- Emoji Skoru
- 726
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Cipsten Cikan Avakado
-
Ne kullandınız yaş kaçBenim amh değerim 0,99 du 13 ay denedikten sonra hamile kaldım amh a gerçekten takilmayin ben takviye kullandım yumurtalıktasın kaliteli önemli
Merhaba ayy Gonca hocaya giden birini buldum sanırımMaddiyat konusu sebebiyle devlet hastanesi düşünüyorsanız Hacettepe Üniversitesi Hastanesine bakabilirsiniz, Gonca Hoca var çok tatlı çok iyidir, zaten TOBB'dan Hacettepe'ye geçmişti. Etlik Şehir ya da Bilkent Şehir gibi hastanelerdense Üniversite Hastanelerini düşünebilirsin, (Hacettepe, Gazi) hoca muayeneleri için çok cüzi bir fark veriliyor, 300-500 TL gibi. Eğer özel düşünürsenn Hulusi Hocam var, Hulusi Zeyneloğlu, tek geçerim
Üniversite hastaneleri için Hacettepe daha sistemli ilerleyen bir hastane, Gaziyi pek bilmiyorum ama doktorları iyidir. Hacettepe için söylüyorum, zaten infertilite doktorları bi Onur Bey bir de Gonca Hoca var, Gonca Hoca bayan olduğu için kadın kalbinden daha iyi anlıyor bi de gerçekten çok tatlıdır. Hacettepe online randevu yazınca bölüm kadın doğum seçip ilerleyebilirsin. Ben az önce baktım pazartesi gününe de randevu var, bence bi düşünün derim.
Ama çok gençsin çok çıtırsın daha bu işin başı sakinlik, stres yapmamak ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama stres yapmamakta fayda var bir sorun yoksa bile stres bir çok sorun çıkarır.
Dilerim her şey güzel ilerler sizin için
Merhaba gonca hocayla tüp bebek denediniz mi acaba ben de ona gitmeyi planliyorumüniversite hastanelerinin öğretim üyelerine randevu alırsan direkt kendisiyle görüşebiliyorsun. az bir miktar ödemesi var ama asistan değil doktor bakıyor. mesela hacettepe gonca hanım sadece infertiliteye bakıyormutlaka raporlu tüp bebek hakkınızı araştırın
merhaba. yok ben zonguldakta yaşıyorum gitmedim araştırmıştım. her doktorun içeride birde alanı oluyor. merak edip bakmıştımMerhaba gonca hocayla tüp bebek denediniz mi acaba ben de ona gitmeyi planliyorum
A anladım teşekkürlermerhaba. yok ben zonguldakta yaşıyorum gitmedim araştırmıştım. her doktorun içeride birde alanı oluyor. merak edip bakmıştım
Daha aşılama bile yaptırmadım ben . Adet olmayi bekliyordum rahim filmi için oda 23 nisana denk geldi hastaneye gidemedim o ay öyle geçti mayista bayrama denk geldi o ay da öyle geçti bu ayda daha adet olmadim. Ben saldım artık ya olursa olur usandım yani .@Cipsten Cikan Avakado merhaba ben de Ankara'da yaşıyorum ve birkaç ay sonra tüp Bebek sürecine gireceğiz, sizin süreciniz ne oldu acaba ? Hangi doktorla başladınız ve hacettepede gonca hocaya gittiniz mi
Canım benim inşallah gönlüne göre olur benim de daha doğal yoldan olmadı bu son denemem :) temmuzda hsg spermiyogram için gideceğiz, ben hiç aşılama istemiyorum direk tüp Bebek olursa onu istiyorum vakit kaybı olmaması içinDaha aşılama bile yaptırmadım ben . Adet olmayi bekliyordum rahim filmi için oda 23 nisana denk geldi hastaneye gidemedim o ay öyle geçti mayista bayrama denk geldi o ay da öyle geçti bu ayda daha adet olmadim. Ben saldım artık ya olursa olur usandım yani .
Cidden sıkıldım iyice bı yola baslayip devamının gelmemesinden. Sperm testi farkli hastanede olsa olur mu acaba. Etlik sehir hastanesine gidiyorum ben infertiliteye hsg cektirmedim dahaCanım benim inşallah gönlüne göre olur benim de daha doğal yoldan olmadı bu son denemem :) temmuzda hsg spermiyogram için gideceğiz, ben hiç aşılama istemiyorum direk tüp Bebek olursa onu istiyorum vakit kaybı olmaması için