slm arkadaşlar pazartesi bende anatolidaydım hakan beyle görüşmek için geldik bikez denedik ama yumurtalarımız döllenmedi benim yumurta sayım az hakan bey olumlu konuşmadı ama ben de umt yoksa uğraşmayalım dedim ama bu seferde tek yumurtası olan bi diş hkimine denedik oldu dedi her şeyinle kendim ilgilenirim dedi ama umutsuz konuştu yumurtalar döllense bile transfer yapılınca yüzde 10 şans verdi ne yapacağımı bilemiyorum bana yazın lütfen yumurta sayısı az olan varmı veya döllenmeyen konuşmaya çok ihtiyacım var alllah herkezin yardımcısı olsun
canım hadi hayırlı olsun ben hala adet olmadım artık 2.aşamaya geçsem diyorum bekliyorum bakalım..nasıl geçti anlatsana eğer sakıncası yoksa..
Nurtopu kaç yumurtan çıktı,yazsana buraya bilgilerini.merak ediyoruz.
Yasmin sana super bir haberim var, dun doktorumla konustum hic bosuna gerilmemize gerek yokmus, anestezi ile de transfer yapilabiliyormus. Ben oyle yaptirmaya karar verdim. Tutmazsa eger cok uzuluyorsun, insan ister istemez kendini suclamaya basliyor. Eger sen de benim kadar hassassan bu konuda, anesteziyi dusunmeni tavsiye ederim. Umarim hepimiz icin en iyisi olur canim.
günaydın kızlar.Nurtopucum gördüm canım,7 yumurtan toplanmış.İnşallah hepsi sağlıklı embriyolar oluşturur.
Merseray kan testi yaptın mı?
nurtopu hadı hayırlı olsun benımde 7 yumos toplanmıstı 4u ıslem gordu ve dollendı sonra 2sı 8hucrelı oldugu ıcın onları transfer ettıler.ayy darısı sana ıns guzelce dollenıp bolunurler.eee kızlar sızın ne alemde tedavılerınız yavas yavas sona yaklasıosunuz.hayırlısı olsun.moralınızı yuksek tutun bu gunlerı hıc unutmıcaksınız oyuzden guzel hatırlamak ıcın guzel gecırın opuyorumnanaktan
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
suens cim mrb.ben bugün arslan beyle görüştüm 11.günüm lucrinde.yarın adet olucam sanırım ağrım başladı az az ankaraya gitmicem arslan bey gerek görmedi 2.adımı burda atıcaz ben hiç tedavi görüyor gibi hissetmiyorum kendimi,(
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
hannemehtapcım nesıl gidiyor muayenler anlatsana
inşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?