- Emoji Skoru
- 957
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Cipsten Cikan Avakado
-
Kadin dogum dr um tup bebek dru idi. Kendisi her hangi bir dr a gitsen yeterli demisti... Bilkent sehir hastanesinde her hangi bir dahiliye dr una randevu aldim derdimi anlattim sonra endokrine konsültasyon attılar... endoktinden değerlerime bakıldı. Sonra yine kadin doğumdan randevu aldim. Tum tahlillerimi tup bebek icin gittiğim dr a verdim sehir hastanesindeki dr larin adını bilmiyorum ama derdimi anlatınca sag olsunlar tam kapsamlı kan tahlili yapıldı.Çok teşekkür ederim hangi hastaneye ve hangi doktora gittiniz onu bana yazarsanız çok sevinirim Benim demirim Ferit'in falan çok düşük bunun farkındayım ama gittiğim zaman Doktor değerlerin normal diyor galiba Doktora da denk düşmek lazım Kendi Kendime nutraxin markasının Folik asitini B vitamini kompleksini D3 K2 vitaminine CD çinko vitaminini ve woman multivitamin diye bir vitamin varmış onu aldım Şimdilik folik asit ve B12 kullanıyorum B12 bitince CD'ye başlamak istiyorum
Ben Bilkent şehir hastanesine gidiyorum bence Ankara da en iyisi şehir dışından falan çok gelen var aşılama için. Benim de 3 yıldır olmuyor . Özele gittik dediğiniz gibi çok pahalı devlette devam ediyoruz o yüzden şimdilik.Hanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)
Vallahi bence önceliğiniz rahim filmi olsun eğer ki gerçekten yumurtalık’ta bir sıkıntı yoksa emin olun rahatlıkla olur hatta sanırım özel doktorlar özel hastanede yumurta çatlatma bile yapıyormuş yani ben de öyle duydum ama önemli olan gerçekten eğer ki kilonuz fazlaysa zayıfladıktan sonra çocuk olur bir de belli ki bazen çok stres yapıyorsun kuzum o yüzden de emin ol ki düzeldiğinde çok rahatlıkla hamile kalanı çok gördüm ben 2024’te evlendim o sürede sadece üç ay iğne kullandım istemiyordum korkuyordum sonra geçtikten sonra adet düzensizliğin başladı 2025’te hormon bozukluğum çıktı tiroit bozukluğu yani ve 65’ten şu an 80 kiloyum ve doktor bana tiroitini düzeltmezsen çocuk olmaz dedi ama hiç umursamadım gerçekten yaş gereği artık ben de kaldıramıyorum bazen ya bu çocuğun aglamasini artık kaldıramıyorum gerçekten rahatlık çok başka bir şey ama şimdi örnek veriyorum sosyal medyada Instagram’da bütün işte arkadaşlarınız evlendiğinde böyle çocukları olduğunu insan ister istemez bir yadırgııyor gerçekten bu sefer de karar verdim yani istiyorum diye en azından bir tane olsun ki gerçekten güzel bir annelik yapacağınıza eminim gerçekten eminimAynen ben de sizin dediğiniz gibiyim şu an kendi Annen de öyle git bir çaresine baktır deyip duruyor Torun istiyorum deyip duruyor çocuk bakmak Bana da çok zor geliyor eşimin eski eşinden bir çocuğu var 4 yaşında pazar günleri bize geliyor 5 saat o zaman bile bana afakanlar basıyor kendi Çocuğum ne olur bilmiyorum rahatlığa da alıştım 30 yaşındayım Bilmiyorum ya Kararsızım da olsun da istiyorum sizin dediğiniz gibi Hayırlısı olsun Hayırsızsa hayra çevirsin diyorum sağlıklıca inşallah Herkes soruyor Var mı yok mu Bir sıkıntı mı var falan diye daha çok Geriliyorum o zaman da niyetim Gidip baktırıp kendime sıkıntı yoksa da sıkıntı yok Rabbim nasip etmiyor şu an zamanı değil belki de diyebilmek aslında MFK ürünlerini hiç denemedim çift ürünleri 18-20 milyar falan Ankara'da doktorun yeri muayene için yazdım 6 milyar istiyor
