Ankara da Ayşe Figen Türkçapar mı yoksa Seyit Temel Ceyhan mı

Merhaba ayy Gonca hocaya giden birini buldum sanırım beni hacettepede doktorum AMH düşüklüğünden gonca hocaya yönlendirdi aynı gün gonca hoca ultrasonla kontrol edip 3 ay daha deneyin olmazsa gelin dedi telefon numarasını da verdi beni de haberdar et diye. Bu aydan sonra bir ayım kaldı. Kendisini çok sevdim o ilk görüşmede bile. Ama tüp bebekle ilgili hiçbir yorumunu göremedim. Sanırım ilk başta onunla deneyeceğim tüp bebeği ama karar veremiyorum sonra özele gitmedim diye pişman olur muyum bilmiyorum. Siz sürecinizi gonca hocayla yürüttunuz mu? Nasıldi acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba gonca hocayla tüp bebek denediniz mi acaba ben de ona gitmeyi planliyorum

@Cipsten Cikan Avakado merhaba ben de Ankara'da yaşıyorum ve birkaç ay sonra tüp Bebek sürecine gireceğiz, sizin süreciniz ne oldu acaba ? Hangi doktorla başladınız ve hacettepede gonca hocaya gittiniz mi

@Cipsten Cikan Avakado merhaba ben de Ankara'da yaşıyorum ve birkaç ay sonra tüp Bebek sürecine gireceğiz, sizin süreciniz ne oldu acaba ? Hangi doktorla başladınız ve hacettepede gonca hocaya gittiniz mi
Daha aşılama bile yaptırmadım ben . Adet olmayi bekliyordum rahim filmi için oda 23 nisana denk geldi hastaneye gidemedim o ay öyle geçti mayista bayrama denk geldi o ay da öyle geçti bu ayda daha adet olmadim. Ben saldım artık ya olursa olur usandım yani .

Canım benim inşallah gönlüne göre olur benim de daha doğal yoldan olmadı bu son denemem :) temmuzda hsg spermiyogram için gideceğiz, ben hiç aşılama istemiyorum direk tüp Bebek olursa onu istiyorum vakit kaybı olmaması için

Cidden sıkıldım iyice bı yola baslayip devamının gelmemesinden. Sperm testi farkli hastanede olsa olur mu acaba. Etlik sehir hastanesine gidiyorum ben infertiliteye hsg cektirmedim daha

`