Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kaçıncı günün...sonucu ne zaman alacaksın canım...

ben daha regl günümü bekliyorum.kısaprotokol olcak benim.daha önce de yaptırdım ve 5. ayımda kaybettim bebeğimi.şimdi çok korkuyorum.aslında kafamı en çok kurcalayan şeylerden biri de bülent beyin bana verdiği ilaç dozu.300 gonal f le başlayacağız.daha önceki tüp bebek tedavimde 150 uygulamıştım.bilmiyorum bakalım sonumuz hayırlı olur inşallah.bu arad buradaki kadın doğumcular anatolıayı çok övüyor.inşallah bizim için de hayırlı olur.

selam arkadaşlar öncelikle hamiş olanları tebrik ediyorum ve hayırlısıyla meleklerini kucaklarına almaları için dua ediyorum...benim gibi hamiş olmayı bekleyenlerede bir an önce Rabbim nasip eder inşallah bu duyguyu
şimdi gelelim benim sorumaa?
ben 2 kez aşılama yaptırdım ikiside olmadı.bu ay dinlenmedeyiz doktorum martta gel dedi,bu arada ben çorumun bir ilçesinde yaşıyorum.
1.aşılamamda klomen+çatlatma iğnesi
2.aşılamamda gonal f +çatlatma işnesi birde glifor aşılamadan sonrada progestan kullandım ama olması iste 27 ocakta umutlarım bir kez daha suya düştü.
şu an bana anatolia merkezinde bülent beye gitmemi önerdiler nasıl bir doktor nasıl bir yol izliyor şimdi ben martta birdaha aşılama yaptırayım öyle gideyim diyorum ankaraya çünkü malum konaklama zor olacak,aşılamada iğneler için raporu çok kolay aldım.toplamda bana hepsi 1000 lirayı buldu aşılamam.
anatoliada muayene+aşılama vb.ne kadar tutuyor,misafirhaneleri ne kadar ücret alıyor bilen varmı malum memuruz ve 3,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz ,gerçi feda olsun meleğime ama bunları hesaplayarak gideyimki sıkıntı çekmeyim.
cevaplarsanız çok sevinirim
ALLAH cc emanet olun

canım öncelikle sana tez zamanda bir bebiş diliyorum.sorularına gelince aşılama bence boşuna vakit ve nakit kaybı.ben 4 kez aşılama yaptırdım sonuç negatif.üstelik normal yolla olmuş bir çocuğum var.ama tüp bebekte rapor için gerekliyse 3 aşılama bilemem.ama indirimin de zaten aşılamaya vereceğin para kadar olacak bence canına yazık.ben de anatolia ya yeni gittim.bize 3.500 dediler.bize memleketimizde doktorumuz yardımcı oldu.ilaçlarım şimdilik1000 L ama depodan aldığımız için.yani cebine 5000-6000 koymadan gidilmez.konaklama anatolianın anlaşmalı olduğu bir pansiyon var geceliği 2 kişi 50 L.ama 2-3 aile bir arada kalıyormuş.artık kime denk gelirsen.banyo,tuvalet ve mutfak ortak.ben tercih etmedim.biz öğretmenevini düşünüyoruz.
doktorum bülent bey.ilk muayene izlenimim çok kalabalık bir yer ama çok sistemliler.o kalabalığa rağmen her şey tıkır tıkır yürüyor.doktor güler yüzlü ama kalabalıktan olsa gerek son derece seri.bakalım sonucumuz hayırlı olur inşallah.dilerim yeteri kadar yardımcı olmuşumdur.