Çok teşekkür ederimVallahi bence önceliğiniz rahim filmi olsun eğer ki gerçekten yumurtalık’ta bir sıkıntı yoksa emin olun rahatlıkla olur hatta sanırım özel doktorlar özel hastanede yumurta çatlatma bile yapıyormuş yani ben de öyle duydum ama önemli olan gerçekten eğer ki kilonuz fazlaysa zayıfladıktan sonra çocuk olur bir de belli ki bazen çok stres yapıyorsun kuzum o yüzden de emin ol ki düzeldiğinde çok rahatlıkla hamile kalanı çok gördüm ben 2024’te evlendim o sürede sadece üç ay iğne kullandım istemiyordum korkuyordum sonra geçtikten sonra adet düzensizliğin başladı 2025’te hormon bozukluğum çıktı tiroit bozukluğu yani ve 65’ten şu an 80 kiloyum ve doktor bana tiroitini düzeltmezsen çocuk olmaz dedi ama hiç umursamadım gerçekten yaş gereği artık ben de kaldıramıyorum bazen ya bu çocuğun aglamasini artık kaldıramıyorum gerçekten rahatlık çok başka bir şey ama şimdi örnek veriyorum sosyal medyada Instagram’da bütün işte arkadaşlarınız evlendiğinde böyle çocukları olduğunu insan ister istemez bir yadırgııyor gerçekten bu sefer de karar verdim yani istiyorum diye en azından bir tane olsun ki gerçekten güzel bir annelik yapacağınıza eminim gerçekten eminimbilinçli annelik bilinçli toplumdur doğurmak marifet değil önemli olan onu güzel yetiştirmek allahım en güzelini versin hepimize bütün isteyen kızlarıma ha bide mfk pahalıysa o zaman bence hastaneye gidip takviyeleri başlayın hani bir sıkıntınız yoksa söyle yumurtalıklarla alakalı olan
canım maşallah, rabbim günlerini göstersin evlatlarının. bende 38 yaşındayım 2 oğlum var 15 ve 12 yaşında. 3. bebeği istiyoruz, olmadı mfk 2. eş paketine geçtik bekliyoruz umarım bu ay tutar. senin yaşın kaçtı3 sene benimde olmuyordu ve yaşım ilerideydi amh düşüktü kürler neler neler içtim olmadı aşılama olmadı sonra mfk ürünlerini aldım ilk ayda hamile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin sonra yine aldım içtim 3 ay ama olmadı doktorlar hep korkuttular beni yaşin ileride diye tüp bebek yaptırdım zar zor 2 tane embriyom oldu transfer ettiler o da olmadı bu arada ünlü bir doktordu sonra o doktor bana 2 tane ilac yazdı bunları iç yeniden yaparız diye ve ben içtim hamile kaldım peş peşe şimdi 2 tane oğlum oldu MaşAllah.Rahim filmi 1 defa çekildiyse yine gerek yok çekmeye ben çektirdim sorun olmadı sonra kürtaj oldum yeniden çektirdim sende kürtaj yok.Bence sen mfk ürününü al kullan kesinlikle inanıyorum etkisini görücen ve abur cubur her ikiniz yemeğin sağlıklı beslenin yürüyüş çok önemli koşarak tüp bebeğe gitme hiç kolay diğil onunla bile olmadı bende doğal kaldım
Amin canım sağolasın.Ay MaşAllah büyükler sende bende 37 yaşımdayımcanım maşallah, rabbim günlerini göstersin evlatlarının. bende 38 yaşındayım 2 oğlum var 15 ve 12 yaşında. 3. bebeği istiyoruz, olmadı mfk 2. eş paketine geçtik bekliyoruz umarım bu ay tutar. senin yaşın kaçtı
Tolga Ecemiş'ten memnun kaldınız mı?Kadin dogum dr um tup bebek dru idi. Kendisi her hangi bir dr a gitsen yeterli demisti... Bilkent sehir hastanesinde her hangi bir dahiliye dr una randevu aldim derdimi anlattim sonra endokrine konsültasyon attılar... endoktinden değerlerime bakıldı. Sonra yine kadin doğumdan randevu aldim. Tum tahlillerimi tup bebek icin gittiğim dr a verdim sehir hastanesindeki dr larin adını bilmiyorum ama derdimi anlatınca sag olsunlar tam kapsamlı kan tahlili yapıldı.
