Aniden terk etti

whataworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
135
53
98
38
Ben 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm

Zavavli falan degilsin. Boyle düşünme lütfen. Aci cekmen, öfke duyman, yüzleşmek istemen gayet normal.

Iki yildir seni sevdigine inandirip, bir anda terk etmiş. Çok karaktersizmiş bu adam. Hiçbir şey yapma.. Boyle birinden ayrilmiş olman senin hayrina.

Hatta belki de evlidir.. Karisi fark edince bitirmis ve engellemis olabilir. Bekar gibi davranip aylarca acik vermeden iliski sürdürenler var.. Neler okuyoruz burada.

Şu an yapabileceğin en iyi şey, hiçbir şey yapmamaktır.
Bırak, at gibi gittiyse, it gibi dönsün. ( Özür dilerim kullandığım tabir için.)
Dönmezse zaten doğru karar vermişsin demektir.
İki haftadır döner belki diye bir umudum vardı. Ama artık iki hafta dayanan hep dayanır gibi geliyor. Yine de umarım döner

Evli olamaz her şeyini biliyorum

Terbiyesizlik etti sonuçta 2 yıl görüştünüz, bana öyle geliyor ki bu seni arayıp kafam karıştı vs vs diyecek. İşte ozaman sen hiç birsey demeden onu engele. En güzel cevap olur.
Umarım arar Ama dediğiniz gibi artık arasa bile hiç bir şey olmamış gibi nasıl devam ederim ki. İmkansız sanırım artık

Ailesi sizden dolayı sorun cikarmistir belki.Ya da biri vardi ya da sonradan oldu olumlu dönüşler aldi ona gitti.Ama sebep her neyse sizden ipini koparıp gideni tekrar isteme sebep bile sorma derim.Demek asık değilmiş ve zavalli o baksana cesaret edip konusmamis bile.Aglayin ve yüzünü yıkayın hayata devam edin.O da karsiniza cok mutsuzken çıktı demi?Baskasi da cikar

Bu kadar uyumlu her şey mükemmelken niye terk eder insan. Demek öyle görünüyormuş sadece.
Arkadan kim bilir kaç kez aldattı bilmem ne.
Zavallı olan böyle karakterdeki biridir.
Dik durun. Neleri atlattınız.
Nedenini bilmemek de kötü işte. Karşısına çıksam, başka numaradan arasam ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur? Ne kaybederim ki zaten kaybettim onu. Nedenini sormak istiyorum

Evli olamaz her şeyini biliyorum
Daha gecen gun bir konu vardi. Sabah aksam benimleydi ama evliymis hic anlamadim diyordu bir uye..

Birden bu sekilde kesip atinca insanin aklina geliyor ister istemez.

Belki de baska birine asik oldu. Ya da ailesinin buldugu biri ile evlenmeyi dusunuyor.

Sebep ne olursa olsun insan bir aciklama yapar. Helallik falan ister ne bileyim. Mesajla ayrilmak nedir... O kadar mi degersizmissin gozunde. Sana bu haksizligi yapan insani arayip kendini kucuk dusurme derim. Yine de sen bilirsin.

Karşısına çıksam? Başka numaradan arasam? Ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur???
Böyle şeyler yapmayın lütfen. Şu an hiç mantıklı düşünemiyorsunuz. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Onu hatırlatacak her şeyi silin. Unutmaya çalışın. Böyle bir hata yaparsanız çok itici durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…