Aniden terk etti

it itin kuyruguna basar mi be canim? sen simdi buna da inanmissindir

Kesin ailesinin bulduğu biri ile evleniyor. Hakaret işitmemek içinde açıklama yapmadan hayatınızdan çıktı. Yakında duyarsınız.

Kesin ailesinin bulduğu biri ile evleniyor. Hakaret işitmemek içinde açıklama yapmadan hayatınızdan çıktı. Yakında duyarsınız.
Evet ben de böyle düşünüyorum. Konuşup bunu söylemek istemedi, başka bir yalan da bunu öğreneceğimi bildiğinden söylemedi. Arkadaşıyla yaptığım konuşmadan da böyle hissettim. Allah bana döktürdüğü gözyaşlarını misliyle ondan çıkartsın inşallah.

Rol yaptı, kandırdı resmen benimle oynadı. Evleneceğiz, her şey çok güzel olacak çok mutlu günlerimiz olacak diyordu. Ve aniden yarı yolda bıraktı. Bu kul hakkına girmez mi?

Erkekler çok acımasız.senin ah ın çıkar ondan merak etme.arar bir gün helallik ister senden.ben olsam haram zıkkım olsun derdim ama seni bilmem

19 yaşındayken 1,5 yıllık ilişkim karşı tarafın bir anda beni aramaması ile bitmişti. Çok uzak şehirlerde uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk, zaten zorlu bir süreçti askere gittiği gün bitirdi ilişkiyi, bitti bile demeden bitirdi üstelik.
Ben hiç bir şekilde ulaşamadım, sonra geceleri gizli numaradan aramalar başladı, sesimi duyup kapatıyordu genelde. Bir gün gece 1.30 da gizli numaradan bir daha beni aradı, eğer şimdi cevap vermezsen bir daha bana ulaşamayacaksın, hayatından tamamen yok olacağım dedim, cevap vermedi, biraz ağlama sesi geldi sonra kapattı. Sabahında hattımı kırdım, gidip başkasının adına yeni hat aldım, yaşadığım şehre hiç gelmemişti istese de bulamazdı, dünyanın acılarını çektim ama bitti, gitti. Şu anki aklım olsa karşısına çıkıp ağzıma geleni sayıp neden diye sorardım. Arama sorma demek yaşamamış kişi için basit olabilir ama öyle kolay değil. Yapım zaten haksızlığa gelemiyor, suratına tükürüp bacak arasına bir tekme atmayı en azından hak ediyordu.
Aşık olarak evlendim, çok şükür çok mutluyum o kişiye karşı zerre bir his taşımıyorum nefret de dahil ama sırf o günlerin hesabını sormam gerekiyordu kendime saygımdan dolayı. Bence yanlış yaptım.

Ben de öyle diyeceğim. Hatta bir gün cenazesini duyarsam gidip kötü bilirdim diycem. Bu derece incindim
İncinmen normal.lutfen bir daha kendini başkasına çok açma.maalesef ülkemiz erkekleri boşanmış kadına kullanılacak mal muamelesi yapıyor.pislik hepsi

Ben de hesap sormak istiyorum çok. Umarım fırsatım olur buna. Sizin olay da çok kötüymüş çok üzüldüm. Aşık olup evlenmişsiniz buna da çok sevindim. Ama açıklamasız yarı yolda kalmak rezaletmiş, yaşadığımı yaşayan birinin feraha kavuşmuş olduğunu görmek yüreğimi az da olsa sakinleştirdi.

Bir de gizli numaradan niye arıyor madem istemiyor. Bunu da hiç anlamadım. İnsanlar açık ve dürüst olsunlar ya. 1,5 yıl 2 yıl bunlar az süreler değil yazık günah valla.

