Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Arkadaşlar dikkat ettimde bu benim hayatımdaki odak nokta haline gelmiş
hergün aklıma mutlaka geliyoor, aklıma gelmeyen gün pek de yok gibi
Bu şekilde uzun süre bebeği olmayıp da tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma bakıyorum da hepsinin tüp bebeğin arkasından normal yolla hemencik bebekleri oldu tekrar
çünkü nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorlardı
böyle 2 tane arkadaşım var
bu dikkatimi çekti, paylaşmak istedim

ya bılmıoorum bademcim ilk basta hep icimdeymisler gibi hissediodum ama dünden beri bi tuhafım sanki bunların hicbirini yasamamısım gibi ayagada kalktımya hic kendimi hamile gibi üsünmüorum.ne bilim test alayımdiorum sonra korkuorum tuhafım yani ama alıp yarın yapayım diorum bugun 7.gun bakalım ıns sonu hayr olur.bence senin ikizin olucak varya ayy cok guzel masallah degerlerın.
kızlar ıns hepimiz hamis haberlerimizi paylasırız burda

lütfen YARDIMMM
arkadaşlar bana reglin 2 günü gel dediler ama ben yarım saat önce regl oldum anatolia yı arıyorum kimse açmıyor heralde yılbaşı olduğu için erken çıkmışlar, acaba yarın orası açıkmıdır tatilmi ettiler biliyomusunuz?

canım benim ben de anatolia da tedavi oluyorum.bana bi cep numarası vermişlerdi.sana da vermişlerdir sanırım.aradın mı o numarayı?

canım ben daha lucrine bile başlayamadım
uzun protokol benim
daha yasmin kullanıyorum
onun 8. günü

canım benim ben de anatolia da tedavi oluyorum.bana bi cep numarası vermişlerdi.sana da vermişlerdir sanırım.aradın mı o numarayı?

yok canım ya bana cep numarası falan vermediler akşam 5 gibi rel oldum ben hemen aradım ama açan olmadı, yarın tatil yapma olasılıkları yoktur dimi, sonuçta yumurta toplama veya tansfer günü olanlar oabilir.

suenscim senin drun kim, benimki bülent traş, sen başladınmı tedaviye hangi aşamadasın?

bende anatoliada tüp bebek edavisi gördüm.doktorum bülent tıraş.çok memnun kaldım.ilk denemde Allah'a Şükürler Olsun pozitif sonuç aldım.

ya ben bugun dayanamadım ve test yaptım negatif cıktı ama bugun 8.gunum benım cıkar diye dusunmustum.bıraz uzuldum esimde cok kızdı bı daha bana hayatta aldırmaz test.pazar gunu 10.gunum oluyo ya kan tahlılı yaptırsammı ne dersınız zaten varsa cıkar dımı ne dersın badem?

suenscim senin drun kim, benimki bülent traş, sen başladınmı tedaviye hangi aşamadasın?

canım benim dr.um da bülent hoca.geçen ay görüşmeye gittim.normalde 12 aralıkta adet olup lucrine başlayacaktım ama adetim bu ay düzensiz oldu.yeni olcam belirtiler başladı.çok üzüldüm bu ay biraz olsun umutlanmıştım uzun protokol yapılacak.sanırım senin kısa.sorun neydi sizin sebepsizdi sanırım.benim pko sorunum var...
sen ne yaptın ulaşabildin mi merkeze?hayırlısı olsun hepimiz için....

opuyorumnanaktan canım ben sana dedim cıkmayabilir idrarda,sakın üzülme...bende 10.gün kan testi yaptırdım biliyorsun 44 cıktı,buna ragmen idrar testinde cok hafif cıkıyordu belli belirsiz..ama şimdi net cıkıyo testte..o yüzden kafana takma lütfen hayırlısıyla olacak,kanaman falan yada lekelenmen olmadı degilmi canım..allaha şükür bende hiç bişey olmadı endişelenecek bişey yok...içini ferahhhh tuuuutttt tamam mı,pazar günü bi kan testi yaptırabilirsin canım cok istiyorsan ama bu durum hiç belli olmaz daha erken,negatif cıksada kendini yıpratma...ama pozitif cıkacak inşallahhhhhhh....
bu arada bişey söyleyim canım,hani ben 2. tesi verdim ya carsamba günü anatolia da (yarında 3.testi vericem) bişey ögrendim...2. ve 3. gebelik testi paralıymış.. tanesi 35 er lira kafamçokkarıştı biraz komik geldi bana bu parayı almaları...yani ben oraya 6000 e yakın para verdim 75 liranın hiç bir önemi yok tabiki sadece komik geldi böyle bi para talep etmeleride paylasayım dedimlmaz:

delikafaduldendelikafadulden ebiiiiiiiciiimmm üzme kendini iyi şeyler düşün, ye iç yat kyfine bakkkk,,inşallahhh olacakk canımmm....hihoyyyt

:teytey: arkadaşşlaarr yeni tedaviye başlayanlar, başlayacaklar....hepinizin tedavisi hayırlı olsun...hepinizin güzel haberlerini alıcaz inşallahhh...

bu arada hepinize mutlu,huzurlu,saglıklı veeeeeee bebekli bir yıl dilerimmmm.....:teytey: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

canım ben daha lucrine bile başlayamadım
uzun protokol benim
daha yasmin kullanıyorum
onun 8. günü

selam nurtopu..sanırım seninle tedavimiz aynı dönemlere denk gelecek..benimde yasminde bugün 10.günümdü. yasmin kullandığın için birşey sormak istiyorum ..yasmin sende de mide rahatsızlıklarına yol açıyor mu? ( bulantı, kusma, şişkinlik..vs.) valla beni baya rahatsız ediyor .ilk tedavimde myralon kullanmıştım ama sanırım artık piyasada yokmuş anatoliadan "bulamazsınız yasmin kullanıcaz" dediler..myralonda hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım..sonu hayırlı olsun da bunada katlanırız napalım..:Saruboceq:

evet canım ya ben de ilaçltan mı acaba diye düşünüyordum, evvelsi gün kustum hatta
sürekli bi midede rahatsızlık hissi, bi bulantı var
inşallah sonu güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…