- 10 Eylül 2016
- 2
- 0
- 1
- 49
MERHABA. BENİMDE ŞU AN 22 AYLIK BİR KIZIM VAR VE 24 AY İTİBARİ İLE KREŞE VERECEĞİM. SIKINTILI BİR BAKICI MUHABBETTİNDEN SONRA KREŞİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BU SÜREÇTE GEZDİĞİM KREŞLER İSE ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİ, YARATICI ÇOCUKLAR MAVİ YILDIZ, MUCİT AFACANLAR, ERDİK ÇOCUK EVİ. İNSAN EN İYİSİNİ İSTİYOR ELBETTE O YÜZDEN HEPSİNE BİR KULP TAKIYOR. ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİNDEN BAŞLAYAYIM. KURUM SAHİBİNE HİÇ ISINAMADIK. ANLATIYORDA ANLATIYOR. AMA GÜVEN VERMİYOR TABİİ Kİ BENCE. EVT OYUN SALONU SÜPER 2 YAŞ İÇİN AYRI BİR KAT ÇOK DÜŞÜNCELİ AMA MUTFAK İNANILMAZ KOKUYOR. VE OYUN SALONUNA İNEN MERDİVENLER İNANILMAZ DİK. NE KADAR HER ÇOCUĞU BİR BİR İNDİRİYORUZ DESELERDE ÇOK DA İNANDIRICI GELMEDİ. YARATICI ÇOCUKLAR İSE İNANILMAZ SICAK VE GÜVENLİ DÜZ BİR KATTAN OLUŞUYOR VE KIZIM HEMEN ISINDI. AKLIMA TAKILAN TÜM ÇOCUKLARIN AYNI TUVALETİ KULLANMASI YAŞ AYRIMI OLMADAN VE UYKU ODALARININ KARANLIK OLMASI. MUTFAKLARI MİS GİBİ TABAKLARINA KADAR BAKTIM. MUCİT AFACANLAR EVT KURUM SAHİPLRİ ÇOK SICAK ÇOK İLGİLİ AMA İÇİM ISINMADI. YİNE İNANILMAZ MERDİVENLİ VE DUBLEKSTEN BOZMA BİR KURUM.MAVİ YILDIZ EVT SICAK KARŞILANILAN BİR YER AMA DIŞARDAN DUYUMLARIM DOLAYISI İLE ORAYA VERMEYECEĞİM. ERDİK ÇOCUK EVİ İSE ÖNÜNE GİDİP KAPISINDAN GİRMEDİĞİM DİREK DIŞARDAN SEVMEDİĞİM BİR YER OLDU.
DOLAYISIYLA LAF ÇOK UZADI YARATICI ÇOCUKLAR ŞUAN İÇİN EN AKLIMA YATAN. SİZİN DUYUMLARINIZ VARMI MERAK EDİYORUM YARATICI ÇOCUKLARLA İLGİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Merhaba önce teşekkür ederim paylasimlari niz için. Yaratıcı çocuklar a henüz gitmedim. Ama benim de gezip görmek istediğim kresleri arasında. Gittiğimde izlenimlerini burdan yazarim. Mucit afacanlar 2. Kez gittiğimde kurucu ısrarla bebeklerin odasına gitmemi istemedi. Ben güneş aliyomuydu tereddutte kaldım. Bir daha bakayım dedim ama türlü mazeretlerle odaya sokulmadim. Hatta haftasonu gelin iyice gezdiriyim dedi. Dolayisiyla ordan vazgeçtim. Kendilerine guvrnmiyolar sanırım. Mavi yildiz evet çok begendim. Ama çok büyük bence bebekler için daha küçük ve sıcak ortamlar daha iyi ev gibi hissetmeleri açısından. Ayrıca kamera sistemi yok dediler. Bu kadar mükemmel bir kurumda çok büyük eksik bence. Demek ki yüze 100 bir güven yok kurumlarına diye düşündüm. Mevzuat gereği dediler ama o bizlerin izlemesi için. Dolayısıyla ordan da vazgeçtim
Kuzeypetunya hanım bebekler Mucit Afacanlar 2 de emin ellerde inanın. Odaları, korumalı beşikleri öz bakımları çok yakından ve ilgiyle takip ediliyor. Kendilerine güvenmemekten değil de hijyen ve oradaki bebekler için tekrar bakamamış olabilirsiniz. Ben denemenizi tavsiye ederim. Memnun kalacağınıza da eminim. Ankara'daki kreşler konusunda deneyimli bir anne olarak yazıyorum size. Diyorumya oğlum 18 aylıktan beri kreşe gidiyor diye... Tabi ki evladınız için en iyisini siz bilirsiniz. Ben sadece naçizane tavsiyede bulundum. İyi günler dilerim :)
2 yasındakı kızımı kreşe vereceğim. bu başlığı da okuyayım dedım. bu kreş sahıplerı bızı salak sanıyor heralde. kadın veya adam farketmez, uyelık almıs, sadece bır mesaj atmıs. o da bu başlığa ve ne hıkmetse hep övücü sözler.
gerçek annelere yazıyorum.
