nurtopu benımde öle oldu sadece kan vermıstım bır ıkı kez.merseray nasıl gıdıo yatmak,kızlar sızınde az kaldı heralde buyuk sona yaklasıosunuz.ben dun hakan beye gıttım bebegımı gordum.cok kucuk mercımek kadar daha allaha ne kadar sukretsem az ne buyuk bı mucıze verdı bıze.sımdılık hersey yolunda cok sukur.kendınıze dıkkat edın kızlar.rabbım sızın de emeklerınızı bosa cıkarmasın benım mercımegım gıbı mercımekler versın sızede kaydirigubbakcemile3
nurtopu benımde öle oldu sadece kan vermıstım bır ıkı kez.merseray nasıl gıdıo yatmak,kızlar sızınde az kaldı heralde buyuk sona yaklasıosunuz.ben dun hakan beye gıttım bebegımı gordum.cok kucuk mercımek kadar daha allaha ne kadar sukretsem az ne buyuk bı mucıze verdı bıze.sımdılık hersey yolunda cok sukur.kendınıze dıkkat edın kızlar.rabbım sızın de emeklerınızı bosa cıkarmasın benım mercımegım gıbı mercımekler versın sızede kaydirigubbakcemile3
merseray bugün nasılsın canım
ben de dün ilk merionalimi yaptım
dün dr mua.de 9-10 tane sağda, 9-10 tane solda dedi
bu yumurta sayısı mı şimdiden yumurta görünür mü?
cuma günü tekrar çağırdılar beni
canım bol bol yatıyorum vala, çok sevindiğim bebeğini görmene, canım benim gönlümden geçen de tek bebeğin tutması ama Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah
merseraycım allah gonlune göre versin ama ben ıkız ıstıyorum bu kadar zahmet cekıyoruz bı daha ugrasmak cok zor olur bilmiyorumkismile
nurtopu canım kac gun sadece lucrın kullandın benım bugun 9. lucrınım ve bır ıkı kezyumurtalıklarıma bırılerı bastırıyormus gıbı hıssettım sızlerde boyle duygular varmıydı
ebıcım hayırlı olsun mercımegın buyusun nohut olsun anecıgının agzının tadı hayatının nesesı olsun
canım mutlaka yaz yumurta mmlerini merak ediyorum, canım inşallah güzel sonuçlanacak seninki de inanıyorum bak ben 1 ocak cuma günü gittim sonra bana pazartesi gel dediler sonra çarşamba, cuma cumartesi pazar pazartesi ve salı (yani üstüste 5 gün) nçağırdılar canım
kızlarrrr lucrin de 3.günüm kendim yapıyorum iğnelerinimi...ayyyy 10.gün adet olup kontrole gidicem kontrolden kaç gün sonra yumurtamı toplıcaklar kiii???....acaba ne kadar gün sonra transferim olur( beklemek çok sıkıcı...offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?