canım benim ALLAH razı olsun cevapların için inşallah Rabbim sanada hayırlısıyla 2.yi nasip eder haklısın aslında ama uzaklık işte.öğretmen evinde herkes kalabiliyormu,bende 2-3 kişi ortak kalmak istemem Rabbim hepimize hayırlsını versin inşallah.3500 devletin karşıladığı çıkıncamı?iyi günler

kısa yada uzun protokol... ona doktor karar veriyor ben adetimin 2. günü gittim baktı dosyama eskiden yaptırdığım rahim filmine ilaçlara vs ve kısaya karar kıldı. hemen o gün başladım ilaca. 3,750 aldılar benden yumurta toplamadan ödemen gerekiyo illa ilk gün vercen diye bi kural yok. bu değişen bi rakam devlet yardımı almazsan 4,250 den artık kaça düşerlerse kısmetine. ama ilk muayene parası 220 lira alıyorlar postan çektirebilirsin ama diğer parayı nakit istiyorlar. sonrasındada kan ultrason ilk hafta hergün gittim sonra ki haftanın ortasında çatlama iğnemi vurundum 36 saat sonra yumoşlarım toplandı iki gün sonra transferim yapıldı ve şimdi hamileyim darısı isteyenlere. misafirhane işine gelince benim ablam ankarada onun yanına gittim ama olmasaydı kalırdım misafirhanede ne var ki. insan arkadaş oluyor destek oluyor birbirine. ilaç parasına gelince ben ecz. kalfasıyım kendim geliş fiyatından aldığım için çok ucuza geldi. siz 2,5 ayarlasanız yeter büyük ihtimal. indirim isteyin eczaneden iskonto yaparsa 1,5 a bile düşebilir çok iskontoyla gelen ilaçlar yazılanlar. ısrarla iskonto düşer misiniz deyinn... ellerin boş dönme inşallah

Son düzenleme:

canım bu 2,5 sadece ilaç parasımı tümümü,ama tavsiyelerine mutlaka uycam,çünkü aşılamada hastane yanındaki bir eczaneye sorduk(raporlu) 380 dediler başka eczaneden 290 aldık hepsini.
benimde rahim filmim çekildi,kan tahlilleri falan yapıldı ama yine yaparlar sanırım.yalnız tüp bebek için rapora 3 aşılama diye birşey kesin varmı?cevapların için çooook teşekkür ederim.inşallah boş dönmem

merhaba arkadaşım ben geçen sene H.yaralı beye gittim ama pek memnun kalmadım dr. seri demiş arkadaş bence seri değil baştan savma.
toplamayı bile kendisi yapmadı bende çok rahtsız oldum ben hocaya para verdim işi başkası yaptı:)))
neyse negatif sonuç tabi sonraa bana verilen cevap olur böyle şeyler hiç sorun yok yine gelin yine yaparız sizde sorun yok samsundan gittim ben. hiç tahlil yapmadan bana birşeyin yok dediler. Dr. bile aramadı beni çok saygısızca tamamen TL ye dönmüş olay ..
bu arada arkadaşım bundan yıllar önce laboratuarları ile ilgili olumsuz söylentiler de varmış hatırlatırım..ben bira zgeç duydum.. bilginize..

evet hakan bey için aynı şeyi söyleyen bi kaç kişi daha vardı topiklerde. inanın bülent bey öyle değil hem yumurta toplamaya girdi hemde transfere çok babacan insana güven veren bi tavrı vardı. orda doktor dışında ki herkes çok ilgilisiz hemşireler biraz soğuk ama onlarda işini iyi yapıyor boşverin gerisini. biz alışmışız özelya pışpışlanmaya.

slm arkadaşlar artık bende yumurta toplama evresie ulaştım bugün dr umda son kontrolüm vardı bu akşam çatlama iğnemi olucam ve cuma günü nasipse anatoliadayım yumurtalarım toplanacak çokfazla yumurtam var ve e2 de oldukça yüksek dr uma bu bir sorun teşkil edermi diye sordum o hiçbir problem olmadığını söyledi ama tabi ben buralarda çok fazla şey okuduğum için acaba bir sorun olurmu diye tedirgin oluyorum ama hayırlısı bakalım inşallah olumlu olur sonuçlarımız, dr uma güveniyorum ve akışına bıraktım kendimi bu arada çok heycanlıyım bunu yenemiyorum işte ,bu akşam çatlama iğnesinden 1 saat önce çatlama önleyiciyide yapıcakmışım acaba yumurtalarım çok olgunlaştığı içinmiki sizdede oldumu böyle birşey:97: dua edin ne olur kızlar herşey yolunda gider inşallah

