Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

yok canım ilaç vermediler hatta dr ne kadar ağrın olursa olsun ağrı kesici bile içme dedi, ama değerim düşüşe geçti çok şükür bugün 620 çıktı akşam hakan beyle tekrar randevum var bakalım
kızlarrr büyük ihtimalle pazar ankaradayım ...arkadaşlar pazar günüde hakan bey yumurta toplama yapıyormuu yoksa başkasımı yapıyor(
evet canım hakan bey yapıyor
arkadaşlar çok kötüyüm suan ankaradan aradılar yarın sabah anatolia ya çağırıyorlar acil ben anlamadım ne olur çokk kötüyümmm

kötü olcak bişey yok neden endişeleniyosun beni de sonlarda 5 gün üstüste çağırdılar yani korkma son aşamalarda daha sıkı takibe alıyorlar sakin ol canım

sağol merseraycım çok endişelendim sen nasılsın umarım ağrıların geçmiştir allahım inşallah seninde yüzünü güldürür.e2 seviyem yükseliyormuş( ama eskişehirdeki dr.korkma ince eliyor hakan bey gözetim altına almak istiyor herşey çok iyi dedi haftaya cuma tranferim varmış arkadaşlar dualarınıza benide dahil edin allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım yaa okurken bile kötü oldum kim bilir sen neler yaşadın..Allah bir daha yaşatmasın inşallah herşey yoluna girer..geçmiş olsun...

"korkmana gerek yok yasemin e2 seviyen biraz yüksek çıkmış ondandır" diyecektim ki mesajını gördüm..e2 çok yüksek seviyelere çıkınca 4000-5000 gibi tedaviyi iptal ediyorlar Allah korusun..ama bak senin transfer günün bile belli olmuş ne güzel..kafana takma hiçbirşey,stres yapıp yumurtalarını da etkileme bence..Allah yardımcın olsun canım...

merseray nasılsın bıraz daha ıyımısın dıkkat et kendıne ıyıce dınlen canım :teselli:
yasemın panıkleme ben de bıara hergun gıttım kan vermek falan ayy nasıl korkuodum ama normalmıs sonlara dogru yumurtaların gelısımını ıyı ayarlamak ıcın yapılıo.ıslerıne tıtız ınsanlar korkma ıns yumosların kolayca toplanır ve bebıs olarak sana tutunur bunların hepsını unutursun ozaman

çok teşekkür ederim kızlar, bugünde hakan beyle görüştük, salı günü değerim 638 çıkmuştı ve şuana kadar hep yaklaşık olarak 2ye katlıyordu ama bugün çok şükür değerim artmamış hatta biraz düşmüş 620 çıktı hakan bey salı günü tekrar yaptır iğneye kürtaja falan gerek kalmayacak gibi gözüküyor dedi, rahatladım bende baya, hala koyu renkli kanamam devam ediyor ağrılarım yok çok şükür, inşallah değerim en kısa zamanda normale dönerde ben normal hayatıma dönerim,
nurtopu nerede kızlar liste yapıyodu bi aralar bıraktımı?

allah razı olsun içime su serptin canım allah sanada bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

arkadaşlar hepinize tşk cevaplarınız içimi rahatlattı lap topu alıyorum yanıma bilgi alış verişi yaparız bana dua edin iyii geceler...

yasemin naptın canım?Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

saol nurtopu bugun ankaradayım hoş bulduk insallah hersey yolunda gıder

arkadaşlar mrb ankaradayım:) durum iyi allaha şükür ayşe hanım muaynemi yaptı yarın hcg iğnem yapılacakmış:)

yasemın hadı hayırlı olsun sona geldı sende sakın sıkıntı etme hepsı goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıdıcek ve karnında bebegınle evıne donuceksın ıns canım.hadı kolay gelsın sana

anatolia çok güzel bir merkez ama misafirhane ne öyle( arkadaşlar kesinlikle tavsiyem değil banyo wc.tv..mutfak.ortak kullanım..bize verilen oda da tek yatak vardı..çok kötüydü 10dk sonra ayrıldık odadan

sağol canımm inşallahh iyiyimm allaha şükür eşimde izin aldıı şimdi dahada iyiyim :) iyikii varsınız

slm kızlar.bildiğiniz gibi lucrin kullanıyordum adet oldum ve dün anatolia'ya gittim.yapılan muayne sonucunda sağ yumurtalığımda 3 solda 4 tane kist çıktı.e2 değerim 230.o yüzden tedavi yarıda bırakıldı.eğer e2 90'ın altında olsaydı dün kistlerin içi boşaltılcaktı ama olmadı.elimiz boş döndük.çok kötüydüm dün hatta hayatımın en zor günlerinden biriydi.o kadar iğneyi kendime boşuna yaptım bütün umudum kırıldı.2 ay yasmin kullancam sonra başlanacak ama çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.başlamadan bitti herşey.eşimde çok kötü oldu ama sağolsun yine her zamanki gibi bana destek olmak ona düşüyordu.dikti yine.beni listeden çıkarta bilirsiniz arkadaşlar.
tedavisi devam eden arkadaşlar dualarım sizinle....

Canım ya çok geçmiş olsun
İnşallah her şey tez zamanda yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…