Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA BATIKENTTE KREŞ TAVSİYE

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
MERHABA ARKADASŞAR BATIKENT ANKARADA 2 YASINDAKİ BEBEGİM İÇİN KRES ARIYORUM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM..TESEKKURLER

' Oyna keşfet yarat'
Benim oğlum gitmişti, gerçekten memnun kalırsınız.

kardelende sevimli tirtillar var. yogurdundan tahil ekmegine kadar herseylerini kendileri yapiyorlar. butik bir yer. baya farkli etkinlikleri var. tavsiye ederim.

çağ çoçuk akademisi
özellikle tavsiye ederim... uğurmumcu mahallesinde 3 katlı bina bayagı büyük bi okul dubleks falan değil

çağ çoçuk akademisi
özellikle tavsiye ederim... uğurmumcu mahallesinde 3 katlı bina bayagı cokük bi okul dubleks falan değil
İsin acigi buranin yeni acildigini duydum.Bizim siteye brosur birakmislar.Bayagi hos gozukuyor.Benim oglumda iki aya kadar baslayacak ama kafam cok karisik

BENİM OĞLUM BU KREŞE GİDİYOR. AÇIKÇASI ÇOK MEMNUNUM. SABAH 6 DA KALKIP ANNE BUGÜN OKUL YOK MU DİYOR:) SERVİSİNİN GELMESİNİ CAMDA BEKLİYOR. OĞLUMU BATIKENT TE DAHA ÖNCE 2 FARKLI KREŞE GÖNDERDİM, AĞLAYARAK ZORLA GÖNDERİYORDUM BUNUN ADINA DA KURUCULAR ALIŞACAK BİR AY BİLE SÜRER DİYORLARDI 2 SENE SÜRDÜ AMA 2 HAFTA DA BU OKUL BU İŞİ ÇÖZDÜ KOŞARAK OKULA GİDİYOR AKŞAM GELMEK İSTEMİYOR ÇOK ŞEFFAFLAR AKŞAMA KADAR KURUCULAR SÜREKLİ WHATSAPP TAN FOTOGRAF RESİM VİDEO PAYLAŞIYORLAR BENİMLE.. BÖYLE BİR İLGİYİ DİĞER KREŞLERİN HİÇBİRİNDE GÖRMEDİM BEN. ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MUTLUYUZ OĞLUŞUM DA BEN DE...

Yazdiklariniz cok hos gozukuyor yani tablo guzr
Tablo guzel.Sanirim zaman geldiginde sizden tekrar yardim isterim.Paylasiminiz icin cok tesekkur ederim

Merhaba ben de Ağustos'ta 3 yaşlarını dolduracak ikizlerim için kreş araştırıyorum. Mavi Yıldız'a gittim Hoşuma gitti aslında ama araştırmaya devam ediyorum. Oğlunuz hala çağ akademiye gidiyor mu? Memnun musunuz hala ?

Evet oğlum hala çağ da memnuniyetim hat safada bu ay sonunda abanta götürüyorlar aileleri ve çocukları canlı langırt falan almışlar ben bu kreşide kurucularınıda gerçekten çok seviyorum çok çok şükürler olsun allah oğlumun ve bizim yüzümüze baktı bu katar titiz insanların yanında olmak huzur verici :)

GULSANCAK30 fiyatları ne acaba? yardımcı olabilir misiniz?bir de çocuğunuz kaç yaşında? 0-2 yaş arasını da alıyorlar bildiğim kadarıyla ama ne kadar başarılılar bebek bakımında onu bilen, tecrübe eden varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba,
Benim oğlum Emirim de Çağ anaokuluna gidiyor. Oğlum başladığında yeni açılmıştı, tereddütte kaldım ama yinede denemek istedim. Sahipleri de kreşin yeride ortamıda, eğitimcileride çok iyi. Hatta oğlum 3 yaşında ve kreşe başladığımızda türkçe sayı saymayı bilmiyordu, düşünün 1,5 yaşından beri kreş eğitimi alan bir çocuk . Bu kreş sayesinde Türkçeyi geçtim ingilizce sayı saymaya başladı :) Bence gidip görmenizde fayda var. Benim oğlumuda sorun gösterirler size en azından oğlumdaki mutluluğu anlarsınız. Bu arada kamera sistemide var uyurken bile izleyebiliyorsunuz.

