yok canım ilaç vermediler hatta dr ne kadar ağrın olursa olsun ağrı kesici bile içme dedi, ama değerim düşüşe geçti çok şükür bugün 620 çıktı akşam hakan beyle tekrar randevum var bakalımyazını okuyunca yazmada duramadım benım hamılelıgımde aynen anlattıgın gıbı gıtmıstı devamlı dua edıyordum kesesı bıle gorunmuyordu degerden dolayı sonra sureklı yattım ve ılac kullandım ıstıharet et bence ve ılacını kullan verdıyse ılac
evet canım hakan bey yapıyorkızlarrr büyük ihtimalle pazar ankaradayım ...arkadaşlar pazar günüde hakan bey yumurta toplama yapıyormuu yoksa başkasımı yapıyor(
arkadaşlar çok kötüyüm suan ankaradan aradılar yarın sabah anatolia ya çağırıyorlar acil ben anlamadım ne olur çokk kötüyümmm
herkese selam arkadaşlar nasılsınız? gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gidiyor, ama benim için iyi gitmiyor maalesef, buraya yazıpta tedavide olan arkadaşları olumsuz şeyler duyurmamak için yazmıyordum ama bugün dertleşmek istiyorum sizle, biliyorsunuz ben kimyasal gebelik yaşıyorum zannediyordum ama değerlerim hiç düşmedi ve artmaya devam etti , ben transferin 12.günü adet oldum ve 7 gün sonra bitti 2 gün hafif lekelenmeler oldu ama pazartesi baya bir kanamam oldu, ertesi gün okuldayken saat 12 gibi ağrı başladı tuvalete gittim bi baktım altım simsiyah göle dömüş hemen ped koydum ama ağrım gittikçe arttı, artık son derste saaniyeleri saydım ders bitsin diye sonra eve geldim anatoliayı aradım parol alın çok dayanamıcak olursanız tekrar bizi arayın dediler, ama evde parol yoktu içemedim, sonra ağrı dayanılmaz hale geldi eşimi aradım ulaşamadım anneme ulaşamadım ama ağrıdan ölüyorum kesin bişey oldu dedim tekrar anatoliayı aradım hemen gelin dediler ama eşime hala ulaşamıyorum taksi çağıramıyorum numayasını kaybettim, babamı aradım geldi beni götürdü, Allahım ya ölücem ya da rahmimiş tüpümü neyim varsa alacaklar heralde dedim, oraya gittik sıra bekliceğimi söylediler ama ağrıdan mahvoldum tekrar söyledim dayanamıyorum diye nihayet hakan bey aldı beni içeri muayene etti bişey gözükmedi kesinlikle bir bebek var ama kesinlikle sğlıklı değil dedi değerin 1500lere gelmeden görünmez dedi peki neden bu kadar ağrıyor dedim bu ağrı şuanda bize bişey ifade etmiyor dedi, sonra o ağrı kasıklarımdan belimden geçti sol bacağıma toplandı ağrıdan kopuyor bacağım yürüyemiyorum topallay topallaya geldim eve yattım çok şükür sabah kalktığımda geçmişti bütün ağrılar, bugün iyiydim tabi hala oldukça kanam var ve yine rengi çok koyu ama çok şükür ağrım yok,
işte böyle çok kötü bir gün yaşadım arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın
tedavisi devam eden arkadaşlar en yürekten dualarımla Rabbim sizlere gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah tabi bu duam hamile arkadaşlarıma da aynı zamanda,
inşallah hiçbiriniz benim yaşadığım bu sıkıntıları yaşamazsınız...
sağol merseraycım çok endişelendim sen nasılsın umarım ağrıların geçmiştir allahım inşallah seninde yüzünü güldürür.e2 seviyem yükseliyormuş( ama eskişehirdeki dr.korkma ince eliyor hakan bey gözetim altına almak istiyor herşey çok iyi dedi haftaya cuma tranferim varmış arkadaşlar dualarınıza benide dahil edin allah hepimizin yardımcısı olsun...
allah razı olsun içime su serptin canım allah sanada bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsinmerseray nasılsın bıraz daha ıyımısın dıkkat et kendıne ıyıce dınlen canım :teselli:
yasemın panıkleme ben de bıara hergun gıttım kan vermek falan ayy nasıl korkuodum ama normalmıs sonlara dogru yumurtaların gelısımını ıyı ayarlamak ıcın yapılıo.ıslerıne tıtız ınsanlar korkma ıns yumosların kolayca toplanır ve bebıs olarak sana tutunur bunların hepsını unutursun ozaman
arkadaşlar mrb ankaradayım:) durum iyi allaha şükür ayşe hanım muaynemi yaptı yarın hcg iğnem yapılacakmış:)
slm kızlar.bildiğiniz gibi lucrin kullanıyordum adet oldum ve dün anatolia'ya gittim.yapılan muayne sonucunda sağ yumurtalığımda 3 solda 4 tane kist çıktı.e2 değerim 230.o yüzden tedavi yarıda bırakıldı.eğer e2 90'ın altında olsaydı dün kistlerin içi boşaltılcaktı ama olmadı.elimiz boş döndük.çok kötüydüm dün hatta hayatımın en zor günlerinden biriydi.o kadar iğneyi kendime boşuna yaptım bütün umudum kırıldı.2 ay yasmin kullancam sonra başlanacak ama çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.başlamadan bitti herşey.eşimde çok kötü oldu ama sağolsun yine her zamanki gibi bana destek olmak ona düşüyordu.dikti yine.beni listeden çıkarta bilirsiniz arkadaşlar.
tedavisi devam eden arkadaşlar dualarım sizinle....
arkadaşlar mrb ankaradayım:) durum iyi allaha şükür ayşe hanım muaynemi yaptı yarın hcg iğnem yapılacakmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?