Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım geçmiş olsun allah bir daha ki sefere yüzünü güldürsün..bu aşamalar öyle zorki insanın moralini yüksek tutup sabretmesi çok zor oluyor..

inşallah canım allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...

sağol tatlım çok iyii şimdilik herşey,,senin bebiş ne alemde:))mercimek tanesii annesinin birtanesii:))tabii şimdilik 1 belki süpriz olur :))

arkadaslar lucrın ıgnesını kullanırken adetinizde gecikme oldumu bu normal mi kac gün gecikti yazarsanız sevinirim

sağolun arkadaşlar bugün hcg iğnem son:))dostinex tablet verdi ayşe hanım e2 biraz yükselme varmış
pzt yumurta toplanıcak...allahım yardımcım ve yardımcımız olsun....

svs tatlım bende gecikme yapmadı sakın stress yapma geciktirir adetini...allah kolaylık versin canım

kızlarr mrb yarın yumoşlar toplanıcak:)) dün bana e2 için dostinex verdi ayşe hanım gece1 tane iç dedi.ama yarında kullan falan demedi sabahtan beri anatolia arıyorum beklemeye alıyorlar cep tel arıyorum açılmıyor sinir oldum...demekki acil bişey olsa ulaşamıcam yaniii..allaha emanetim diyerek bugün içmicem hapı napıyım.sziler ne alemdesiniz topik çok sessizz

bu arada en merak ettiğim şey aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı??transfer sırasında anestezi yaptırıcam ama anesteziyi vajinaya spekülümü takmadan önce mi yapıyorlar ne olur bilenler cevap yazsın...

canım ben anestezi almıştm.daha hiç bir işleme başlamadan veriyorlar anesteziyi merak etme.

firdos sağol canım içimi rahatlattın transfer sonrası için yaşamış biri olarak tavsiye lerin varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
transfer sonrası 1.5 saatlik bir yolculk yapıcam mecburen ama hızlı tren çok konforlu allaha şükür sarsma veya sallama durumu yok artık uzanır giderim napıyım...

slm yasenin sanırım eskişehirdesin bende anatoliayı düşünüyorum tüp için nasıl irtibat kurdun takiplerini eskişehirdemi yaptırdın yaptırdıysan hangi dra gidiyosun...kusura bakma biraz balıklama atladım ....

mrb canım yok ne balıklaması:) insan böle bir aşamada sürekli bilgi almak istiyor..herşeyi sorabilirsin çekinme evet anatolia da tedavi görüyorum esk.liyim esk jinekologum buraya yönlendirdi beni tedavim esk devam etti sadece yumurta toplama gününe 3 gün kala kan değerlerim yükselmiş biraz oyüzden ankaradyım 3 gündür hergün çağırdılar anatolia ya.ondan önce hiç gelmedim yarın yumurtam toplancak esk dönücez.perşembe tranfer için gelip geri dönücez..esk devam edicek takibim

dr.arslan kabukçuoğlu süper bir insandır yunuskent tarafındaki .doğumevi ve özel doğuş da görev yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
firdos sağol canım içimi rahatlattın transfer sonrası için yaşamış biri olarak tavsiye lerin varmı ?

canım öncelikle sabah ilk idrarını yapma derim ben,yoksa mesanenin dolu olması için bir sürü su içmek zorunda kalırsın.zaten anestezi alcaksın,işlemi hiç hissetmeyeceksin.işlemden sonra hemen ayağa ya da tuvalete kalkma.en az 30 dk yat.kabız olmamak için ,çünkü ben 8 gün çektim bunu,kuru kaysı,incir falan ye bol su iç.ama yolculuk yapma durumunu doğru bulmadım.istersen uçakla gitme şansın olsun yinede 3 gün dinlen derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…