kaçıncı günün...sonucu ne zaman alacaksın canım...
canım öncelikle sana tez zamanda bir bebiş diliyorum.sorularına gelince aşılama bence boşuna vakit ve nakit kaybı.ben 4 kez aşılama yaptırdım sonuç negatif.üstelik normal yolla olmuş bir çocuğum var.ama tüp bebekte rapor için gerekliyse 3 aşılama bilemem.ama indirimin de zaten aşılamaya vereceğin para kadar olacak bence canına yazık.ben de anatolia ya yeni gittim.bize 3.500 dediler.bize memleketimizde doktorumuz yardımcı oldu.ilaçlarım şimdilik1000 L ama depodan aldığımız için.yani cebine 5000-6000 koymadan gidilmez.konaklama anatolianın anlaşmalı olduğu bir pansiyon var geceliği 2 kişi 50 L.ama 2-3 aile bir arada kalıyormuş.artık kime denk gelirsen.banyo,tuvalet ve mutfak ortak.ben tercih etmedim.biz öğretmenevini düşünüyoruz.
doktorum bülent bey.ilk muayene izlenimim çok kalabalık bir yer ama çok sistemliler.o kalabalığa rağmen her şey tıkır tıkır yürüyor.doktor güler yüzlü ama kalabalıktan olsa gerek son derece seri.bakalım sonucumuz hayırlı olur inşallah.dilerim yeteri kadar yardımcı olmuşumdur.
kısa yada uzun protokol... ona doktor karar veriyor ben adetimin 2. günü gittim baktı dosyama eskiden yaptırdığım rahim filmine ilaçlara vs ve kısaya karar kıldı. hemen o gün başladım ilaca. 3,750 aldılar benden yumurta toplamadan ödemen gerekiyo illa ilk gün vercen diye bi kural yok. bu değişen bi rakam devlet yardımı almazsan 4,250 den artık kaça düşerlerse kısmetine. ama ilk muayene parası 220 lira alıyorlar postan çektirebilirsin ama diğer parayı nakit istiyorlar. sonrasındada kan ultrason ilk hafta hergün gittim sonra ki haftanın ortasında çatlama iğnemi vurundum 36 saat sonra yumoşlarım toplandı iki gün sonra transferim yapıldı ve şimdi hamileyim darısı isteyenlere. misafirhane işine gelince benim ablam ankarada onun yanına gittim ama olmasaydı kalırdım misafirhanede ne var ki. insan arkadaş oluyor destek oluyor birbirine. ilaç parasına gelince ben ecz. kalfasıyım kendim geliş fiyatından aldığım için çok ucuza geldi. siz 2,5 ayarlasanız yeter büyük ihtimal. indirim isteyin eczaneden iskonto yaparsa 1,5 a bile düşebilir çok iskontoyla gelen ilaçlar yazılanlar. ısrarla iskonto düşer misiniz deyinn... ellerin boş dönme inşallah
merhaba arkadaşım ben geçen sene H.yaralı beye gittim ama pek memnun kalmadım dr. seri demiş arkadaş bence seri değil baştan savma.
toplamayı bile kendisi yapmadı bende çok rahtsız oldum ben hocaya para verdim işi başkası yaptı:)))
neyse negatif sonuç tabi sonraa bana verilen cevap olur böyle şeyler hiç sorun yok yine gelin yine yaparız sizde sorun yok samsundan gittim ben. hiç tahlil yapmadan bana birşeyin yok dediler. Dr. bile aramadı beni çok saygısızca tamamen TL ye dönmüş olay ..
bu arada arkadaşım bundan yıllar önce laboratuarları ile ilgili olumsuz söylentiler de varmış hatırlatırım..ben bira zgeç duydum.. bilginize..
slm arkadaşlar artık bende yumurta toplama evresie ulaştım bugün dr umda son kontrolüm vardı bu akşam çatlama iğnemi olucam ve cuma günü nasipse anatoliadayım yumurtalarım toplanacak çokfazla yumurtam var ve e2 de oldukça yüksek dr uma bu bir sorun teşkil edermi diye sordum o hiçbir problem olmadığını söyledi ama tabi ben buralarda çok fazla şey okuduğum için acaba bir sorun olurmu diye tedirgin oluyorum ama hayırlısı bakalım inşallah olumlu olur sonuçlarımız, dr uma güveniyorum ve akışına bıraktım kendimi bu arada çok heycanlıyım bunu yenemiyorum işte,bu akşam çatlama iğnesinden 1 saat önce çatlama önleyiciyide yapıcakmışım acaba yumurtalarım çok olgunlaştığı içinmiki sizdede oldumu böyle birşey:97: dua edin ne olur kızlar herşey yolunda gider inşallah
canım bu 2,5 sadece ilaç parasımı tümümü,ama tavsiyelerine mutlaka uycam,çünkü aşılamada hastane yanındaki bir eczaneye sorduk(raporlu) 380 dediler başka eczaneden 290 aldık hepsini.
benimde rahim filmim çekildi,kan tahlilleri falan yapıldı ama yine yaparlar sanırım.yalnız tüp bebek için rapora 3 aşılama diye birşey kesin varmı?cevapların için çooook teşekkür ederim.inşallah boş dönmem
canım raporda 3 aşılama şartı var.fiyata gelince benim 3.500 raporsuz fiyatı.ilaçlarla ilgili de eczaneler peşin parayı görünce çok indirim yapıyor.şunu söyleyeyim nerdeyse yüzde yüz karla satıyorlar ilacı.anatoliayla da sıkı pazarlık edin bence.öğretmenevinde de herkes kalıyor ama öğretmen kimlik kartıyla gidilince bu yılın bandrolü varsa indirimli biraz daha.yalnız başkent öğretmenevi uzak oraya.vasıtasız gitmek imkansız.bakalım ben de herhalde teyzemin kızında kalacağım.hepimize kolay gelsin
slm arkadaşlar artık bende yumurta toplama evresie ulaştım bugün dr umda son kontrolüm vardı bu akşam çatlama iğnemi olucam ve cuma günü nasipse anatoliadayım yumurtalarım toplanacak çokfazla yumurtam var ve e2 de oldukça yüksek dr uma bu bir sorun teşkil edermi diye sordum o hiçbir problem olmadığını söyledi ama tabi ben buralarda çok fazla şey okuduğum için acaba bir sorun olurmu diye tedirgin oluyorum ama hayırlısı bakalım inşallah olumlu olur sonuçlarımız, dr uma güveniyorum ve akışına bıraktım kendimi bu arada çok heycanlıyım bunu yenemiyorum işte,bu akşam çatlama iğnesinden 1 saat önce çatlama önleyiciyide yapıcakmışım acaba yumurtalarım çok olgunlaştığı içinmiki sizdede oldumu böyle birşey:97: dua edin ne olur kızlar herşey yolunda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?