C clashh Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 56 3 6 35 Ankara 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #1 arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim.
arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim.
hatibulut canım oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 7.772 1.541 448 41 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #2 clashh .!.: arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim. Genişletmek için tıkla... canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim.
clashh .!.: arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim. Genişletmek için tıkla... canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim.
C clashh Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 56 3 6 35 Ankara 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #3 hatibulut .!.: canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... orayada bir bakayım ozaman tömere baktım onlar açmıyorlarmıs.aslında bi kaç yer buldmda referans olmadanda gitmek istemiorum
hatibulut .!.: canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... orayada bir bakayım ozaman tömere baktım onlar açmıyorlarmıs.aslında bi kaç yer buldmda referans olmadanda gitmek istemiorum
hatibulut canım oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 7.772 1.541 448 41 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #4 clashh .!.: orayada bir bakayım ozaman tömere baktım onlar açmıyorlarmıs.aslında bi kaç yer buldmda referans olmadanda gitmek istemiorum Genişletmek için tıkla... o zaman kolay gelsin sana
clashh .!.: orayada bir bakayım ozaman tömere baktım onlar açmıyorlarmıs.aslında bi kaç yer buldmda referans olmadanda gitmek istemiorum Genişletmek için tıkla... o zaman kolay gelsin sana
bioenerjiuzmani bioenerjiuzmani Kayıtlı Üye 19 Ekim 2011 25 4 86 İstanbul 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #5 bende arıyorum yallah haci
qarbage Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 133 7 296 Ankara 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi clashh #6 clashh .!.: arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim. Genişletmek için tıkla... Libya kültür merkezi olabilir,ücretsiz istiyorsanız ve semtinize uyuyorsa Keçmek iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
clashh .!.: arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim. Genişletmek için tıkla... Libya kültür merkezi olabilir,ücretsiz istiyorsanız ve semtinize uyuyorsa Keçmek iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi