Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarışmada en dedektif kk üyesi seçeneği olsa kesin seni seçerdim. :)Nicke bakın sesli harfleri tıktım araya isimler çıktı ..
Resim paylasmissiniz gormustum.unuttum diger kisiyiEskiden çok güzel buluşmalar olurdu yer içer sohbet ederdik şimdi yapalım desek kimse gelmez..
Ben tanıyorsam giderdim ya..sen ve bir kaç uye daha bana güven veriyorEskiden çok güzel buluşmalar olurdu yer içer sohbet ederdik şimdi yapalım desek kimse gelmez..
Yarışmada en dedektif kk üyesi seçeneği olsa kesin seni seçerdim. :)
Neyse başka bir kulvarda benim adayimsin gerci![]()
Resim paylasmissiniz gormustum.unuttum diger kisiyi![]()
Ben tanıyorsam giderdim ya..sen ve bir kaç uye daha bana güven veriyor
Yine yapılsın ya..yurt dışındayım ama atlar gelirdim hafta sonu için.Teşekkürler sağol,hatta bir keresinde patronda vardı o zaman görmüştük kendisini..
Yine yapılsın ya..yurt dışındayım ama atlar gelirdim hafta sonu için.
Gerçi dediğin gibi insanlarda güven problemi var haklı olarak.kimse gelmez bu yüzden.
konuyuda silmiş
Bu mesaj grubuna dahil olmak isteyenler de bu ara türedi. Bizim Ağustos annelerine de geçen biri yazmış burayı pek takip edemiyorum WhatsApp actiysaniz beni de ekleyin diye.
Verir miyim hanım abla yılların lunesiyim ben.Sakın vermeyin numaranızı,biz bile ne kadar yıl sonra güvenip verdik..
Alinti yapan elin dert görmesin.Kim kim kurdunuz merak ettim. Kaç kişisiniz?
Grup üyeleri bi zahmet "ben varım bu grupta" yazabilir mi?
Verir miyim hanım abla yılların lunesiyim ben.Verip aldıklarım var ama hergün konuşup güvendiklerim sadece. Kaldı ki yasak bu şekilde grup kurmak.
Mune cımbız atar valla.
![]()
Alinti yapmis 10 etmisGercekten 9mesajla kimle ne kadar kaynasabildiniz ciddili merak ettim