İncinmen normal.lutfen bir daha kendini başkasına çok açma.maalesef ülkemiz erkekleri boşanmış kadına kullanılacak mal muamelesi yapıyor.pislik hepsi
İnandım işte safça. Güvenim yok kimseye demiştim başta ona. Zorla güvendirdi kendine. Ve insanlığa hayata olan güvenimi tamamen yok edip gitti. Şanssız mıyım neyim bu hayatta

Bir de gizli numaradan niye arıyor madem istemiyor. Bunu da hiç anlamadım. İnsanlar açık ve dürüst olsunlar ya. 1,5 yıl 2 yıl bunlar az süreler değil yazık günah valla.
Hiç bilmiyorum, hiç anlam veremedim. Niyeti neydi, neden böyle yaptı, kaç yıl geçmiş bilememek şimdi bile tuhaf hissettiriyor. Şu an mutluyum, huzurlu bir evliliğim var, hatta bu konu hakkında yazmak bile rahatsız etti beni, sanki unutamamışım gibi ama çok şükür zerre umursamıyorum. İnanın Allah çok daha iyisini çıkaracak karşınıza.

Yok yazdığınız için kötü hissetmeyin lütfen. Unutamamış değilsiniz hiç, tamamen aşmışsınız ve aynı şeyi yaşayan biri ile paylaştınız sadece ona yardım etmek için. Yani bana :) Aynı şeyi yeni yaşamış birinin gönlünü rahatlattınız böyle düşünün.

Keske arkadasini aramasaydin da kendisinin yanina gitseydin. Ki halen gidebilirsin. Bu seni aciz yapmaz ki. Ortada 2 yillik bir iliski, 2 aylik degil. Yanina gidersen "beni geri al" demis olmuyorsun ki. Sadece hakli olarak bir açiklama istiyorsun. Bir açiklama istemen, en dogal hakkin.

Bu yaptiginin kötü oldugu degistirmiyor tabiki. Iliskinin bittiginide degistirmez. Ancak nedenini bilmekte sana biraz huzur verir. Iliskiyi noktalamakta yardim eder. Bence evine git ve konus.

Arkadasida bana pek güven vermiyor. Ne biçim arkadasmista güya 1 aydir arkadasinin pesine düsmüyor. Ben burda herkesin aksine, git adamin yanina diyorum. Tekrar birlesmek için degil. Bilgi almak için.

Ben de aynı fikirdeyim kesinlikle hesap sorsun hem merakını giderir hem de hıncını almış olur. Bakın üstte başka bir üye aynı şekilde bir anda terk edilmiş hesap sormamıs, yıllar sonra aşık olarak evlenmiş olmasına rağmen burada bu konudan bahsediyor çünkü içine oturmuş hiçbir hissi kalmasa bile hıncını alamadığı için hala kendine kızıyor. O yüzden bence de hesap sormalı ama bunu evine giderek yapması konusunda hemfikir değilim. Adamı tanımıyoruz öfke kontrolü olmayan biriyse maazallah tatsız şeyler olabilir

Adam konu sahibine birseyler yapmak isteseydi, yapardi. Aniden baglantiyi kesmezdi. O konuda bence korkulcak birsey yok. Baska sekilde zaten adama ulasilmaz. Adam telefonlari felan açmiyormus. En iyisi evine gitmek ve hesap sormak.

Burda herkes birak, ne hali varsa olsun diyor da, kolaymi sanki 2 yilini geçirdigin bir insan ile pat diye niye nedenini bilmeden silmek? Bunu herkes yapamaz.

Yok canım ben de bırak ne hali varsa görsün diyenlerden değilim zaten daha önce de yazdım bu konuya. Bir şekilde rahat edebileceğin bir kanaldan ulaş hesap sor ağzına geleni söyle ama geri dönmesi için değil içini soğutması için. Bir şekilde adama ulasmali ama ben olsam eve gitmezdim. Yüzünü görünce kadının yumuşama ihtimali de var

Rol yaptı, kandırdı resmen benimle oynadı. Evleneceğiz, her şey çok güzel olacak çok mutlu günlerimiz olacak diyordu. Ve aniden yarı yolda bıraktı. Bu kul hakkına girmez mi?

girer tabi ki. 20 güne kendine gelirsin bu aralar bi ruhun daralir, geceleri sicrayarak uyanirsin gecer ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…