Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

nurtopu benımde öle oldu sadece kan vermıstım bır ıkı kez.merseray nasıl gıdıo yatmak,kızlar sızınde az kaldı heralde buyuk sona yaklasıosunuz.ben dun hakan beye gıttım bebegımı gordum.cok kucuk mercımek kadar daha allaha ne kadar sukretsem az ne buyuk bı mucıze verdı bıze.sımdılık hersey yolunda cok sukur.kendınıze dıkkat edın kızlar.rabbım sızın de emeklerınızı bosa cıkarmasın benım mercımegım gıbı mercımekler versın sızede kaydirigubbakcemile3

canım bol bol yatıyorum vala, çok sevindiğim bebeğini görmene, canım benim gönlümden geçen de tek bebeğin tutması ama Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

çok güzel anlatmışsın canım benim
Allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah

ebicim en başta mı öyle oluyo
1-2 kez sadece kan verip sonra mı ultrsonlara başlanıyo?

merseray bugün nasılsın canım
ben de dün ilk merionalimi yaptım
dün dr mua.de 9-10 tane sağda, 9-10 tane solda dedi
bu yumurta sayısı mı şimdiden yumurta görünür mü?

nurtopu canım kac gun sadece lucrın kullandın benım bugun 9. lucrınım ve bır ıkı kezyumurtalıklarıma bırılerı bastırıyormus gıbı hıssettım sızlerde boyle duygular varmıydı

ebıcım hayırlı olsun mercımegın buyusun nohut olsun anecıgının agzının tadı hayatının nesesı olsun

cuma günü tekrar çağırdılar beni

canım mutlaka yaz yumurta mmlerini merak ediyorum, canım inşallah güzel sonuçlanacak seninki de inanıyorum bak ben 1 ocak cuma günü gittim sonra bana pazartesi gel dediler sonra çarşamba, cuma cumartesi pazar pazartesi ve salı (yani üstüste 5 gün) nçağırdılar canım

canım bol bol yatıyorum vala, çok sevindiğim bebeğini görmene, canım benim gönlümden geçen de tek bebeğin tutması ama Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

merseraycım allah gonlune göre versin ama ben ıkız ıstıyorum bu kadar zahmet cekıyoruz bı daha ugrasmak cok zor olur bilmiyorumkismile

merseraycım allah gonlune göre versin ama ben ıkız ıstıyorum bu kadar zahmet cekıyoruz bı daha ugrasmak cok zor olur bilmiyorumkismile

haklısın canım ama çoğul gebelikler riskli ya o yüzden korkuyorum ben yoksa doğduktan sonra nasıl bakarım diye bir derdim yok yani zaten bana 3 embriyo kondu 3üde tutar diye çok korkuyorum çünkü öyle olunca redüksiyonla birini alıyolarmış bende öyle bişey yaşamak istemiyorum
tabi bunlar benim nacizane endişelerim Allah hakkımızda neyi uygun görürse o olur Rabbim kaldıramayacağımız yükle imtihan etmesin emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla boş çıkarmasın inşallah

kızlar benim adet olacakmışım gibi ağrım var ya, bugün 4.günüm.
ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seninde oldumu böyle?

ya kızlar az önce laptop kucağımdan düşecekti ani bir refleksle yakaladım ya sonra çok korktum bişey olurmu sizce:1no2: Allahım sen koru ya rabbi:Saruboceq:

nurtopu canım kac gun sadece lucrın kullandın benım bugun 9. lucrınım ve bır ıkı kezyumurtalıklarıma bırılerı bastırıyormus gıbı hıssettım sızlerde boyle duygular varmıydı

canım ben lucrinin 10.günü regl oldum
hiç öyle hissetmedim ama yasmin bitince regl olacakmışım gibi ağrılaım oldu tabi

bakalım bana ne diyecekler
ben de mm.lerini çok merak ediyorum
hayırlısı canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

laptopu sakın kucağına koymaaaaaaaaaa
bebeklere zarar verebilir manyetik alanı

kızlarrrr lucrin de 3.günüm kendim yapıyorum iğnelerinimi...ayyyy 10.gün adet olup kontrole gidicem kontrolden kaç gün sonra yumurtamı toplıcaklar kiii???....acaba ne kadar gün sonra transferim olur ( beklemek çok sıkıcı...offffffffffff

merhaba kızlar öncelikle allahım hepinize kolaylık versin sonunda yüzünüzü güldürsün inşallah. benim anatolia da bir asılama ve üç mikro deneyimim var üçüncüde bebeğime kavustum sonunda.hakan beyin hastasıydım kendinden de bütün ekiptende cok memmun kaldım. kızım simdi iki yaşında teyzeleri sizin yazıları okurken kendimi hatırladım. tuttuğunu öğrendikten sonraki günleri ne kadar büyük bi mutluluk,heyecan,endişe,korku ve daha neler neler.şimdi ona kardeş istiyoruz ama sanırım bizi yine zorlu günler bekliyo.neyse fazla uzadı herhalde ALLAHIM HEPıMıZE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN AAAAAAAAMMMMMMMıııııııııNNNNNNNNN.........

Yasemincim yasmin bittikten sonra zaman daha çabuk geçiyor merak etme

Arkadaşlar bugün ilk defa kasık ağrısı hissettim
merseray sen de yumurta geliştiricileri kulanırken böyle bi şey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…