Aniden terk etti

Bu sefer çok mutluydum çok ilginç gerçekten. Evliliğimde hep sorun vardı ve boşanırken çok üzülsem de beraber geçen mutlu zamanı çok hatırlamaz haldeydim. Ama bu sefer çok mutlu an var. Mutluyken neden gider, başkasına mı aşık oldu aniden. Bir açıklama bile neden yapmaz deli olcamm

Başkasını bulmuş NET

Elde edene kadar peşinden koşmuş.elde edince de kaçmış. Karmaşık bir durum gibi gözükmedi

Evet ben de başkasını bulmuş olabileceğini düşünüyorum Dediğiniz gibi sebepsiz gidişi en çok yaraladı. Başkasına aşık oldum dese bile iyidir. Ki en kötü bunu diyemese bile bir şey uydurur insan. Engellemek ne hem ben tacizci miyim o istemese rahatsız etmem. Ama neden demek istiyorum

Belki ikinizi birden idare etti bir süre. sonra ona olan sevgisi ağır bastığı için sizi terk etti. Muhtemelen olay bundan ibaret

O zaman hic sesini çıkarma arama sorma kimseyle de haber yollama ya da gelirse dinleme.Senin karsina çıkıp adam gibi mantıklı açıklama yapmasını bekle.Sen arar aman öldum bittim bak agliyorum yaparsan nasilsa cepte azıcık keyfime bakayim der.Seni kaybettiğini ya da kaybedeceğini anlasin

Bir Arkadaşı ile konuşup, başkası var mı sorsam. Ve yoksa beni aramasını söylemesini istesem?
Çaresizliğime bakın
Ne olur yapmayın..sizi istemeyenin neden peşinde koşacaksınız. .? Kanser oldu da ,yakında ölecek te size acı çektirmemek için mi hayatınızdan çıktı sanki.

Ara ablacım içine dert olduysa . Ben de 2 yıl aradan sonra sebepsiz terkedildiysem bende arar hesap sorarım . Sonra hayatıma bakarım .
Evet ben de bir kez olsun konuşmak sormak istiyorum. İçimde patlayan öfkeyi ona kusmak istiyorum. Zaten bir daha aramam

Ne olur yapmayın..sizi istemeyenin neden peşinde koşacaksınız. .? Kanser oldu da ,yakında ölecek te size acı çektirmemek için mi hayatınızdan çıktı sanki.
İki yıl sonra aniden gitti nedensiz. İçimdeki öfkeyi kusmal istiyorum, nedenini öğrenmek istiyorum. Hakkım değil mi bunlar

Haklısınız aslında. İnternette hep böyle yazılar okudum, geri dönmesi için sessiz kalın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…