Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hadı bakalım yasemın toplansın yumoslar sonrada bebeklerın sana gelsın ıns.fırdosun dedıklerıne katılıorum.transferden sonra dıkkatlı ol bol bol dınlen.kabız olmamaya dıkkat et.ben cok sukur onları yasamadım.cok su ıc kayısı ye ve yogurt ye.ben transferde anestezi almadım tek sıkıntım sıkısık olma durumuydu.onun dısında bı zorlugu yok stres yapma sakın ıkı durum ıcınde gecerlı toplama ve transfer.rahat ol kolay olucak hadı hayırlı haberler ıns.

kızlar zaman gecmıyor bugun 7. gun 9 ya da 10.gunde test yapsammı acaba karar vermıyorum

ben yapmıstım ıdrarda cıkmadı bence ıdrar testı yapma dayan 2gun önce kan testı yapabılırsın benım test gunum 5ocaktı ben 3unde kan verdım cıkmıstı.hadı hayırlı haberler ıns...

yasemin canım tranferi anaztesi ile yapıyolar mı yeni duydum ben yapmıyolar diye biliyordum ben istesem benide yaparlar mı

kızlarrr mrb yumoşlar toplan dı..bir koli:))23 tanee sonrasında çok rahattım allaha şükür perşembe transfer var 17 adet yumurtam döllenmiş...en iyi 2 embiryo transfer edilecekmiş hakan bey bende donduralım yumurtalar süper dedi:) akşam ağrım vardı normalmiş adet sancısı gibi bir ağrı ...

yasemin canım tranferi anaztesi ile yapıyolar mı yeni duydum ben yapmıyolar diye biliyordum ben istesem benide yaparlar mı

ewet tatlım yaparlar tabikii sadece 100 ytl ücreti var .bende spekülüm korkusu var panik oluyorum o anda..anesteziyi bu yüzden tercih ettim

sağol canımmm çok tşk önerilerin için sana kaç embiryo transfer edildi??

canım hayırlı olsun dondurulmaya yumoşn olması cok guzel hersey gonlünce olsun

bugun eşimin zoruyla ve sabahtan ıkı kez ıdrara cıkmış olmama ragmen ögleleyin test yaptım cok sılık bı cızgı çıktı biraz umutlandım yarın sabah bı daha yapacam eşimin merakı yüzünden.karşıma geçmiş bardaktan bardaga su bosaltıyor sırf ıdrar hıssım olsunda test yapalım dıye baktım cok uzgun bende yapıverdım inşallah pozitif olur

inşallah canımm inşallah o iki çizgiyi çokkk net görürsünüz bu emekler boşa gitmez..benim eşimde aynı şeyleri yapıcak eminim oyüzden ben 20 gün sonra test günüdedim 10.gün kan testi yapıcam süpriz yada olumsuz olursa kötü habere alıştırma olsun diye:))

yaseminnnn cok guzel masallah ne guzel ıns dondurmak ıcın yumosun kalır.benım 7 yumosum toplandı.4u dollendı ve 2sı 8hucrelıydı onları transfer ettı hakan bey.ıyıkıde ıkı konmus cunku bı tane bebısım tutundu.ıns senınkılerde tutunur.kendıne ıyı bak ananas ye ben cok yedım ılk 3gun kendını hıc zorlama sakın kabız olmamaya calıs en önemlileri bunlar.hadi canım bebislerin bölünüp bölünüp sana gelsinler...

sağol canım ananass yiyorumm kabak çekireği kayısı yiyorum çok sağolun hepiniz iyi ki varsınız inş yarın bebişlerime kavuşacağım...dualarınıza benide dahil edin hepimize hayırlı evlat nasip olsun inş..

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.Sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

canım öncelikle geçmiş olsun ve allah tedavi sonucunda yüzünü güldürsün inş.ben anatolia tüp bebek de tedavideyim dr.hakan yaralı ama takiplerim esk.devam etti.güzel bir merkez ilgililer öneririrm...

yasemincim hayırlı olsun gelişmeler çok güzel
hep böyle devam etsin inşallaha.s

aboooovvvv bu ne kadar yumurta böyle.kafamçokkarıştıMaaşallah yasemincim.kesinlikle bir kaçını dondur,ben öyle yaptım.tedbirli olmakta fayda var.

sağolun arkadaşlar inşallah şimdilik iyi durumlar firdos cum dondurmaya karar verdik eşimle.bugün embiryolog ile görüştük gelişmeler çok iyi rabbim sonumuzuda iyi etsin inş...

yojımbo herkes kendı merkezını över bız anatolıada yaptırdık cok sukur hamıs sayımız oldukca ıyı.ben doktorumdan ve merkezden memnun kaldım.ama bu kısıylede ılgılı mesela doktorum benle muhabbet etsın söyle mıymıylanayım falan dersen anatolıada doktorlar cok yogun öle sureklı senı tesellı edemezler bunları bastan söluyorum belkı ters gelebıler ama bazı arkadaslarla karsılastım oyuzden yanlıs anlama.hakan bey ve bulent bey cok profosyoneller senın ılk muayenenı yapıo tedavıyı belırlıo sonra yumurta takıbını o yapmıo dogal olarak doktor hanımlar var onlar yapıo ama ılac dozlarını doktor ayarlıo.toplama transferde tabıkı doktorun gelıo.kısaca böle temizlik ilgi vs hıcbır konuda sıkayetım olmadı benım bebısım tutunmasa yıne hakan beye gıderdım.kolay gelsın sana bol bol moral ve enerjı depola....

yasemin her sey cok güzel canım yumurta sayın oldukca fazla nazar degmesın ınsallah sonuda güzel olacak bebislerın sana tutunacak

bu arada benım 5 günüm gecti hala hasta olamadım arkadaslar hıc bu kadar gecıken olmamıstı demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…