Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım bence adet olmadan önce git cunku tahlıl istemiyolar adet oldugun zaman ignelere baslarsın allah yardımcın olsun canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın

valla ben bu rapor ıslerınden anlamıorum hıc.ben adetın 3.gunu gıttım muayene oldum ama bızımkı esım kaynaklı oldugu ıcın benden tekrar hormon tahlılı ıstemedıler...

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

arkadaşlar merhaba
kaç gündür nete giremedim
cumartesi 3 tane embryo transfer edildi
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı

arkadaşlar merhaba
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı

hayırlı olsun nurtopucum inşallah güzel sonuçlanır,
kızlar benim kimyasal gebeliğim devam ediyor bugünkü değerim de 131 çıktı adet oldum bitti ama hala değerlerim düşmedi gittikçe artıyot ama 2ye katlamıyor, işin tuhafı dünden beri göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor adet belirtisi gib ama adetim dün bitti, acaba hormonal olarak hamile olduğum içinmi bu belirtiler ortaya çıktı, bir an önce değerlerimin düşmesini ve bu konuyu kapatmayı istiyorum, ne olur dualarınızda beni unutmayın çok yıprandım çok
Allah sizin yüzünüzü gldürsün inşallah

arkadaşlar merhaba
sonucu bekliyorum
Allah'tan hayırlısı

canım insallah bebislerın sana sım sıkı tutunur annelerını bırakmazlar allah yardımcın olsun

kızlarrr mrb..nurtopucum hayırlı olsun bebişlerin..ben bugün 4.gonal f.yaptım 187.5 cc.yapıyorum nurtopucum gonal f kaç gün kullandın??

selam kızlar
uzun bir aradan sonra döndüm tekraaarr..nurtopu canım merak etmişsin beni sağol..okudum yazılanları 3 embriyo transfer edilmiş inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana..Allah gönlüne göre versin canım..
bana gelince , ben iyi haberlerle dönemedim ne yazıkki..sadece 1 yumurta toplandı ve oda döllenmedi bile anlayacağın transfer işlemi gerçekleşmeden döndüm ankaradan..hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum dualarımda hep hayırlısını istedim çünkü..hakan bey ile birebir görüştük ve çok ilginç bir sorunum olduğunu söyledi..çatlatma iğnesi bende etkisini göstermiyormuş..yani çok sayıda folikülüm var ama çatlamadığı için yumurtalar toplanamıyor..bende soranlara artık "yumurtalarım çok sağlam bir türlü kırılmıyormuş" diyorum:roflol: yeniden haziran için anlaştık bu sefer tüm takiplerimi kendisi yapacak ve cetrodite adlı ilacı kullanıcam kısmetse..inşallah gerek kalmazda o zamana kadar kendiliğimden kalıveririm bellimi olur...
merseraycım üzülme demekki hakkında hayırlısı böyleymiş..diğer denemende olur kısmetse..
yasemin seninde tedavin hayırlısıyla sona erer inşallah..
of çok gevezelik yaptım kızlar ..artık evimdeyim internetten görüşürüz hergün kısmetse.:enbuyukkk:

ameliyattan önce
miktar:3ml
lifeaksiyon süresi(37derece):30dk
sayı:45 milyon/ml
hareketli sperm yüzdesi(1saat)%30
hareketin degerlendirilmesi
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hareketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
ameliyattan 6 ay sonraki semen analizi
volüm:4,5cc
lifeaksiyon hızı:120 dk
hareket oranı 30dk:%85
hareket oranı 60dk:%75
hareket oranı 120dk:%70
1cc de 12 milyom sperm
slm arkadaslar ben 2 yıllık evliyim en basından beri cocuk istiyoruz esimin sperm sayı ve harekentinde sorun var 1yıl önce varikosel ameliyatı oldu
ama hala normal yolla cocuk sahibi olamadık ben size ameliyattan önce ve sonrasında yapılan tahlilleri yolluyorum sizce bu durumda ne gibi bir yol izlemeliyiz
tesekkür ederim.

arkadaşlar bende anatolya da başlıyorum. burdan ve diğer sitelerden araştırdım ankara da en iyisi orası gibi geldi. dün görüştük hakan beyle. gerekli herşey anlatıldı. gerçektende sistemi oturtmuşlar. kademe kademe yönlendiriyorlar ve hepsi üstüne düşeni ayrıntısıyla anlatıyor... herşey detaylarıyla anlatıldı. doktor bey de çok yakın ve ilgiliydi.
biraz maaliiyetli olacak, biz 6.000 maximum hesapladık. neyseki orda kalacak yerim var ama uzakta belki transferden sonra 1-2 gün orda kalabiliriz.
allah ım inşallah bebeişlerim bana merhaba der. yazı iple çekiyorum günler hızla geçsin istiyorum. (çalıştığımdan biz yaza düşünüyoruz.)
ayrıca belirteyim bende ve eşimde de problem var.
orda yaşadıklarımı biraza anlatayım gidecek arkadaşlar için ; hakan bey beni muayene etti rahim ağzı filmi falan... eşimin spermiogram sonuçları vardı ama dotor bazen değişik sonuçlar çıkabileceğini söyleyerek tekrar yapmak istedi. ama perhizli değildi ve ertesi gün yola çıkacaktık (ankara da oturmuyoruz)
biz direk tüp bebeğe başlamak isyiyoruz dedik farklı yöntemlerle zaman kaybetmek istemediğimizi belirttik. konuştuk doktor tamam dedi transfer günü temmuz ayı olsun dedik ilaçları yazdı moral verdi ve bizi hemşireey yölendirdi o bize ilaçları ne zaman nasıl kullanacağımız hakkında detaylı bilgi verdi. muhasebe ile de ücret konularını görüştük... işte böyle öngörüşme ücretsiz ancak beni muayene ettiler ve bi test yapılacağından toplamda 280tl verdik.

biz çok memnun kaldık.
inşallah yaza hamile olarak girerim. ikizlerimiz olsun istiyoruz inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar.nasılsınız?nurtopu hadi canım bekleme dönemimiz başlıyor.Hayırlı haberler alıcaz ınşallah.tedaviye yeni başlayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.ınşallah bu sayfalar hamile haberleriyle dolar.

Arkadaşlar Anatolia da tese ameliyatını kim yapıyor ve bu kişi üroloji alanında güvenilir biri mi? Acil cevap verirse bilen arkadaşlar çok sevinirim.

canımm çok sağol tedavim öyle zor geçiyor kiii eşim yanımda değil..annemlerle kalıyorum gizli gizli iğneler:))hayırlısı sona yaklaştım bakalım

kızlar gonal f 187.5 kullanıyordum bugün e2 seviyem 76 çıktı ve gonal f de 225 cc çıkardı hakan bey sizce kaç gün kaldı yumurta toplamaya:))çokk heyecanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…