- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
kizlarrr herkese merhaba ben ankarada ceyiz esyasi satan yerler ariyorum eger tavsiye edebileceginiz yerler varsa cok sevinirim kizilay ulus maltepe gibi yerlerde simdiden herkese cok tesekkür ederim ilgilenirseniz sevinirim
Cnm bende yeni evlendim 6 ay oldu.kizilayda izmir caddesinde evshop diye bi magaza var,cok cesitli urun yelpazesi var,hemen hemen tum markalari bulabilirsin ve taksitli satislarida mevcut.birde demetevler 1. Caddede taspinar ve koseoglu adinda iki magazadanda alisveriler yaptim.bunun disinda ankamall de bernardo,hisar magazalarindanda mutfak icin gereklui ceyiz esyalarini bulabilirsin.daha aklima gelirse yazarim
Necatibeye inen tarafinda cnm collezione falan varizmr cad. ev shop nerde ya adil ışık aykkabı dünyası var o tafaftamı
Cnm bende yeni evlendim 6 ay oldu.kizilayda izmir caddesinde evshop diye bi magaza var,cok cesitli urun yelpazesi var,hemen hemen tum markalari bulabilirsin ve taksitli satislarida mevcut.birde demetevler 1. Caddede taspinar ve koseoglu adinda iki magazadanda alisveriler yaptim.bunun disinda ankamall de bernardo,hisar magazalarindanda mutfak icin gereklui ceyiz esyalarini bulabilirsin.daha aklima gelirse yazarim
Bende nişanlıyım çok şey aldım,evshop kredi kartın yoksa iyi,memur kefil varsa yakının senetle 10 taksite bölüyorlar,kredi kartın varsada %10 indirim yapılıyo ve 10 a bölüyorlar.oradan banyo takımı,çeyiz setleri,çay setleri,bornoz ev tekstili vs gibi şeyler alabilirsin.Bunun dışında Soysal pasajının yan tarafına yani izmir caddesine doğru olan tarafında Alp Billuriye var,yanında çarşıbaşı isimli mağaza var hatta belki ordan çıkarırsın.orada geniş ürün çeşiti var,evshopta ufak tefek şeyler bulamayabilirsin ama burda var.Ykm nin mutfak bölümlerine bak Biev ürünleri satılıyo çok orjinal hoş şeyler var.Aklıma gelirse daha sonrada yazarım.
19 aralıkta kapanacak ama gene de diyim, akm de fuar var. dün gittim. neler yokki..
kendime masa örtüleri aldım çeyizlik ve çok ucuz...
elmadan sürahi aldımm
keçiörende oturuyorum ben ve burada taşpınar mağazası nursahome mağazası ev shop var. herşeyimi oradan alıyorum taksitlerimi kendime göre elden ayarlıyorum her marka var, model ellerinde yoksa getirtiyolarda.. gayet uygun.
alışveriş merkezlerinde var canımm
ankamall
optimum
gibi yerlede bulunuyor tatlımm
ben evshopun fiyatlarini pahali bulmustum o yuzden tavsiye edemeyecegim. Bu aralar kayalar magazasinda 40. yila ozel super indirimler var. Catal kasik tencere falan fiyatlar oldukca uygun. AVM'lerdeki marka magazalari da tavsiye ederim
ben evshopun fiyatlarini pahali bulmustum o yuzden tavsiye edemeyecegim. Bu aralar kayalar magazasinda 40. yila ozel super indirimler var. Catal kasik tencere falan fiyatlar oldukca uygun. AVM'lerdeki marka magazalari da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?