Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaslar bir şey soracam lucrinden sonra kullanılan iğnelerde mi göbekten yapılıyo cevaplarsanız sevinirim

evet canım göbekten yapılıyor hepsi.alışık oluyoruz zaten merak etme.

herkese selam arkadaşlar nasılsınız? gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gidiyor, ama benim için iyi gitmiyor maalesef, buraya yazıpta tedavide olan arkadaşları olumsuz şeyler duyurmamak için yazmıyordum ama bugün dertleşmek istiyorum sizle, biliyorsunuz ben kimyasal gebelik yaşıyorum zannediyordum ama değerlerim hiç düşmedi ve artmaya devam etti , ben transferin 12.günü adet oldum ve 7 gün sonra bitti 2 gün hafif lekelenmeler oldu ama pazartesi baya bir kanamam oldu, ertesi gün okuldayken saat 12 gibi ağrı başladı tuvalete gittim bi baktım altım simsiyah göle dömüş hemen ped koydum ama ağrım gittikçe arttı, artık son derste saaniyeleri saydım ders bitsin diye sonra eve geldim anatoliayı aradım parol alın çok dayanamıcak olursanız tekrar bizi arayın dediler, ama evde parol yoktu içemedim, sonra ağrı dayanılmaz hale geldi eşimi aradım ulaşamadım anneme ulaşamadım ama ağrıdan ölüyorum kesin bişey oldu dedim tekrar anatoliayı aradım hemen gelin dediler ama eşime hala ulaşamıyorum taksi çağıramıyorum numayasını kaybettim, babamı aradım geldi beni götürdü, Allahım ya ölücem ya da rahmimiş tüpümü neyim varsa alacaklar heralde dedim, oraya gittik sıra bekliceğimi söylediler ama ağrıdan mahvoldum tekrar söyledim dayanamıyorum diye nihayet hakan bey aldı beni içeri muayene etti bişey gözükmedi kesinlikle bir bebek var ama kesinlikle sğlıklı değil dedi değerin 1500lere gelmeden görünmez dedi peki neden bu kadar ağrıyor dedim bu ağrı şuanda bize bişey ifade etmiyor dedi, sonra o ağrı kasıklarımdan belimden geçti sol bacağıma toplandı ağrıdan kopuyor bacağım yürüyemiyorum topallay topallaya geldim eve yattım çok şükür sabah kalktığımda geçmişti bütün ağrılar, bugün iyiydim tabi hala oldukça kanam var ve yine rengi çok koyu ama çok şükür ağrım yok,
işte böyle çok kötü bir gün yaşadım arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın
tedavisi devam eden arkadaşlar en yürekten dualarımla Rabbim sizlere gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah tabi bu duam hamile arkadaşlarıma da aynı zamanda,
inşallah hiçbiriniz benim yaşadığım bu sıkıntıları yaşamazsınız...

mersaraycım geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın inşallah...

canım bende artık sona doğru gidiyorum birkaç güne kadar yumoşlar toplanıcak bir heyecan bir heyecan sormaa...

canım çok geçmiş olsun,okurken kötü birşey çıktı diye çok korktum.

canım çok geçmiş olsun,okurken kötü birşey çıktı diye çok korktum.

inşallah bir an önce sonlanırda kurtulutum diye bekliyorum,
Ahh kızlar hep bebeğim olsun diye dua ediyordum şimdi de kendi kendine düşsün de ameliyat olmayım diye dua ediyorum, yine de herşey Allahtan yapacak bişey yok...

merseraycım çok geçmiş olsun canım.Allah bi daha ki sefere yaşatmasın bunları.şu an iyi olmana sevindim.tekrardan geçmiş olsun canım...

merseray canım cok gecmıs olsun allah tekrar yasatmasın ıns. ama tam olarak ne olmus bebek saglıksız dusmesını beklıo doktor dıs gebelıkte dıılmıs dımı.neyse canım gecsın bu gunler gerı gelmesın ıns.
nurtopu degerlerın ıyı canını sıkıp bebısını uzme kendınınıde uzme.kızlarr tedavıler ıyı gıdıo dımı ıns kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan

kızlarr bugün 10. gonal f yaptım..e2.1840 -usg 14 yumurtam çıktı suan ortalama 10,11,13mm.büyüklükteler.eskişehirdeki doktorum süper dedii hakan beyde çok iyi demiş ama gonal f 225 mg.kullanırken bugün 187,5 indirelim demiş hakan bey. doktoruma soruyorum stress yok diyo az kaldı diyor tam bişey söylemiyor... sizce kaç gün kaldı yumurtaların toplanmasına..sizler kaç gün gonal f kullandınız??

