bende senı merak edıyordum topigi actın kayboldun ortalardan hayırlı olsun tedavin canım
kızlar yarın çatlatma ignem yapılacak az kaldı cok heyecanlıyım
selam arkadaşlar bugün bende anatoliadaydım ilk görüşmem oldu bu görüşmek için gittik hemen başlayalım hatta bugün bile olabilir dedi ama biz istemedik
ne tahlil ne bişey hiç bişey isteemdi sadece bi ultrasonda baktı bana okadar ayın 17 sinde ilk lucrinim olacak allah nasip ederse
ama aklıma takılan sizede tahlil yapılmadımı kafam karıştı üstelik eşimde ikilemde kaldı böyle olurmu hiç dedi
yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar acaba yasminden kaç gün sonra adet görüyorsunuzz lucrinede başlayacam bugün pazartesi akşam son yasmini içecemm ondan kaç gün sonra görüyorsunuzzz adettt birde hiç tese ameliyatı olupta sperm bulunup hamiş kalan varmıı
canım esınden sperm analızı ıstenmedımı senden tahlıl ıstememesı normal ultrasonda görüyo zaten benden de tahlil istemedi sadece esımden sperm analızı ıstedı allaha sukur ondada sorun cıkmadı sızın ne sorununuz varkı neden tüp bebek
hayır svs cim istemedi daha önce yaptırmıştık tahlil onu istedi ama 1 sene oldu onu yaptıralı yani yenisini istememesi canımızı sıktı açıkçası bizim sorunumuz eşimin sperm hareketinde sayısı iyi ama hareketi biraz yavaş bide bülent bey dediki bende pko varmış çok yumurtam oluyormuş iyi bi haber değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda işte böyle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?