slm arkadaşlar ben geldim yumurta toplama için gittikten sonra birdaha giremedim internete kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan hastane hakkında çokda olumsuz birşey yazamicam aslında evet çok kalablık bir merkez ama bu kalabalık çok tercih edilen bir merkez olduğunu gösterir kalabalığa rağmen gayet sistemli çalışıyorlar orada bulunmamızı söyledikleri saatten daha fazla bekletmiyorlar ben bülent hocanın hastasıydım ve hem ilgili hemde sorduğumuz her sorunun yanıtını açıkça alabildim çalışan diğer personelde gayet güler yüzlüydü herkonuda yönlendirdiler bizi ,açıkcası aşırı beklentiler içerisine girmedim kasmadım hiç kendimi herşeyi akışına bıraktım gayet keyifli geçti .transfer sonrası yarım saat falan dinlendikten sonra daha fazla dayanamadım lavaboya gittim sorada hazırlaıp çıkktık 3 gün yatak istiraati verdi eşimle bir otele gittik 2 gün öylece yattım sadece yemek için ve lavabo için kalktım 3.günü çok sıkıldık öğlene kadar yattım öğlen hızlı trenle eskişehire evimize geldik hemen yattım ama 4. güden sonra bidaha yatmadım hiçbir iş yapmadım saolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular üstelik yatılı misafirimde vardı çok keyifli bir süreç geçirdim 10 gün raporluydum bu gün iş başı yaptım yarında test günüm çoooookheyecanlıyım arkadaşlar.
yalnız dün dayanamadım evde idrar testi yaptım çok silik çıktı 2. çizgi ama çoook heycanlanmama yetti dua edin ne olur çizgilerim koyulaşır değerlerim yüksek çıkarr allah hamileyimm demeyi nasip eder inşallah
hayırlı olsun tedavin seninde cnm rahat ol inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz benim 12.gün toplanmıştı yumoşlar tabi yumurtanın gelişimine göre farklılık gösterebilir toplama günü senin dr un kim
kızlar dua edin ne olur bugün kan verdim öğlen sonu 15:30 da belli olacak inşalllaaahhh çok heyecanlıyımmmmmm
45 dakikalık bir iş neden bu kadar bekletiyorlar? bende test günümden 3 gün öncesinden 2. çizgiyi silik bi şekilde görmüştümdarısı başına
kızzzzlaaaarrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmm değerim 105 çıktı nasıl sizce 2 gün sonra tekrarlayacakmışım allahım inşallah değerlerim yükselir sağ salim kucağıma da alırım
kızzzzlaaaarrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmm değerim 105 çıktı nasıl sizce 2 gün sonra tekrarlayacakmışım allahım inşallah değerlerim yükselir sağ salim kucağıma da alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?