Ben ozel de mehmet erdem ve tolga ecemis ile çalıştım.
Kullandığım ilaclar b 12 Demir magnezyum kalsiyum folik asit omega 3 c vitamini Ovulex diye yumurtlamayi destekleyen şase birde idrar yolu enfeksiyonu olmamak icin venaturanin bi ilacini kullandik genital ph degeri icin bi losyon vermisti ayrica insulin direnci icin diaformin eşim ise benim içtiğim ilaçlara ek olarak zeudic proxeed lepigra tadon diye ilaç kullandi. Diyetisyenim ise Seren Gülseven spor icinde bi salona gittik.
Eğer tahlillerinde bi anormallik tedavi edilmesi gereken bisi yok ise beslenme ve spor cok etkiliyor. Sağlıkla olsun.
bilmiyorum ben size cevap yazabilmek için ufak bir araştırdım ben zonguldakta yaşıyorum. hastanın şartlarına göre tüp bebek raporu şartları değişiyor. ben sebepsiz infertilite yani hiçbir sıkıntı yok ama yinede gebelik yok. bana 2 iğneli aşılama şartı koştu. birkaç şart daha var ama şuan kesin olmayacağım için bakmadım onlara. işte evlilik yılı hastalık falan. araştırma hastanesinde tüp bebek doktoruna gittim kendi asistanı görüşme yaptı. ortalama ne kadar tutuyor dedim hastaneye bir şey ödemiyorsun dedi anlamadım şok oldum. ilaçlara rapor yazıyor etiket fiyatından düşük alıyorsun. doktora zaten randevu ücreti yok. ama yinede az bir şey ödeniyor diye biliyordum asistan yok dediGonca hanım nasıl iyi mi peki bir de raporlu tüp bebek hakkı nasıl oluyor Ben hiç aşılamaya falan başlamadım amh 1.13 Tabii 2022 de öyleydi Belki şimdi düşmüştür amh bide ödemesi ne kadar peki Biliyor musunuz
Aynen Çok haklısın da işte düşünmeden de edemiyorum bazen yani şu an psikiyatrik ilaç kullanıyorum 6 ay çocuk yatamam istesem deCanım tavsiye istememissin ama. Benimde olmuyordu yinede tecrübemi yazmak istedim. Sende olay biraz daha farklıymış ama. Benim eşim de bir hormon değeri dengesiz çıktı. Sonra ilaç kullandı ve geçti. Eğer edin gitmediyse mutlaka gitsin. Sanada doktor bu halde de olabilir dediyse şayet. Eşine de bakildiktan sonra rahat olmaya çalış derim. Bu iş planlayarak olmuyor. Benim eşim 3 ay ilaç kullandı ve ben artık olmicak heralde demiştim. Onun da öncesi vardı aşağı yukarı bir buçuk sene gibi bir zaman. Sonra evimizi yaşıyorduk o ay. Ben tamamen aklımdan cikarmistim meşgalem vardı. Adet olamayınca kist mi var korkusuyla doktora gittim ki meğer hamileymişim. Kendini kahretme dahası da yeniden planlamaya başladım gibi şeyler deme sal gitsin. Bebek Bebek istiyorum diyerek olmuyor. Zaten bebekte genelde tutkulu ilişkilerden sonra oluyor. Yani bebeği düşünmeden yapılan ilişkiden sonra
Ay Evet ya o kadar para ödeyemem Benim de bütçem yok maalesef ben doktora sorduğumda Doktor belli bir miktarını devlet karşılıyor dedi internete baktığımda 3 yıllık evlilik şart yazıyor ama benim ikinci evliliğim olduğu için 6 aylık evliyim şu an ama 3 yıldır falan çocuğum olmuyor işte hiç aşılama dahi Denemedim Hani millet Klomen filan kullanıyordu Ben de o bile yok Tek kullandığım değişik ilaç Duphaston O da Adet söktürmek içinbilmiyorum ben size cevap yazabilmek için ufak bir araştırdım ben zonguldakta yaşıyorum. hastanın şartlarına göre tüp bebek raporu şartları değişiyor. ben sebepsiz infertilite yani hiçbir sıkıntı yok ama yinede gebelik yok. bana 2 iğneli aşılama şartı koştu. birkaç şart daha