Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Arkadaşım inşallah başarılı sonuçlar alırsın sende ama hissettim güzel olacak hayırlısıyla...

merseraycım canım inşallah Allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın
moon'um belli mi olur belki de dediğin gibi kendiliğinden olur hayırlısıyla
sorunun çok ilginçmiş gerçekten ama Rabb'im ol dediğinde olur hayırlısıyla
yasemincim ben goonal f kullnamadım
yumurta toplanmadan önceki son e2 düzeyimde 3600 dü
benn de sonuç bekliyorum Allah'tan hayırlısı
hepimiz için
10 şubat test tarihim

ameliyattan önce
miktar:3ml
lifeaksiyon süresi(37derece):30dk
sayı:45 milyon/ml
hareketli sperm yüzdesi(1saat)%30
hareketin degerlendirilmesi
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hareketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
ameliyattan 6 ay sonraki semen analizi
volüm:4,5cc
lifeaksiyon hızı:120 dk
hareket oranı 30dk:%85
hareket oranı 60dk:%75
hareket oranı 120dk:%70
1cc de 12 milyom sperm
slm arkadaslar ben 2 yıllık evliyim en basından beri cocuk istiyoruz esimin sperm sayı ve harekentinde sorun var 1yıl önce varikosel ameliyatı oldu
ama hala normal yolla cocuk sahibi olamadık ben size ameliyattan önce ve sonrasında yapılan tahlilleri yolluyorum sizce bu durumda ne gibi bir yol izlemeliyiz
tesekkür ederim.

Arkadaşlar Anatolia da tese ameliyatını kim yapıyor ve bu kişi üroloji alanında güvenilir biri mi? Acil cevap verirse bilen arkadaşlar çok sevinirim.

canım meraba amelıyatı kımın yaptığını bılmıyorum ama benım arkadasımın esı oldu 1-1,5 saat surmus amelıyat ve ondan bulmuslardı

merhaba arkadaslar bu topığı yenı gordum bende anotoliada yaptırdım 3gun mısafırhanesınde kaldık 2 gun oncede eve donduk sımdı beklemedeyım 6. gunum bugun rabbım bu uğurda uğrasan herkese yardım etsın yuzunu guldursun

hayırlı olsun asude..bu arada hoşgeldin topiğimize:)inşallah çok güzel sonuçlanır tedavin...bende anatoliya da tedavi aşamasındayım bugün 6.gonal f yapıcam:)sende gonal f kullanmışmıydın ve kaç tane...kendine ve bebişine dikkat et...

arkadaslar bende bugun lucrin ignelerıne basladım hayırlısı ıle bebıslerımıze kavusuruz ınsallah allah herkese nasip etsın

kızlar 6.gonal f yaptım...e2 seviyem 76 normal mi sizceee:) off çok heyecanlıyımmm

teşekkür ederim asude.Rabbim yardımcın olsun inşallah bebiş karnında ve sağlıklıdır.Diğer arkadaşlar da inşallah sonuç pozitif olur.

meraba canım hepimizinki güzel sonuclanır ınş.ben pregon kullanmıstım 300 lukle basladık 350 devam ettık 11 gun kullanmıstım

kızlar çokşükür pozitif çıktı
inşallah sağlıklı bi şekilde ikiye katlanır
Darısı tüm istiyenlerin başına inşallah

kızlar çokşükür pozitif çıktı
inşallah sağlıklı bi şekilde ikiye katlanır
Darısı tüm istiyenlerin başına inşallah

nurtopu canım hayırlı olsun ınsallah ıkıye katlanır degerın bebıslerını kucagınada alırsın hayırlısıyla banada dua et ınsallah bende senın gıbı pozıtıf sonuclar alabılırım

ınşallah canım
Allah hepinizin gönlüne göre versin
gönlünüzdekini hayırlı etsin

canım hareketlılıkte artıs var bu sekılde bebek sahıbı olabılmenız lazım.ama bır doktorla gorusun amelıyattan sonra 1yıl korunmasız hamıle kalmadıysan bı gorus uzmanla.sana tup önermezler bence asılama en kotu ıhtımalle.sıkma canını bızım degerlerımız cok dusuk oldugu ıcın tupbbek yaptık.ıns zorluklar yasamadan kavusursun bebegıne

İnşallah canım
Allah hepinizin gönlüne göre versin
gönlünüzdekini hayırlı etsin

nurtopu sımdı gordum cooook sevındım ıns hayırlısıyla katlanır degerlerın ve bebısın saglıkla buyur allah tamamına erdırsın ıns kendıne dıkkat et opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…