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende artık sona doğru gidiyorum birkaç güne kadar yumoşlar toplanıcak bir heyecan bir heyecan sormaa...

yasemincim ne güzel sona yaklaşmışsın. aramızda 3 gün vardı.ben daha 2. aşamaya geçemedim.inşallah hayırlısıyla bol bol yumoşların olur.transferin gerçekleşir....

yasemincim ne güzel sona yaklaşmışsın. aramızda 3 gün vardı.ben daha 2. aşamaya geçemedim.inşallah hayırlısıyla bol bol yumoşların olur.transferin gerçekleşir....
sağol tatlım yaa allah hayırlısını nasip etsin geç olsun güç olmasın..zaten
bizim bebişler oldukça nazlı:)) gelmeden uğraştırıyorlar bizii beklicez napalımm

çok teşekkür ederim kızlar sağolun,
ebicim büyük ihtimalle dış gebelik, değerim 650 falan, 1500 olmadan vajinal ultrasonda bile gözükmüyormuş, dün çok ağrım olduğu için hakan bey muayene etti ama hiöbirşey gözükmedi tabi, dış gebelik olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi bende öyle tahmin ediyorum çünkü dışgebelikle ilgili topicleri okudum belirtiler o yönde yarın tekrar kan vericem ve akşam hakan beyle tekrar görüşcez, belirsizlik içinde bekliyorum yani

slm kızlar nıhayet döndüm ankaradan.nurtopu canım cok sevındım darısı tum bekleyenlerın bsına buarada test tarıhım 18 subat

yazını okuyunca yazmada duramadım benım hamılelıgımde aynen anlattıgın gıbı gıtmıstı devamlı dua edıyordum kesesı bıle gorunmuyordu degerden dolayı sonra sureklı yattım ve ılac kullandım ıstıharet et bence ve ılacını kullan verdıyse ılac

canım yaa çok sevindim gerçekten..allah tamamına erdirsin ..sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..pozitif haberler duymak iyi geliyor bana..tekrar tebrikler...:lepi:

Canım inşallah tez zamanda Allah sana da nasip etsin inşallah

İnşallah canım darısı başına , güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaslar bende persembe günü ankaraya gidiyorum bana dua edın allah hepimizin yardımcısı olsun

Ankaraya hoşgeldin:)

Çok sağol suensim darısı başına inşallah
nasıl gidiyor senin tedavi?

canım ben bugün adet oldum.bir hafta feglimgecikti.o biraz canımı sıktı.geçen ayda 17 gün geçmişti.perşembe günü anatolia'ya gitcez bakalım.
senin değerin epey bi artmış inşalah sonuna kadar böyle iyi gider canım...[/QUOTE]

Ne yaptın bugün anatolia da ne dediler canım?
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim

merserayım çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun
Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

ebicim çok teşekkür ederim:)

Bence her şey yolunda gözüküyor, sona çeyrek kalmış:)
Ben goanl f değilde merional kullandım 8 gün, ama yüksek dozdan

slm kızlar nıhayet döndüm ankaradan.nurtopu canım cok sevındım darısı tum bekleyenlerın bsına buarada test tarıhım 18 subat

Canım ya çok sağol
Kendine çok dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz

bugün 11.gonal f.e2.sonucum 2000 yumoşlar 12,ve ,15mm.aralıklarda...:

kızlarrr büyük ihtimalle pazar ankaradayım ...arkadaşlar pazar günüde hakan bey yumurta toplama yapıyormuu yoksa başkasımı yapıyor(

arkadaşlar çok kötüyüm suan ankaradan aradılar yarın sabah anatolia ya çağırıyorlar acil ben anlamadım ne olur çokk kötüyümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…