- 2 Kasım 2011
- 393
- 283
- 303
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
böyle içinde baloncuk patlıyor gibi gaz dolanmasıyla karıştırabılırsınbende 19 hafta içindeyim ama hissedemiyorum gibi nasıl olmalı ki kıpırtıları sizler nasıl hissediyorsunuz
Merhaba geçtiğimiz cumartesi girdim ali ipek i önermişti doktorum ona gittik. çok güzel çok heyecanlı birşey ama bu haftalarda yüz şekli henüz çokta tam belirgin değil ama yinede içinde yaşayan bebeğin daha çok farkına varıyorsundetaylı ultrasona giren varmı gördünüz mü bebeğinizin yüzünü kızlar?
ben de girdim canım yüzü çok net bellı degıl ama çok güzel duygular yaşatıyo bebegını görmek hiç bitmesin istedim :) hangı hastanede doğum yapacaksındetaylı ultrasona giren varmı gördünüz mü bebeğinizin yüzünü kızlar?
günayın canım hangi hastanede doğum yapacaksın bellı mi?Merhaba geçtiğimiz cumartesi girdim ali ipek i önermişti doktorum ona gittik. çok güzel çok heyecanlı birşey ama bu haftalarda yüz şekli henüz çokta tam belirgin değil ama yinede içinde yaşayan bebeğin daha çok farkına varıyorsun
Detaylı için hangi hastaneye gittinizben de girdim canım yüzü çok net bellı degıl ama çok güzel duygular yaşatıyo bebegını görmek hiç bitmesin istedim :) hangı hastanede doğum yapacaksın
servet ünsal tıp merkezıne gıttım canım dr un kımı onerdı eyup ekıcıyı mıDetaylı için hangi hastaneye gittiniz
Hayır aydan biri yi önerdi peki ücret olarak ne kadar ödedinizservet ünsal tıp merkezıne gıttım canım dr un kımı onerdı eyup ekıcıyı mı
Ben medical parka gidiyorum şimdilik doğuma da tüm spekülasyonlara rağmen orada yapmayı planlıyorum hem evime yakın olduğu için hemde etrafımda memnun kalan insanlar olduğu içingünayın canım hangi hastanede doğum yapacaksın bellı mi?
Servet ünsal ayrıntılı için 225 tl alıyor güvenilir doktorlar arasında en uygun fiyatlısıHayır aydan biri yi önerdi peki ücret olarak ne kadar ödediniz
benımde evıme yakın canım orası başlarda çok kararsız kaldım gitsem mi dıye sonradan devlet hastanesınde karar kıldım tanıdık var var o yuzden devlete devam edıyorum. sağ saglım alırız inşallah bebişlerimizi bir avazdaBen medical parka gidiyorum şimdilik doğuma da tüm spekülasyonlara rağmen orada yapmayı planlıyorum hem evime yakın olduğu için hemde etrafımda memnun kalan insanlar olduğu için
225 tl odedim canım aydan bırı riskli gebelik doktoru ali ipek radyolog drlar genelde ya eyup ekıcıye yada ali ipege yonlendiriyor burdan gordugume goreHayır aydan biri yi önerdi peki ücret olarak ne kadar ödediniz
Evet benimde gördüklerim hep bu iki doktor peki devlet hastaneleri yapıyor nu225 tl odedim canım aydan bırı riskli gebelik doktoru ali ipek radyolog drlar genelde ya eyup ekıcıye yada ali ipege yonlendiriyor burdan gordugume gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?