kızlar zaman gecmıyor bugun 7. gun 9 ya da 10.gunde test yapsammı acaba karar vermıyorum
yasemin canım tranferi anaztesi ile yapıyolar mı yeni duydum ben yapmıyolar diye biliyordum ben istesem benide yaparlar mı
hadı bakalım yasemın toplansın yumoslar sonrada bebeklerın sana gelsın ıns.fırdosun dedıklerıne katılıorum.transferden sonra dıkkatlı ol bol bol dınlen.kabız olmamaya dıkkat et.ben cok sukur onları yasamadım.cok su ıc kayısı ye ve yogurt ye.ben transferde anestezi almadım tek sıkıntım sıkısık olma durumuydu.onun dısında bı zorlugu yok stres yapma sakın ıkı durum ıcınde gecerlı toplama ve transfer.rahat ol kolay olucak hadı hayırlı haberler ıns.
kızlarrr mrb yumoşlar toplan dı..bir koli:))23 tanee sonrasında çok rahattım allaha şükür perşembe transfer var 17 adet yumurtam döllenmiş...en iyi 2 embiryo transfer edilecekmiş hakan bey bende donduralım yumurtalar süper dedi:) akşam ağrım vardı normalmiş adet sancısı gibi bir ağrı ...
canım hayırlı olsun dondurulmaya yumoşn olması cok guzel hersey gonlünce olsun
Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.Sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
sağol canım ananass yiyorumm kabak çekireği kayısı yiyorum çok sağolun hepiniz iyi ki varsınız inş yarın bebişlerime kavuşacağım...dualarınıza benide dahil edin hepimize hayırlı evlat nasip olsun inş..
kızlarrr mrb yumoşlar toplan dı..bir koli:))23 tanee sonrasında çok rahattım allaha şükür perşembe transfer var 17 adet yumurtam döllenmiş...en iyi 2 embiryo transfer edilecekmiş hakan bey bende donduralım yumurtalar süper dedi:) akşam ağrım vardı normalmiş adet sancısı gibi bir ağrı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?