inşallah herşey yolunda gider arkadaşım senin için dua edeceğiz böyle ol diye

hayal kırıklığına uğradım benim doktorumda anotoliaya gönderiyor
,ama şaşırmadım para para para ,
kalabalık hemişire ve doktorların ilgisizliği
heryerde var terrsi olsa şaşırırıdım zaten hasta yoğun olunca ilgiiszlik artıyorr
oysa ne kaadr umutlanmıştım herkes önerince ben şimdi
nerelere gideceğim
dua etmekten başka elimde bişey kalmadı
ALLAH herkese versin inşşalhh

canım raporda 3 aşılama şartı var.fiyata gelince benim 3.500 raporsuz fiyatı.ilaçlarla ilgili de eczaneler peşin parayı görünce çok indirim yapıyor.şunu söyleyeyim nerdeyse yüzde yüz karla satıyorlar ilacı.anatoliayla da sıkı pazarlık edin bence.öğretmenevinde de herkes kalıyor ama öğretmen kimlik kartıyla gidilince bu yılın bandrolü varsa indirimli biraz daha.yalnız başkent öğretmenevi uzak oraya.vasıtasız gitmek imkansız.bakalım ben de herhalde teyzemin kızında kalacağım.hepimize kolay gelsin

Canım şükür ulaştım. Mesaj kutun dolu, günlerdir mesaj göndermeye çalışıyorum, şu uyarıyı veriyor ;

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
nur5555 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için nur5555 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Sonucum maalesef olumsuz canım Yine olmadı, nasip değilmiş.. Belki de hiç değil bilemiyorum ki, sadece yorgunum..

Bu arada sayfaya da pat diye dalmış oldum :) Tedavide olan tüm arkadaşlara hayırlı tedaviler diliyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını alır, bebeklerinize kavuşursunuz.

İlknurcum dualarım seninle canım inşallah senin yüzün güler..

Canım özel mesajlarını alıyorum ama gönderemiyorum, mesaj kutun dolu. Yoksa merakta bırakır mıyım hiç. İnan cmt sonucu aldığımdan beri onlarca kez denedim msj göndermeyi, mesajlarını silmen gerekiyor. Sana uyarı vermiyor mu ? Mail adresin de yoktu, ulaşamıyorum ki canım. Umarım burayı okursun. En son mesajını Anatolia sayfasında gördüğüm için, burdan deniyorum şansımı ne yapayım. Bu arada sen ne yaptın, başladın mı iğnelere ?

canım ne durumdasın?artık yumoşlar toplanmıştır ne yaptılar?günler yaklaştıkça ben de meraktan ölüyorum.oradaki ortam gerçekten anlatıldığı gibi kötü mü?doktor bile gelmiyor yumurta toplamada diyorlar.hadi bu kadar iç karartıcı yorumun yanında biraz moral ver bize.artık bizim için gerye dönüş yok.ama ben doktorlarına çok güveniyorum.

Anatolia'da raporlu olunca ne kadar ücret ödemek gerekiyor?O kadar telefonla görüştük,muhasabeci kzı bir türlü söylemedi.İlla ilk görüşmeye gelmeniz gerekiyor dedi.Ona göre durumumuzu ayarlicaz.Memur veya ssk'lı olupda raporlu olarak yaptıran varsa cevap vermelerini rica ediyorum.

Biz raporlu olarak yazın, 3000 lira civarı tuttu.Ama dediği gibi durumunuza göre değişir.sana veya eşine yapılacak bir işlem varmı,yokmu ona göre söylerler.eşimin operasyonuna da 1000 lira verdik.ilaçlara 500 verdik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…