Sakın yeliz eseryel öğretmene vermeyin çocuğunuzu şimdi hangi kreşte bilmiyorum ama sadece uslu çocuklarla ilgilenir çocuğunuz biraz haylazsa hiç uğraşmaz hatta çocuğunuz geri bile gider.

merhaba uzun bir ara oldu kızım 2 aydır ümitköyde belma akademiye gidiyor çok mutluyuz.kresini ve öğretmenlerini çok seviyor batıkentten götürüyoruz biraz mesafe var ama yapacak birsey yok..kreş iyi ve güvenilir...

Benim kizim da ergazi de kkarcicekleri negidiyor beni iiçin güvenve sevgi cçokoönemli sagolsunlar 2 senedir cçokmemnunum uücretde cçokuygun

Miss spring ve merde18 isimli kullanıcıların paylaşımını hayretler içinde okudum ve çok üzüldüm benim çocuğum da harvard kids batıkent şubesine gidiyor 3 aydır ve yeni bir kreş olmasına ragmen çok iyi bir düzen oturtmuş durumdalar benim çocuğum ilk defa kreşe gidiyordu ve çok zor alıştı 2 hafta gibi bir alışma süreci oldu bu süreç içinde sabahtan akşama kadar oradaydım çok anlayışlı ve iyi niyetle yaklaştılar ögretmenleride dediğiniz gibi mutsuz ve verimsiz değil tam tersine güler yüzlü ve çok ilgiler, yedikleri yemekten uyku düzenlerine alt üst değişimlerine kadar hepsini yakından gözlemledim ve takip ettim alıştıktan sonrada ara ara farklı zamanlarda gittim ve baktım burada yazdığınız yalan ve yanlış ithamlarin sadece kurum sahiplerine zarar vermek amacıyla olduğunu düşünüyorum ve yaptığınız şeyin ahlaka yakışmadığını da söyleyebilirim bu tarz oyunlarla biz velileri huzursuz ediyorsunuz. Ayrıca sahipleri ile ilgili probleminiz varsa çalışan olarak resmi kurumlara başvurabilirdiniz kendi sorunlarınızı genelleyip neden bizlerinde huzurunu kaçırmaya çalışıyorsunuz onuda hiç anlayabilmiş değilim...

Tilicim merhaba yeni üye olduğum için henüz chp nasıl atılır bilmiyorum umarım doğrularken yaziyorumdur başkentte benim eski mudurumun okulu var gercekden çok menünün kalacağına eminim bende yaklaşık iki yıl onunla çalıştım ve muhteşem birisi okulda çok temiz kaliteli biryer istersen senin için konusabilirim

Merhaba yazın adı gecen kuruma cocugumu kaydettirdim. Gecen yil bir baska kurumda hayli sorun yasadiktan sonra kreslere fazlaca onyargiliydim. Mecburiyetten biryer bulmam gerekirken bir arkadas tavsiyesiyle kurumun kapisini caldim. Cok sicak bir ortamdi bana fazlaca guven verdi. En onemliside cocugum kapidan cikmak istemedi. Öncelikle bir ogretmenin calistigi kuruma iftira atabiliyor olmasini bir egitimci olarak kendisine yakistiramadim. Kini her kimeyse kuruma verebilecegi zarardan dolayi bir suru insanin yasayacagi magduriyettwn nasil bir cikar saglayacakti anlamak güç!!! Diger kurumdan dilim cok yandigi icin (ki ismini vermeyi etik bulmuyorum) kendimce ufak baskinlar yaptim her seferinde cocuklarin yediklerinden ikramlarda bulundular. Anne yemeginden hic farki yoktu. Ikindi kahvaltisinda kekler pogacalar pisiler krepler yediklerini biliyorum. Hatta ben sutlac yapmayi aşçi teyzeden ogrenmeliymisim :) benim icin onemli olan cocugumun mutlu gelip gitmesiydi ki cok mutluyuz bu yuzden bu iftira dolu yaziya kayitsiz kalamadim

Konu çok güzel ama aralarda reklam kokan mesajlar var

arkadaşlar merhaba
konuyu ben açmıştım size cocugumu hangi kreşe yazdırdığımı söyleyim yaklaşık 7-8 aydır kızım ümitköyde belma çocuk akademisine gidiyor çok memnunum uzak bize ama olsun çok mutlu cocugum.hatta kardeşimin cocugunu da oraya yazdırdık:) anlayacağınız batıkentte oturup ümitköye her gün gidiyorum..batıkentteki kreş kalıtesini çok iyi bulmadım.çok kreş gezdim hepsinde beni rahatsız eden bir sey oldu.su an hamileyim 2.cocgumuda belma çocuk akademisine gönderecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…