canım seni iyi anlıyorum,ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve riskli gebelikti benimki kan pıhtılaşmam, trioidim vardı üstelik bebeğimin eşi aşağıdaydı sürekli kanama ihtimalim vardı, zaten tüp bebek olunca riskli gebeliğe giriyorsun. cem atabekoğlu ank ünv. de anabilim dalı başkanı prof yani, saat 4 ten sonra hastanenin içinde özel muayenesi oluyor, ben 26. haftama kadar tüp bebek yaptırdığım dr a gidiyordum takip için çünkü dondurulmuş embriyo transferi yapıldığından ilk günden beri bebeğimi kaybetme riskim vardı, ama emin ol özel dr a gidip boşa para dökmenin gereksizliğini ank ünv. ne gidince anladım, tek fark cem hocanın cep tlf u yoktu bende , zaten özel dr u da aradığımda moralim bozulup kapatıyordum dünyanın parasını döküp gördüğüm muamele karşısında, cem hocanın bana söylediiği şuydu " kanaman olursa suyun gelirse yada herhangi kötü bir durumda gel, benim hastam olduğunu söyle" her neyse tercih meselesi tabi. buarada ben 9 ay boyunca bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım seni anlıyorum o yüzden