var ama şuan kesin olmayacağım için bakmadım onlara. işte evlilik yılı hastalık falan. araştırma hastanesinde tüp bebek doktoruna gittim kendi asistanı görüşme yaptı. ortalama ne kadar tutuyor dedim hastaneye bir şey ödemiyorsun dedi anlamadım şok oldum. ilaçlara rapor yazıyor etiket fiyatından düşük alıyorsun. doktora zaten randevu ücreti yok. ama yinede az bir şey ödeniyor diye biliyordum asistan yok dedibu bahsettiğim sakarya eğitim araştırma. aşılamayı zonguldak eğitim ve araştırmada yaptırdım işlem ücreti yok. ben ücretli hoca kısmına gidiyordum direkt hocayla görüşmek için. sadece muayene ücreti ve raporlu ilaç ücreti. ramazanın peşine ilk adetimde son aşılamayı yaptırmaya gideceğim. eğer negatif olursa o zaman sakarya araştırmaya tüp bebek hakkımı kullanmaya geçicem. madem bir hak veriyorlar kullanayım. birisi özelde her şey dahil 340bin tl mi ne tuttu yazmıştı şok olmuştum o şekilde bir bütçem asla yok
Ben cok tup bebek sürecine girmeden gebe kaldim. Dolayısıyla cok calisma fırsatımız olmadi. Sadece tahlillerimi yorumladi. Herkes cok önerdiği icin gitmistim. Bi kac kez görüştük o kadar.Tolga Ecemiş'ten memnun kaldınız mı?
zaten tüp bebekte iğneli aşılamayı şart koşuyor devlet. ben bir adet klomenle aşılama yaptırdım o sayılmıyor. sonra gonal-f diye bir iğneyle aşılama oldum onu sayıyorlar. tekrar aşılama için gittiğimde doktor letu diye bir hapla başlamıştı aşılamay. sonra tüp bebek için görüşmeye gittiğimde sadece iğneli yani gonal-f ile kabul ediliyor dedi. ramazan sonu adet 2.-3. günümde gonal-f ile aşılama yapması için gidicem doktoraAy Evet ya o kadar para ödeyemem Benim de bütçem yok maalesef ben doktora sorduğumda Doktor belli bir miktarını devlet karşılıyor dedi internete baktığımda 3 yıllık evlilik şart yazıyor ama benim ikinci evliliğim olduğu için 6 aylık evliyim şu an ama 3 yıldır falan çocuğum olmuyor işte hiç aşılama dahi Denemedim Hani millet Klomen filan kullanıyordu Ben de o bile yok Tek kullandığım değişik ilaç Duphaston O da Adet söktürmek için
Evet infertilite bölümüne gideceğim bu yazdığım iki doktor da infertilite doktoru ama giden var mı Sonuç alan var mı merak ettim
Memnun musunuz ürünlerden bende alıcsm da kararısızmcanım maşallah, rabbim günlerini göstersin evlatlarının. bende 38 yaşındayım 2 oğlum var 15 ve 12 yaşında. 3. bebeği istiyoruz, olmadı mfk 2. eş paketine geçtik bekliyoruz umarım bu ay tutar. senin yaşın kaçtı
Merhaba ben tüp Bebek bölümune gittim,çocuğu olmayanlar infertiliteyi mi gitmeli?Acaba ben yanlış bolumemi gidiyorumTekrardan rahim filmi çektirip gerekli kan hormon testlerini en baştan yaptırın bence. Bir de infertilite bölümüne gidin.
Evet farklı bölümler, infertilitede sperm yumurta testleri, rahim filmi vs yapılıyor bir nevi neden çocuğunuz olmuyor diye araştırma gibi düşünün. Tüp bebek direkt tüp bebek tedavisi yapan bölüm. Yani sperm ve yumurtayı alıp dışarda dölleyip size transfer eden bölüm.Merhaba ben tüp Bebek bölümune gittim,çocuğu olmayanlar infertiliteyi mi gitmeli?Acaba ben yanlış bolumemi gidiyorum
Benim amh değerim 0,99 du 13 ay denedikten sonra hamile kaldım amh a gerçekten takilmayin ben takviye kullandım yumurtalıktasın kaliteli önemliHanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)