kızlar batıkentte kreş arıyorum. var mı fıkrı olan ?
serra kres ve mavı yıldız hakkında hakkında duyum alanınız var mı?
merhaba
özel sektörde çalıştığım için ben oğlumu malesef 16 aylıkken kreşe vermek zorunda kalmıştım. batıkent tarafında araştırmadığım kreş kalmadı ve yorum sitelerinden çevremdeki kişilerin tavsiyerine göre ağır bastığından ismini vermek istemediğim bir kreşe yazdırdım. bir kaç ay sonra oğlumda hırçınlıklar, ağlama nöbetleri, sürekli hastalanma, yoktan anlamama durumları başladı. çok küçük olduğundan sürekli buna bağladım durumu.
taki çocuğumu çok sevdiği banyodan bir türlü çıkmazken birden bire suya sokmak için anne baba beraber bastırarak banyoya sokana kadar. birkaç gün içinde tekrar bir araştırma ile beraber değiştirdim kreşi.
şimdiki kreşimiz mars gündüz bakım evi. batıkent çakırlarda sahibi çocuk gelişimci ne yaptığını çok iyi biliyor. oğlumu almaya gittiğimde neredeyse gelmek istemiyor. her bir öğretmeniyle ayrı ayrı öpüşmeden ayrılmıyor. anne baba hariç birşey konuşamıyorken şimdi her söylediğimizi tekrar ediyor ve baya anlamlı. haftada iki gün yüzmeye gidiyor. haftada 2 gün ingilizce hocası geliyor. çocuğum herşeyden önce çok mutlu. ben son derece memnunum.
aynı yorumlara bende yanılmıştım. faydalı olursam ne mutlu
iyi günler aradan baya zaman geçmiş fakat yazma ihtiyacı hissettim. ismim Aslı Batıkent te Neşeli Melekler Kreş ve Gündüz Bakımevi nin kurucusuyum. 8 yıldır kardelen de hizmet veren butik bir kreşiz. 2 -6 yaş arası ruhsatımız var. Bizim için çocuklarımızın ruh sağlığı, mutluluğu, temiz ve huzurlu bir ortamda bulunmaları önceliğimizdir. Şeffaf bir kurumuz dilediğiniz zaman haber vermeksizin gelebilir çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Yemek numunelerimiz 72 saat boyunca saklanır, dilediğinizde gelip görebilirsiniz. Size çok büyük vaatlerde bulunamayız ( profesyonel İngilizce yada robotik kodlama vb.). Biz çoklu zeka tekniği kullanarak tüm etkinlik ve derslerimizi oyunla yapıyoruz. çocuklarımız keyifli vakit geçirirken aynı zamanda yaşlarının gerektirdiği tüm bilgiyi gerektiği kadar öğreniyorlar. Çok küçükler ve akademik anlamda yetiştirilmeleri için çok erken ihtiyaçları olan temel şey sevgi. Biz neşeli melekler ailesi olarak sevgi odaklıyız.2 yasındakı kızımı kreşe vereceğim. bu başlığı da okuyayım dedım. bu kreş sahıplerı bızı salak sanıyor heralde. kadın veya adam farketmez, uyelık almıs, sadece bır mesaj atmıs. o da bu başlığa ve ne hıkmetse hep övücü sözler.
gerçek annelere yazıyorum.
kızlar batıkentte kreş arıyorum. var mı fıkrı olan ?
serra kres ve mavı yıldız hakkında hakkında duyum alanınız var mı?
Hocam cok yakinda oturuyorum kızıma kreş arıyorum google da arattim baktım kreşe ama çocukların bütün fotoğrafları açık. Doğru bulmuyorumiyi günler aradan baya zaman geçmiş fakat yazma ihtiyacı hissettim. ismim Aslı Batıkent te Neşeli Melekler Kreş ve Gündüz Bakımevi nin kurucusuyum. 8 yıldır kardelen de hizmet veren butik bir kreşiz. 2 -6 yaş arası ruhsatımız var. Bizim için çocuklarımızın ruh sağlığı, mutluluğu, temiz ve huzurlu bir ortamda bulunmaları önceliğimizdir. Şeffaf bir kurumuz dilediğiniz zaman haber vermeksizin gelebilir çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Yemek numunelerimiz 72 saat boyunca saklanır, dilediğinizde gelip görebilirsiniz. Size çok büyük vaatlerde bulunamayız ( profesyonel İngilizce yada robotik kodlama vb.). Biz çoklu zeka tekniği kullanarak tüm etkinlik ve derslerimizi oyunla yapıyoruz. çocuklarımız keyifli vakit geçirirken aynı zamanda yaşlarının gerektirdiği tüm bilgiyi gerektiği kadar öğreniyorlar. Çok küçükler ve akademik anlamda yetiştirilmeleri için çok erken ihtiyaçları olan temel şey sevgi. Biz neşeli melekler ailesi olarak sevgi odaklıyız.
Siz nereye verdiniz acaba? Ben de ogluma kres arastiriyorum da..Hocam cok yakinda oturuyorum kızıma kreş arıyorum google da arattim baktım kreşe ama çocukların bütün fotoğrafları açık. Doğru bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?