Aniden terk etti

Böyle ansızın çekti gittilerde biraz gerçekçi olmak lazım başıma geldi ordan bılıyorum.Başta falan sevmemiş. Arzulamış sadece .İlişki uzadıkça da ciddiyete binmesinden bağlanmaktan korkup kaçıyor.Gidenin peşinden koşmak birşey kazandırmaz kaybettirir aksine .Özgüveninizi özsaygınızı kaybedersiniz.Acı yaşama şeklinizi bilmiyorum nasılsa o şekilde birkaç gün yoğunlaşın yaşayın yüzleşin bu durumla.

Evet arkadaşını aramam saçma oldu, hiç bir yere varamadım. Karşısına çıkıp hesap sormak istiyorum ama tedirgin oluyorum biraz evini basmış gibi duruma düşmek istemiyorum. Bir şekilde aramayı düşünüyorum başka birinden falan. Onda da yüzüme falan kapatsa çok rencide olurum. Sürekli düşünüyorum ne yapmalıyım diye. Hesap sormayı çok istiyorum çok. Vardiyalı çalışıyorlar salgın nedeniyle, o yüzden orada olur mu bilmem ama Pazartesi günü iş yerine mi gitsem diye düşündüm. Kapıları öyle kapattıki yol bulamıyorum. Evinin oralarda mı gezeyim ne yapayım valla çıldırcam

İki yıl arzu mu sadece? Kandırılıp kullanıldım öyleyse

Sosyal medya hesabı falan yok mu bu adamın?
Var face var. Hatta şöyle bir olay var benim evde bilgisayardan girmiş hesabına, ben birkaç gün önce girince onunki açıldı. Hesabı ve face messengerına bakabiliyorum. Hiç bir paylaşımı yok uzun zamandır. Messengerda da yazmıyor. Buradan bir yerlere varmaya çalıştım ama başaramadım ne çıkarabilirim ki. En fazla onun adına paylaşım yapabilirim Ya da birilerine yazabilirim oymuş gibi

İki yıl arzu mu sadece? Kandırılıp kullanıldım öyleyse
Ay yapmayın Allah aşkına herkesin lafından etkileniyorsunuz. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. 2 yıl sadece arzu olsa anlardınız herhalde değil mi? Ayrıca kullanıldım diye düşünmeyin karşılıklı bir şeyler yaşanıyor sonuçta.

Başka bir nodan falan şöyle kallavi bir mesaj atsanız? Ben eski sevgilimi tehdit bile ettim öyle. Öyle korktu ki aylarca arkamdan ortak arkadaşlarimiza sormuş yapar mı gerçekten diye. Korkusu yetmistir salağa. Sonrasında geri dönmeye de çalıştı ama ben çat diye engelledim. Bir tanesinden de hiç plan program yapmadan çok sağlam bir intikam almıştım bir süre insan içine çıkamadı. Yani kader bir şekilde yanına bırakmıyor bende hep öyle oldu. Bir şekilde önüme düşürdü Allah inşallah sizinki de öyle olur. Köpek gibi pişman olduğunu görürsünüz umarım da içiniz soğur. Maili falan yok mu adamın?

girer tabi ki. 20 güne kendine gelirsin bu aralar bi ruhun daralir, geceleri sicrayarak uyanirsin gecer ama.
Ağlayarak uyanıyorum, iki haftayı geçti hala kötüyüm. Açıklaması olmaması içimden geçenleri söyleyememek sanırım kapatmama izin vermiyor konuyu. Umarım çabucak unuturumm

Acaba adam gerçekten ortadan kaybolmuş olabilir mi ya? Eski Türk filmlerindeki gibi,Korona falan mı oldu noldu acaba? Şey yapsanıza, çalıştığı yeri biliyorsunuz madem çaktırmadan gidin bekleyin görecek misiniz bakalım. Bi uzaktan bakın haline falan hala orada mı diye. Zaten maske var gözlük de taktınız miydi kimse tanımaz

Yanlış yönlendirmek istemem ama hayatında biri olabilir direkt sizi engellemiş , konuşmak istemiyor siz başkasından arasanız bile değişen bişey olmaz.

