- 5 Ağustos 2020
- 1.239
- 2.065
- 83
- Konu Sahibi whataworld
-
Keske arkadasini aramasaydin da kendisinin yanina gitseydin. Ki halen gidebilirsin. Bu seni aciz yapmaz ki. Ortada 2 yillik bir iliski, 2 aylik degil. Yanina gidersen "beni geri al" demis olmuyorsun ki. Sadece hakli olarak bir açiklama istiyorsun. Bir açiklama istemen, en dogal hakkin.
Bu yaptiginin kötü oldugu degistirmiyor tabiki. Iliskinin bittiginide degistirmez. Ancak nedenini bilmekte sana biraz huzur verir. Iliskiyi noktalamakta yardim eder. Bence evine git ve konus.
Arkadasida bana pek güven vermiyor. Ne biçim arkadasmista güya 1 aydir arkadasinin pesine düsmüyor. Ben burda herkesin aksine, git adamin yanina diyorum. Tekrar birlesmek için degil. Bilgi almak için.
Evet arkadaşını aramam saçma oldu, hiç bir yere varamadım. Karşısına çıkıp hesap sormak istiyorum ama tedirgin oluyorum biraz evini basmış gibi duruma düşmek istemiyorum. Bir şekilde aramayı düşünüyorum başka birinden falan. Onda da yüzüme falan kapatsa çok rencide olurum. Sürekli düşünüyorum ne yapmalıyım diye. Hesap sormayı çok istiyorum çok. Vardiyalı çalışıyorlar salgın nedeniyle, o yüzden orada olur mu bilmem ama Pazartesi günü iş yerine mi gitsem diye düşündüm. Kapıları öyle kapattıki yol bulamıyorum. Evinin oralarda mı gezeyim ne yapayım valla çıldırcamBen de aynı fikirdeyim kesinlikle hesap sorsun hem merakını giderir hem de hıncını almış olur. Bakın üstte başka bir üye aynı şekilde bir anda terk edilmiş hesap sormamıs, yıllar sonra aşık olarak evlenmiş olmasına rağmen burada bu konudan bahsediyor çünkü içine oturmuş hiçbir hissi kalmasa bile hıncını alamadığı için hala kendine kızıyor. O yüzden bence de hesap sormalı ama bunu evine giderek yapması konusunda hemfikir değilim. Adamı tanımıyoruz öfke kontrolü olmayan biriyse maazallah tatsız şeyler olabilir
İki yıl arzu mu sadece? Kandırılıp kullanıldım öyleyseBöyle ansızın çekti gittilerde biraz gerçekçi olmak lazım başıma geldi ordan bılıyorum.Başta falan sevmemiş. Arzulamış sadece .İlişki uzadıkça da ciddiyete binmesinden bağlanmaktan korkup kaçıyor.Gidenin peşinden koşmak birşey kazandırmaz kaybettirir aksine .Özgüveninizi özsaygınızı kaybedersiniz.Acı yaşama şeklinizi bilmiyorum nasılsa o şekilde birkaç gün yoğunlaşın yaşayın yüzleşin bu durumla.
Var face var. Hatta şöyle bir olay var benim evde bilgisayardan girmiş hesabına, ben birkaç gün önce girince onunki açıldı. Hesabı ve face messengerına bakabiliyorum. Hiç bir paylaşımı yok uzun zamandır. Messengerda da yazmıyor. Buradan bir yerlere varmaya çalıştım ama başaramadım ne çıkarabilirim ki. En fazla onun adına paylaşım yapabilirimSosyal medya hesabı falan yok mu bu adamın?
Ay yapmayın Allah aşkına herkesin lafından etkileniyorsunuz. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. 2 yıl sadece arzu olsa anlardınız herhalde değil mi? Ayrıca kullanıldım diye düşünmeyin karşılıklı bir şeyler yaşanıyor sonuçta.İki yıl arzu mu sadece? Kandırılıp kullanıldım öyleyse
Ağlayarak uyanıyorum, iki haftayı geçti hala kötüyüm. Açıklaması olmaması içimden geçenleri söyleyememek sanırım kapatmama izin vermiyor konuyu. Umarım çabucak unuturummgirer tabi ki. 20 güne kendine gelirsin bu aralar bi ruhun daralir, geceleri sicrayarak uyanirsin gecer ama.
