Ankara bakıcı ücretleri

Yani siz o parayı veremiyorsunuz diye bu işin hakkı azalmaz.Mutlaka sizin şartlarınızı daha düşük ücretle kabul edecek birini bulursunuz. Biz buna emek sömürüsü diyoruz.

Tabi işin o kısmı da var. Anne bile çocuğunu ihmal edebiliyor bazen bir şeylere dalıp. Bakıcının tek işi çocuğa bakmak olmalı en güvenlisi bu.

Ne kadar çok talebiniz var bakici değil de köle ırgat arıyor gibisiniz, kendiniz yapın öyle kolaysa, işten gelince ne güne duruyorsunuz?

Sizinki de bir bakış açısı tabi ki. Ama şöyle düşünün en profesyonel bakıcı da olsa nereye kadar 1.5 yaşındaki bir bebeğe sürekli ilgi gösterebilecek? Bir yerden sonra telefonuna bakmaya başlayacak. Sizin haberiniz olmadan TV açacak. Belki eve birilerini getirecek. 3 yaşında olsa zaten kreşe gidiyor. Benim ikizlerim de 1.5 yaşında. Sıkılmaya başladıklarında sandalyelere masalara çıkmaya başlıyorlar. İnsanın aklıma gelmeyecek işlere kalkışıyorlar. Bu böyle her gün yaşanmaz da çekilmez de. Ama mutfakta yemek yaparken ellerine tencere kaşık versem benimle birlikte vakit geçirebiliyorlar. Gözümün önünde oluyorlar. Çözümsüz şeyler değil yani

Benim kardeşim öğrenci olduğu ve yeni mezun olduğu zamanlar çocuk bakıyordu ve çocuk baktığı için arama harici telefona bakmıyordu arama yaptığımızda bile çok kısa konuşuyordu. Çocuğun yaşına uygun aktiviteler yaptırıyordu. Tabi ki kendi çocuğumuza bakarken durum daha farklı oluyor başka işlerimizi de hallediyoruz ama iş yerinde nasıl telefon ile uğraşmıyorsak çocuk bakarken de uğraşılmaması lazım. Benim bebeğim 7 aylık ben şimdi bile mutfakta yanıma oturtup bir şeyler hazırlayıp iş yapıyorum. Ona da mutfak kaplarını veriyorum oynuyor ama ben annesiyim. Ben işteyken annem bakıyor her zaman dediğim şey yemek yapma sadece bebekle ilgilen diğer türlü içim rahat etmiyor, bakıcı olsa da bu şekilde düşünürdüm

Yahu kreşler olmuş 35-40 bin. Bu fiyata temizlik yapıp+çocuk bakan olsa herkes tutar? Kreşler de iflas ederdi

Haftanın 3 günü günlük temizliğe gelen hanımlar 25-30 bin tl istiyor.

Yahu kreşler olmuş 35-40 bin. Bu fiyata temizlik yapıp+çocuk bakan olsa herkes tutar? Kreşler de iflas ederdi

Haftanın 3 günü günlük temizliğe gelen hanımlar 25-30 bin tl istiyor.
Siz yanlış anladınız bence. Konu sahibi bakıcının ufak tefek işleri görebilmesini istemiş. İstanbul'da tanıdıklarım var evinde yatılı kalıp hem çocuk bakan hem de evin işlerini yapan yardımcısı. Yabancı uyruklu tabi. Kendisine ne kadar ödeniyor bilmiyorum. Ben Ankara için bakıcıburda.com'dan 30-35bin TL fiyat aldım. Çevremde de bu fiyatları duyuyorum. Sizin yaşadığınız yerde daha pahalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…