- 30 Ekim 2014
- 135
- 53
- 98
- 38
- Konu Sahibi whataworld
-
Ayrılmak istiyorum yazdıNasip bir mesajla terk etti, ne yazmış?
Bildiğini oku O zaman kolay gelsinArkadaşlar dayanamıyorum.
Arkadaşını arayıp beni aramasını söylemesini isticem galiba
Evet bu iki kelimeBaşka bir şey yazmadı mı? Sadece ayrılmak istiyorum mu yazdı?
O an neden demediniz mi? Muhakkak bişeyler söylemiştir bir bahane falan. Yazmayın ya da aramayın kimseden. Herkes kendi kararının sonucunu çeksin imajınızı koruyun. Elbet yazar gibime geliyor umarım bu siz iyileştiğiniz zamana denk gelir de tekmeyi sağlam basarsanız.Ayrılmak istiyorum yazdı
Evet bunu yapacağım galiba20'li yaşlarımda yaptığı hareketin kırgınlığıyla bende ne arar ne sorardım. Ama şimdi ki ben "bu ilişkiyi tek başına yaşamadın, bana açıklama yapmaya mecbursun" derdim herhalde. Bunu kendim için yapardım. Sonra dönmek isterse de asla hayatıma almazdım.
Ama sizde yeniden bir ilişki için "hayır" diyecek gücü sezemedim. O yüzden aramasanız daha iyi sanki.
Yani çok acayip. Şu an mesaj atın ya da atmayın diyemem ama çok fazla duygu yoğunluğunuz var belli. Bir kağıda ona yazıyormuş gibi tüm hislerinizi yazın. Bu sizi rahatlatacak. Yazacaksanız da ondan sonra yazın en azından pişman olmazsınız kararınız netleşir.Evet bu iki kelime
Bu kadar değersizmişim
Umarım başarırsın, ben yanılmış olurum.Evet bunu yapacağım galiba
Aradım görür görmez mesajı ama engellemiş beni. O yüzden de ya başka birinden aramam lazım ya da bir arkadaşını arayarak ulaşmak zorundayımO an neden demediniz mi? Muhakkak bişeyler söylemiştir bir bahane falan. Yazmayın ya da aramayın kimseden. Herkes kendi kararının sonucunu çeksin imajınızı koruyun. Elbet yazar gibime geliyor umarım bu siz iyileştiğiniz zamana denk gelir de tekmeyi sağlam basarsanız.
İki hafta oldu. Ben hep döner sandım. Bugün artık dayanamaz hale geldim. İki haftadır deftere yazıyorum hislerimi. Artık ona haykırmak istiyorumYani çok acayip. Şu an mesaj atın ya da atmayın diyemem ama çok fazla duygu yoğunluğunuz var belli. Bir kağıda ona yazıyormuş gibi tüm hislerinizi yazın. Bu sizi rahatlatacak. Yazacaksanız da ondan sonra yazın en azından pişman olmazsınız kararınız netleşir.
Cevap olarak ne yazdin? Neden diye sormadın mı? Gerçi bunu yazıp engellemiş galiba. Of çok sinir bozucuAyrılmak istiyorum yazdı
Neden yapmamalıyım? Küçük mü düşerimUmarım başarırsın, ben yanılmış olurum.
Bu nasıl ayrılmak. Cümlenin sonuna küfür koycam da tutuyorum kendimi. Arayınca dürüst bir cevap alacağına inanıyor musun? Bence şu an kandırılmaya çok meyillisin, duygu durumun çok karışık 2 dakikada aramaya karar verdin az önce. Bırak o gelsin aramamalısın.Aradım görür görmez mesajı ama engellemiş beni. O yüzden de ya başka birinden aramam lazım ya da bir arkadaşını arayarak ulaşmak zorundayım
Neden diye soramadım, aradığımda engelliydim. Sizin aile dostunuzun olayı da çok kötü bir de evliymiş onlar.bu insanlar ne kadar acımasız bir yola çıkıp yarı yolda bırakan insanlarCevap olarak ne yazdin? Neden diye sormadın mı? Gerçi bunu yazıp engellemiş galiba. Of çok sinir bozucuaz evvel de bizim bir aile dostumuzun oğlu Rus bir kızla evlenmişti, inanılmaz aşıklardi imrenilecek bir ilişkileri vardı. Kız sürekli kaynanaya (aile yakınımız olan kadına) bana artık sarilmiyor ilgilenmiyor diye yakınıyormus, dün çocuk annesine ben başkasına aşık oldum demiş :/ paranoyak oluyor insan böyle şeyleri okudukça gördükçe. Kimseye güvenmiyorum artık.
Şu durumda ne yapılır bilmiyorum ama sessiz kalmaman gerektiğini biliyorum. Geri dönmesi için değil seni bu şekilde açıklama dahi yapmadan yüzüstü bırakıp gittiği için cehennemin dibine girmesini istediğini falan söylemelisin. Hesap sormalisin. Belki mesajla, belki maille, belki arayarak. Ama ona beni neden bıraktın gibi duygusal bir konuşma yaparak değil kendini rahat hissedebilecegin bir kanalla hesap sor ve yol ver. Gelecek adam reddetsen de küfür etsen de kovsan da gelir zaten daha çok kaybeder miyim diye korkma
Hesap sorarsan değil ama yeniden hayatına alırsan sanki öyle olur.Neden yapmamalıyım? Küçük mü düşerim
Çok kez karar verip vazgeçtim gerçekten duygu durumum çok karışık. Hem dayanamıyorum hem hesap sormak istiyorum hem bunu yapmış bir insanın peşinden ümitsizce koşar gibi bu tip şeyler yapmayı da yediremiyorumBu nasıl ayrılmak. Cümlenin sonuna küfür koycam da tutuyorum kendimi. Arayınca dürüst bir cevap alacağına inanıyor musun? Bence şu an kandırılmaya çok meyillisin, duygu durumun çok karışık 2 dakikada aramaya karar verdin az önce. Bırak o gelsin aramamalısın.
Sizi açıklama yapmadan terkeden, ulaşmayın diye engelleyen sevgilinizin dönmesi mi istiyorsunuz? Sizi özlesin ve dönsün? Yapmayın allah aşkına.İki haftadır döner belki diye bir umudum vardı. Ama artık iki hafta dayanan hep dayanır gibi geliyor. Yine de umarım döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?