ah canim ben de medicana da doguma karar vermistim, ama malesef drlar degismis, akay hastanesini gezmistim, orada tolga bey icin olumlu duyumlar almistim,ama yine de sen arastir.....ben ne yapacagimi henuz bilemiyorum,medicanadaki drun kimdi?
canımcım medikanadan bende memnundum hakkaten yani en azından artık tamam demiştim doğumu orda yapmak için de.dr um burak beydi.ama şimdi doğum için hrs ile anlaşmışlar ama nedense dr dan memnun olsamda içime sinmedi ve tekrar burak beye devam etmek istemiyorum.normalde bu hafta muayenem olacaktı medicanada ancak akayı mı araştırsam yoksa medicananın yeni drlarla anlaşmasınımı beklesem bilemedim.az önce medicanayı tekrar aradım henüz bi anlaşma yapılmamış ancak çarşamba günü tekrar arayın gelişme olabilir dediler.bende beklicem sanırım çarşambaya kadar.eğer gelişme olursa sizi de bilgilendiririm.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
merhaba dün akaya gittim ve hocayla tanıştım ilk aşamada biraz soğukluk hissettim ama muhabbet ettikçe sıcak bakmaya başladım.yani aslına bakarsan tecrübeli bi doktora benziyor.ve dediğim gibi çok yoğun çalışıyolar ama tam randevu saatinde içeri alıyolar.hastane olarak bakarsak elbette medicana kadar şaşalı değil ama en önemlisi doktorun iyi olması bizim için.onun dışında yoğun bakım ünitesi dün baktığımda tadilat halindeydi yeniliyolar sanırım.odalara giremedim çünkü hepsi doluydu ama kafamı uzatım baktım biraz ,gayet geniş ve ferah görünüyordu.yani benim dünkü izlenimlerim böyle.ayrıca medicanaya gittiğimi ancak drların ekipçe ayrıldığını söylediğimde evet bilgim var onlar ekipçe girdi ve ekipçe ayrılmak zorunda kaldılar.yalnız orada farklı bi durum vardı medicana hastane olarak sallantıda dedi.yani bu lafıyla beni tereddütte bıraktı biraz medicanaya karşı.güvenim sarsıldı diyebilirim.o yüzden başka bi gelişme olmazsa sanırım artık önümüzdeki ay da akaydan randevu alıp oraya devam edeceğim.sana da bol şans umarım sende yakın zamanda hayırlı bi karar verirsin.:1hug:
arkadaşlar akay hastanesinin üçretleri ile bilgisi olan varmı.
başlığı açan emellemeye teşekkürler
umarım akayla ilgili karar vermemde yardımcı olur.
ben iki kez gittim akaya tolga ecemişe son gittiğimde odalarıda gezdim.yarısından fazlası boştu zaten. normal için 1750 sezaryan için 2250 dendi emekli sandığına bağlıyım. açıkçası hala kararsızımmm.
başlığı açan emellemeye teşekkürler
umarım akayla ilgili karar vermemde yardımcı olur.
merhabalar doğum yaptınızmı bilmiyorum biraz gecikmiş bir cevap olabilir ama size yazılan cevapların hepsinide okuyamadım bende medicanayı araştırdım ve daha sonra tavsiyeler üzerine akay a karar verdim ve çook memnun kaldım hamileliğimin ilk gününden itibaren gittim hocaların hepsi iyiler fakat bena gül hoca tavsiye edildiği için ona gittim ve gerçekten çok memnun kaldım inanılmaz titiz asla hiç bir şeyi şansa bırakmıyor çok ilgili ve güven verici tavsiye ederim ayrıca hastanenin anestezi uzmanlarıda çok iyi epidural oldum herşeyiyle çok güzel bir hastane en mutlu günümde benim keyfimi bozacak hiç bir şey yaşamadım servisteki hemşire arkadaşlarda çok ilgililer bebeğim 4 aylık yine akay a devam ediyorum çünki bana çok güven verdi bende çok araştırıp bu konuyla ilgili baya zaman harcamıştım ama kesinlikle doğru karar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?