ankara da arapça kursu arıyorum.

clashh

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
56
3
6
35
Ankara
arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim.

arapça ögrenmek istiyorum araştırıyorum.ama çok bilgi sahibi degilim sıradan bi yerede gitmek istemiyorum.birde sizlere danısayım dedim.

canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim.

canım ilahiyat okurken arapça kursuna gittim sıhhiyede ilkumut dersanesi erkek bir hocası var çok iyi anlatıyor.ama tabi ben gramer öğrenmiştim.

orayada bir bakayım ozaman tömere baktım onlar açmıyorlarmıs.aslında bi kaç yer buldmda referans olmadanda gitmek istemiorum

Libya kültür merkezi olabilir,ücretsiz istiyorsanız ve semtinize uyuyorsa Keçmek

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…