teşekkürler cnm inşallah 2. denemende bebişin seninle olur tüm isteyenlerin allah kucaklarını boş bırakmasın benim ilk olucak denemem eğer olmazsa tekrar yaptırma şansım yok şimdilik hayırlısı bakalım ,benim takibimi abdurrahman akçay yapıcak fatih beyde çok iyi bir dr aslında ama o şimdi istanbula gönderiyor benimse ankaraya gidip gelmek işime geliyor açıkcası, çalışıyormusun peki nerede oturuyorsun eskişehirde ?
merhabalar ben de varım eskişehir grubundabenim takibimi de teoman bey yapıyor anadolu hastanesinden
tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağıa almayıda nasip etsin ve bizlerede nasip etsin .benimde üzerimde bir rahatlık var çok takılmıyorum gidicem yaptırıcam ve olucak diye düşünüyorum,ama galiba bilinç altıma nasıl yerleştiyse dün gece yarısı heyecanla uykudan uyandım çabuk kalk diye eşimi uyandırdım unuttuk iğnemi vurmayı unuttuk diye silkeliyorum adamı oda yazık vurdunya diyor rüyamda ne gördüysem artık onuda hiç hatırlamıyorumkızlar ben en başta olacak dedim ve oldu inanmak başarmanın yarısıdır. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. buraya fazla yazamasamda sizleri takip ediyorum sonuçlarınızı yazmayı sakın unutmayın
tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağıa almayıda nasip etsin ve bizlerede nasip etsin .benimde üzerimde bir rahatlık var çok takılmıyorum gidicem yaptırıcam ve olucak diye düşünüyorum,ama galiba bilinç altıma nasıl yerleştiyse dün gece yarısı heyecanla uykudan uyandım çabuk kalk diye eşimi uyandırdım unuttuk iğnemi vurmayı unuttuk diye silkeliyorum adamı oda yazık vurdunya diyor rüyamda ne gördüysem artık onuda hiç hatırlamıyorumallahım dualarınızı kabul etsin bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhaba arkadaşlar..papatya ben seni anlıyorum ama kafan karşmasın net ol araştırmanı yaparken herkesin ne söylediğine değil merkez araştımana yoğunlaş..yoksa hata yaparsın:)ben anatolia da tedavi görüyorum ve memnunum hiç de kötü şeyler duymadım..bülent hoca benim doktorum harika bir doktor..kesinlikle tavsiye ederim..
Arkadaşlar benim 11.gün değerim 514, 13.gün değerim 1260 çıktı. ikiz olabilir mi? 4 gün sonra anatolia-bülent hocada kontrolüm var.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
cnm tebrik ederim çok sevindim böyle olumlu sonuçlar çok umutlandırıyor beni ,benimde bülent hoca ilgisi ve tavrı bana güven verdi merkezdede olumsuz birşeyle karşılaşmadım inşallah böylede devam eder ben henüz yumurta geliştirme aşamasındayım ,kaç tane transfer olmuştu sana cnm ben bülent hocaya sordum illaki tekmi transfer ediyorsunuz diye bana güldü sen kafanı karıştırma böyle şeylerle dedi artık ne anlama geldi bilmiyorum:44:Arkadaşlar benim 11.gün değerim 514, 13.gün değerim 1260 çıktı. ikiz olabilir mi? 4 gün sonra anatolia-bülent hocada kontrolüm var.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
arkadaşlar ben de anatolia'da tedavi oldum ve Alaha şükür 4+1 günlük hamileyim. bülent hoca ilgilendi benimle.sorun eşimdeydi kısa protokol uygulandı. Gebelik takibinde de Allah nasip ederse doğumda da yine Bülent hocaya gideceğim. İnanılmaz tatlı babacan ve pozitif bir insan.Merkez kalabalık oluyor ankara dışından da gelenler var ama kalabalığa rağmen çok düzwenli bir çalışmaları var telefonda ne sorsanız cevap alıyorsunuz. uzman doktor mehtap hanım da çok şeker bir bayan. Ankara dışından gelenler için misafirhanesi varmış, ayrıca rapor alırken ya Gazi ya Hacettepeden alıyorsunuz Meral hanım var raporla ilgili aklınıza takılan herşeyde yardımcı oluyor.
Ben çok memnun kaldım ve kendi tecrübeme dayanarak tavsiye ediyorum Anatolia'yı.
cnm tebrik ederim çok sevindim böyle olumlu sonuçlar çok umutlandırıyor beni ,benimde bülent hoca ilgisi ve tavrı bana güven verdi merkezdede olumsuz birşeyle karşılaşmadım inşallah böylede devam eder ben henüz yumurta geliştirme aşamasındayım ,kaç tane transfer olmuştu sana cnm ben bülent hocaya sordum illaki tekmi transfer ediyorsunuz diye bana güldü sen kafanı karıştırma böyle şeylerle dedi artık ne anlama geldi bilmiyorum:44:
tebrikler öncelikle bende orada yaptırmayı düşünüyorum ama eşimde problem çıktığı için tüp bebekten önce onunla uğraşıyoruz senin eşinin problemi neydi sakıncası yoksa?
hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşlar benim 11.gün değerim 514, 13.gün değerim 1260 çıktı. ikiz olabilir mi? 4 gün sonra anatolia-bülent hocada kontrolüm var.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
hayırlı olsun sonucun.ama kendine çok dikkat et.çalışıyorsan rapor al ve evde dinlen.çünkü doktorlar bu konuda hemen normal günlük hayatınıza dönün diyorlar ama tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak biraz bünyeye dayatma oluyor sanırım.Allah sonuna kadar hayırlı bir hamilelelik ve dünya güzeli bebişler versin inşallah.darısı bizim başımıza.ben de beklemedeyim.bülent beyin hastasıyım
hayırlı olsun cm seninde tedavin hangi aşamasındasın tedavinin ve hangi merkezde olucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?