Var maili, mail mi atayım. Mailde ve mesajda okudu mu okumadı mı anlıcak mıyım. Yüzüne söyleyebilmek çok istiyorum, en kötü ihtimal telde . Yani bir şey desin istiyorum

Beni güldürdünüz

Beni güldürdünüz
Komik ama ciddiyim ben olsam giderdim valla. Yani son ana kadar aşık gibi olan adamdan bahsediyoruz, hiçbir soğuma emaresi görmemişsiniz işin icinde başka bir iş olabilir. Çaktırmadan gidin bakın domuz gibiyse suratına tükürün

Hasta olsa ayrılalım demezki, anca pislik insan olma hastalığı vardır.
Yine de Ya pazartesi iş yerine gidicem
Yoksa da başka nodan arıcam

Sosyal medyasından abuk sabuk şeyler paylaşıp intikam alsam, sinirden arar bence beni. Ama bunu da yapmayı kendime yakıştıramam ve iyi ki ayrılmışım der pişman olmaz asla

Sosyal medyasından abuk sabuk şeyler paylaşıp intikam alsam, sinirden arar bence beni. Ama bunu da yapmayı kendime yakıştıramam ve iyi ki ayrılmışım der pişman olmaz asla
Yok olmaz öyle. Instagram falan kullanmıyor mu? Orda aktif mi mesela onlara bak. Belki messenger şifresiyle instagram sifresi aynıdır. Pazartesi git bence de bi uzaktan bak ama önce

Karşınızdaki insan tam bir ş...z. Sizinle gezdi dolaştı muhtemelen ailesi bekar birini buldu onunla evlenmeye gitti. Ulaşıp sorarsanız ailesinin sizi istemediğini ve buldukları bir kızla evlenmesi için baskı yaptıklarını söyleyecek, yalandan sesi filan titreyecek ama kendi zihniyeti de ailesiyle aynı oluyor bu adamların. Arkadaşıda biliyor belki siz aradığınızda yanındaydı. Yolunuza bakın bırakın bu karaktersizi

Hiç bir sey yapma.Donuncede lütfen affetme .

Yok olmaz öyle. Instagram falan kullanmıyor mu? Orda aktif mi mesela onlara bak. Belki messenger şifresiyle instagram sifresi aynıdır. Pazartesi git bence de bi uzaktan bak ama önce
Face var sadece orada da çok aktif değil. Pazartesi bakıcam valla her yolu denicem. İş telefon vs böyle sessizce yanına kar kalmayacak. En azından birkaç cümlem belki içine oturur

Bu ihtimal yüksek geliyor bana da. Gerçekten tam bir ş...zmiş. Yani hayatında biri olmasa niye engellesin zaten ve niye açıklama yapmasın. Kesin biri var. Geri zekalı insanla baştan konuştuk beklentilerimizi, deseymiş keşke. Bana o kadar ısrar o kadar peşimden koşma.. sonuç bu. Dedikleriyle o kadar zıt ki bu son, dizi oyuncusu olsa bu kadar olmazdı herhalde. Bir gün önce bile her şey bir yana sen bir yana, seni çok seviyorum diyen insan bu. Allah rahat yatırmasın ne yatağında ne mezarında.

Seviyorum onu, sevgiye değmez mi? Bir de neden demek istiyorum

Değmez, sevgi hak edene verilirse değer çünkü. Aynısını yaşadım on sene önce, ben de boşanmıştım deli divane aşıktı (güya) bir gün aniden ben yapamıyorum dedi ve gitti. Yataklara düştüm ama çok da şey öğrendim o ayrılıkta. Hiçbir şey, özellikle de hiçbir erkek benden değerli değil. Kendinizi oyalayacak şeylere yönelin, zamanla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…