Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım bence dene
İleride denemediğin için pişman olabilirsin

canım hadi hayırlı olsun ben hala adet olmadım artık 2.aşamaya geçsem diyorum bekliyorum bakalım..nasıl geçti anlatsana eğer sakıncası yoksa..

Canım güzel geçti
bi varmış bi yokmuş gibi oldu:)
uyandığımda beni odama almışlar
rahattı yani korkma

hannemehtapcım nesıl gidiyor muayenler anlatsana
inşallah her şey yolundadır

günaydın kızlar.Nurtopucum gördüm canım,7 yumurtan toplanmış.ınşallah hepsi sağlıklı embriyolar oluşturur.

Merseray kan testi yaptın mı?

canım zaten hasta istediği takdirde transfer anestezi altında yapılabiliyor.ben öyle yaptırdım mesela.

günaydın kızlar.Nurtopucum gördüm canım,7 yumurtan toplanmış.İnşallah hepsi sağlıklı embriyolar oluşturur.

Merseray kan testi yaptın mı?

Sağolasın canım inşallah
onu da yarın haber verecekler
hayırlısı

nurtopu hadı hayırlı olsun benımde 7 yumos toplanmıstı 4u ıslem gordu ve dollendı sonra 2sı 8hucrelı oldugu ıcın onları transfer ettıler.ayy darısı sana ıns guzelce dollenıp bolunurler.eee kızlar sızın ne alemde tedavılerınız yavas yavas sona yaklasıosunuz.hayırlısı olsun.moralınızı yuksek tutun bu gunlerı hıc unutmıcaksınız oyuzden guzel hatırlamak ıcın guzel gecırın opuyorumnanaktan

slm kızlar;
uzun süredir sadece yazılarınızı okuyup çıkıyodum.bu yıl 15 tatile biz gidemedik annemler geldiler bana moral olsun diye.ev kalabalık olunca pc bana düşmüyor.neyse kızlar bugün lucrinde 8. günüm.ilkini sağlık ocağına yaptırdım daha sonra kendim yapmaya başladı.bu arada dişlerime dolgu yaptırmıştım hamilelik olunca rahat olayım diye bir sürü sıkıntı çektim.daha beter oldu şimdi çekim olacak sanırım.birde sinüzit var bende antibiyotik kullandım oda vajinamda mantar yaptı.1 haftadır çekmediğim kalmadı.kaç gece ağladım.çenem düştü benim özlemişim sizi...
NURTOPU'cum hayırlı olsun canım.sona doğru yaklaşıyorsun.inşallah hayırlısı olur.yumoşların sağlıkla bölünüp tutunur sana.

MERSERAY'cım inşallah hakkında hayırlısı olur.yaşadıklarını kendim yaşıyormuşum gibi hissediyorum.umarım canım kimyasal falan değildir değerin katlanır.dualarım seninle canım.

YASEMıN'cim sen nasılsın.adet oldun mu?adetten sonraki kontrolünü anatolida mı yoksa aslan bey de mi yaptıracaksın.beni anatolia'dan aramadılar.havalarda kötü ama sanırım anatolia'ya gidecem.bir ana önce adet olmak istiyorum bende senin gibi canım ya.

of of ne yazmışım neyse kızlar görüşürüz.annem ve ablamlarda artık sizleri tanıyorlar.ve dua ediyorlar hepimize.neyse hadi görüşmek üzere...

çok sağol ebicim
inşallah
sen dondurmuş muydun peki?

suens cim mrb.ben bugün arslan beyle görüştüm 11.günüm lucrinde.yarın adet olucam sanırım ağrım başladı az az ankaraya gitmicem arslan bey gerek görmedi 2.adımı burda atıcaz ben hiç tedavi görüyor gibi hissetmiyorum kendimi,(

nurtopu cum nasılsın:) iyi olucaksın inş...sana bişey sormak istiyorum adetin 2.günü gittiğinde ne yapılıyor anatolia da hakan beyle görüşüyormusun o görüşmede yoksa başka dr mu bakıyor

kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar

canım hakkında hayırlısı buymuş üzülme demek saçma olucak çünkü bunu yaşayan bilir başkalarına teselli vermek kolay gelirmiş..allahım sana inş mucize ni verir bu tedavilere gerek kalmadan bebeğine kavuşursun inş...

evet canım ya bende aynen hiç tedavi oluyormuşum gibi gelmiyor.neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.buda tedirgin ediyor beni.biz bide eskişehir merkezde oturmuyoruz.aynı yani ankaraya gitmekle merkeze gitmek kararsızım bakalım.eşimde ankaraya git diyor.hatta ilk hafta kontrollerin için ankaraya git diyor.hayırlısı olsun canım...

canım benim çok üzgünüm inşallah bi dahaki sefere kalmadan bebişin gelir...

merak etmeyin arkadaşlar toparladım kendimi hemde 3 yıldır aldığım negatiflerden daha hızlı toparladım Allah razı olsun hepinizden desteğiniz arkadaşlığınız samimiyetiniz hiçbirşeye değişilmez gerçekten
benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya karar verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmicem ne hesap ne kitap yok, tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden
sizde umudunuzu kaybetmeyin canım arkadaşlarım Rabbimiz bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi biliyor

hannemehtapcım nesıl gidiyor muayenler anlatsana
inşallah her şey yolundadır

canım nette sorun var gıremıyorum malesf anca gece yarısı okuyorum haberlerı gonalda6. gunum yumoslar ıyıler 10 12 taneler suan 10 9 8 mm olanlar var doktorum gelişmeler ıyı dıyor hakan bey ayarlıyor gonalin dozlarını galıba salı carsamba gıbı gelıyorum ankaraya insallah dua edıyorum dua beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…