Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

yasemın nıye sımdıden moralını bozuyosun bak sımdıye kadar lucrın kullandın önemli diil ama artık gonalf e gectın yumoslar cok etkılenıo moralını yuksek tut klava: ıyı dusun ıyı olsun.
svs tedavın hayırlı olur ıns.
kızlar hep sölüyorum dilimde tüy bitti MORAL MORAL MORAL kendınıze prenses gıbı davranın esınıze bunu asılayın önce sız kendınızı sevın deger verın sonra etraf halka halka gelır hadı guzel haberler beeklıyorum....

tesekkür ederım ebi26 ınsallah olumlu sonuclar alırız ılk oldugu ıcın belkıde bu heyecen korku hepsı bır arada ne olaacagını bılmıyoruz ben zaten cok sabırsız bır ınsanım bır an once olsun ıstıyorum allah sabır versın ınsallah

selam kızlar nasılsınız? benim kimyasal gebeliğim devam ediyor 12. gün değerim 28 çıkmıştı biliyosunuz,14.gün 52 16.gün yani bugün 78 çıktı ama 12.gün akşamı adet oldum zaten arkadaşlar değerlerim ne zaman normale düşer bi fikriniz varmı?
nurtopucum nasılsın transferin hayırlı olsun canım bol moral ve bol dinlenme tavsiye ediyorum canım?

geçmiş olsun merseray,bende seni merak ediyordum.

selam arkadaşlar bugün bende anatoliadaydım ilk görüşmem oldu bu görüşmek için gittik hemen başlayalım hatta bugün bile olabilir dedi ama biz istemedik
ne tahlil ne bişey hiç bişey isteemdi sadece bi ultrasonda baktı bana okadar ayın 17 sinde ilk lucrinim olacak allah nasip ederse
ama aklıma takılan sizede tahlil yapılmadımı kafam karıştı üstelik eşimde ikilemde kaldı böyle olurmu hiç dedi
yardımcı olurmusunuz

slm arkadaşlar.ben 19 ocakta ilk görüşmeye gitmiştik eşimde azospermi oldugu için tüp bebek dendi.15 aylık evliyim biiyorsunuz o yüzden devlet karşılamıyor. eşimden spermiyogram tahlili istendi benide hakan hocam muayene etti alttan.sonra eşimden kan tahlili istedi genetik rahatsızlık mı var diye. sonuc olumlu hersey yolunda bizde tek sperm çıkışı olmuyor.19 ocakta adetimin 3. günü idim eski adetimden yumurtam kaldıgı için yasmin verdi yasminin 15. günü lucrine 10 ünite başla dedi adetinin 2. veye 3. günü gel dendi bugün lucrine başlayacazz hayırlısı ile. 3750 tüp bebek 900 de tese ameliyatı dendi bize ilaçlarımda 600 tuttu benimm

arkadaşlar acaba yasminden kaç gün sonra adet görüyorsunuzz lucrinede başlayacam bugün pazartesi akşam son yasmini içecemm ondan kaç gün sonra görüyorsunuzzz adettt birde hiç tese ameliyatı olupta sperm bulunup hamiş kalan varmıı

canım esınden sperm analızı ıstenmedımı senden tahlıl ıstememesı normal ultrasonda görüyo zaten benden de tahlil istemedi sadece esımden sperm analızı ıstedı allaha sukur ondada sorun cıkmadı sızın ne sorununuz varkı neden tüp bebek

canım bende cumartesı lucrin igneler,ine baslıyacam sana bilgi veremiyecem bende acemiyim yinede tedavin hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuclar alırız

hayır svs cim istemedi daha önce yaptırmıştık tahlil onu istedi ama 1 sene oldu onu yaptıralı yani yenisini istememesi canımızı sıktı açıkçası bizim sorunumuz eşimin sperm hareketinde sayısı iyi ama hareketi biraz yavaş bide bülent bey dediki bende pko varmış çok yumurtam oluyormuş iyi bi haber değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda işte böyle opuyorumnanaktan

artık listeye eklenebilirim sanırım benide eklermisiniz arkadaşlarrr

elçin- yaş 24- uzun protokol- dr um bülent traş- lucrin başlama tarihim 17 şubat

gelişmeleri haber veririm

rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallahhh

bızede tahlıl yapmadılar ben ılk bı ongorusmeye gıttım esımın zaten yenı yapılan spermıogramı vardı bana ultrason ıcın randevu verdı muayene oldum ve adetın 21.gunu lucrıne baslıycaksın dedı sadece genetık test ıstedı esımden.galıba önceki hikayenle alakalımı oluyo bılmıorum hanı baska doktora gıttıysen o sonuclara falan bakıo ya ben daha önce progestron testı falan yaptırmıstım onlara baktı zaten mıcro oldugu ıcın esımın sperm sayısı yeter dedı bılmıorum yanı ayy kafam karıstı....
kızlar hadı ıyı gıdıosunuz ben sabırsızlanıorum sızın yerınıze sımdıden guzel sonuclar alırsınız ıns...

elchın bızım de harekette sorun vardı ılerı hareket cooook azdı onun ıcın tekrar ıstememıstır

canım ınsallah hepımız hayırlı sonuclar alacagız allahın ıznıyle allah yardımcımız olsun

Merhaba Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bizde Mart gibi tüp bebek tedavisine başlayacaz inş. Hastane olarak nereye gitsek bilemiyorum. Karabükte oturuyoruz. Ankara daha yakın ama.

Evliliğimizde 3 yıl dolmadı rapor almakla uğraşmayı da istemiyorum. Rapor kullanmayınca da Rahim filmi isteniyor mu?

Merhaba arkadaşlar

Anatolia ya gitmeye karar verdik eşimle. Fakat adet öncesi mi sonrası mı gitsem daha mı doğru olur bilmiyorum. İlk muayene sonrası hormon tahlilleri yapılacağını biliyorum tecrübelerime dayanarak fakat bu güne kadar hep adetin 3. günü yapıldı, adet öncesinde de hormon tahlili yapılır mı bilmiyorum, bu konuda bir fikri olan var mı?. Bende istiyorum ki muayene gidişimin ardından zaman geçirmeden ertesi gün veya bir kaç gün sonrasında hemen tahlillerim sıra sıra yapılsın, bunun içinde hangi dönemde randevu almam daha uygun olur diye sizlere sormak istedim... Teşekkürler herkese şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…