Acaba adam gerçekten ortadan kaybolmuş olabilir mi ya? Eski Türk filmlerindeki gibi,Korona falan mı oldu noldu acaba? Şey yapsanıza, çalıştığı yeri biliyorsunuz madem çaktırmadan gidin bekleyin görecek misiniz bakalım. Bi uzaktan bakın haline falan hala orada mı diye. Zaten maske var gözlük de taktınız miydi kimse tanımazVar face var. Hatta şöyle bir olay var benim evde bilgisayardan girmiş hesabına, ben birkaç gün önce girince onunki açıldı. Hesabı ve face messengerına bakabiliyorum. Hiç bir paylaşımı yok uzun zamandır. Messengerda da yazmıyor. Buradan bir yerlere varmaya çalıştım ama başaramadım ne çıkarabilirim ki. En fazla onun adına paylaşım yapabilirimYa da birilerine yazabilirim oymuş gibi
Var maili, mail mi atayım. Mailde ve mesajda okudu mu okumadı mı anlıcak mıyım. Yüzüne söyleyebilmek çok istiyorum, en kötü ihtimal telde . Yani bir şey desin istiyorumAy yapmayın Allah aşkına herkesin lafından etkileniyorsunuz. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. 2 yıl sadece arzu olsa anlardınız herhalde değil mi? Ayrıca kullanıldım diye düşünmeyin karşılıklı bir şeyler yaşanıyor sonuçta.
Başka bir nodan falan şöyle kallavi bir mesaj atsanız? Ben eski sevgilimi tehdit bile ettim öyle. Öyle korktu ki aylarca arkamdan ortak arkadaşlarimiza sormuş yapar mı gerçekten diye. Korkusu yetmistir salağa. Sonrasında geri dönmeye de çalıştı ama ben çat diye engelledim. Bir tanesinden de hiç plan program yapmadan çok sağlam bir intikam almıştım bir süre insan içine çıkamadı. Yani kader bir şekilde yanına bırakmıyor bende hep öyle oldu. Bir şekilde önüme düşürdü Allah inşallah sizinki de öyle olur. Köpek gibi pişman olduğunu görürsünüz umarım da içiniz soğur. Maili falan yok mu adamın?
Beni güldürdünüzAcaba adam gerçekten ortadan kaybolmuş olabilir mi ya? Eski Türk filmlerindeki gibi,Korona falan mı oldu noldu acaba? Şey yapsanıza, çalıştığı yeri biliyorsunuz madem çaktırmadan gidin bekleyin görecek misiniz bakalım. Bi uzaktan bakın haline falan hala orada mı diye. Zaten maske var gözlük de taktınız miydi kimse tanımaz
Evet bu ihtimal yüksek gözüküyor. Bunu düşününce çıldırıyorumYanlış yönlendirmek istemem ama hayatında biri olabilir direkt sizi engellemiş , konuşmak istemiyor siz başkasından arasanız bile değişen bişey olmaz.
Komik ama ciddiyimBeni güldürdünüz
Hasta olsa ayrılalım demezki, anca pislik insan olma hastalığı vardır.Komik ama ciddiyimben olsam giderdim valla. Yani son ana kadar aşık gibi olan adamdan bahsediyoruz, hiçbir soğuma emaresi görmemişsiniz işin icinde başka bir iş olabilir. Çaktırmadan gidin bakın domuz gibiyse suratına tükürün
Yok olmaz öyle. Instagram falan kullanmıyor mu? Orda aktif mi mesela onlara bak. Belki messenger şifresiyle instagram sifresi aynıdır. Pazartesi git bence de bi uzaktan bak ama önceSosyal medyasından abuk sabuk şeyler paylaşıp intikam alsam, sinirden arar bence beni. Ama bunu da yapmayı kendime yakıştıramam ve iyi ki ayrılmışım der pişman olmaz asla
Hiç bir sey yapma.Donuncede lütfen affetme .Ben 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Face var sadece orada da çok aktif değil. Pazartesi bakıcam valla her yolu denicem. İş telefon vs böyle sessizce yanına kar kalmayacak. En azından birkaç cümlem belki içine otururYok olmaz öyle. Instagram falan kullanmıyor mu? Orda aktif mi mesela onlara bak. Belki messenger şifresiyle instagram sifresi aynıdır. Pazartesi git bence de bi uzaktan bak ama önce
Bu ihtimal yüksek geliyor bana da. Gerçekten tam bir ş...zmiş. Yani hayatında biri olmasa niye engellesin zaten ve niye açıklama yapmasın. Kesin biri var. Geri zekalı insanla baştan konuştuk beklentilerimizi, deseymiş keşke. Bana o kadar ısrar o kadar peşimden koşma.. sonuç bu. Dedikleriyle o kadar zıt ki bu son, dizi oyuncusu olsa bu kadar olmazdı herhalde. Bir gün önce bile her şey bir yana sen bir yana, seni çok seviyorum diyen insan bu. Allah rahat yatırmasın ne yatağında ne mezarında.Karşınızdaki insan tam bir ş...z. Sizinle gezdi dolaştı muhtemelen ailesi bekar birini buldu onunla evlenmeye gitti. Ulaşıp sorarsanız ailesinin sizi istemediğini ve buldukları bir kızla evlenmesi için baskı yaptıklarını söyleyecek, yalandan sesi filan titreyecek ama kendi zihniyeti de ailesiyle aynı oluyor bu adamların. Arkadaşıda biliyor belki siz aradığınızda yanındaydı. Yolunuza bakın bırakın bu karaktersizi
Seviyorum onu, sevgiye değmez mi? Bir de neden demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?