Merhaba arkadaşlar
Anatolia ya gitmeye karar verdik eşimle. Fakat adet öncesi mi sonrası mı gitsem daha mı doğru olur bilmiyorum. İlk muayene sonrası hormon tahlilleri yapılacağını biliyorum tecrübelerime dayanarak fakat bu güne kadar hep adetin 3. günü yapıldı, adet öncesinde de hormon tahlili yapılır mı bilmiyorum, bu konuda bir fikri olan var mı?. Bende istiyorum ki muayene gidişimin ardından zaman geçirmeden ertesi gün veya bir kaç gün sonrasında hemen tahlillerim sıra sıra yapılsın, bunun içinde hangi dönemde randevu almam daha uygun olur diye sizlere sormak istedim... Teşekkürler herkese şimdiden
arkadaşlar merhaba
kaç gündür nete giremedim
cumartesi 3 tane embryo transfer edildi
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı
arkadaşlar merhaba
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı
canım ınsallah hepımız hayırlı sonuclar alacagız allahın ıznıyle allah yardımcımız olsun
arkadaşlar merhaba
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı
selam kızlar
uzun bir aradan sonra döndüm tekraaarr..nurtopu canım merak etmişsin beni sağol..okudum yazılanları 3 embriyo transfer edilmiş inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana..Allah gönlüne göre versin canım..
bana gelince , ben iyi haberlerle dönemedim ne yazıkki..sadece 1 yumurta toplandı ve oda döllenmedi bile anlayacağın transfer işlemi gerçekleşmeden döndüm ankaradan..hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum dualarımda hep hayırlısını istedim çünkü..hakan bey ile birebir görüştük ve çok ilginç bir sorunum olduğunu söyledi..çatlatma iğnesi bende etkisini göstermiyormuş..yani çok sayıda folikülüm var ama çatlamadığı için yumurtalar toplanamıyor..bende soranlara artık "yumurtalarım çok sağlam bir türlü kırılmıyormuş" diyorum:roflol: yeniden haziran için anlaştık bu sefer tüm takiplerimi kendisi yapacak ve cetrodite adlı ilacı kullanıcam kısmetse..inşallah gerek kalmazda o zamana kadar kendiliğimden kalıveririm bellimi olur...
merseraycım üzülme demekki hakkında hayırlısı böyleymiş..diğer denemende olur kısmetse..
yasemin seninde tedavin hayırlısıyla sona erer inşallah..
of çok gevezelik yaptım kızlar ..artık evimdeyim internetten görüşürüz hergün kısmetse.:enbuyukkk:
selam kızlar
uzun bir aradan sonra döndüm tekraaarr..nurtopu canım merak etmişsin beni sağol..okudum yazılanları 3 embriyo transfer edilmiş inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana..Allah gönlüne göre versin canım..
bana gelince , ben iyi haberlerle dönemedim ne yazıkki..sadece 1 yumurta toplandı ve oda döllenmedi bile anlayacağın transfer işlemi gerçekleşmeden döndüm ankaradan..hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum dualarımda hep hayırlısını istedim çünkü..hakan bey ile birebir görüştük ve çok ilginç bir sorunum olduğunu söyledi..çatlatma iğnesi bende etkisini göstermiyormuş..yani çok sayıda folikülüm var ama çatlamadığı için yumurtalar toplanamıyor..bende soranlara artık "yumurtalarım çok sağlam bir türlü kırılmıyormuş" diyorum:roflol: yeniden haziran için anlaştık bu sefer tüm takiplerimi kendisi yapacak ve cetrodite adlı ilacı kullanıcam kısmetse..inşallah gerek kalmazda o zamana kadar kendiliğimden kalıveririm bellimi olur...
merseraycım üzülme demekki hakkında hayırlısı böyleymiş..diğer denemende olur kısmetse..
yasemin seninde tedavin hayırlısıyla sona erer inşallah..
of çok gevezelik yaptım kızlar ..artık evimdeyim internetten görüşürüz hergün
kısmet böyleymiş hakkında hayırlısı olsun...bu aralar negatif haberler üzüyor benii
yasemın merhaba canım senın gonalda kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?