- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
AYDOĞANLAR kızılayda YKM den köşeyi dönüp İzmir Caddesine Doğru giderkenki sırada bulunuyo Kahvaltı takımı tencerelerimi falan ordan aldım ben Noble Life ın ürünlerini falan satıyo ben içine girdimmi çıkamıyorum mutlaka uğramanı tavsiye ederim :)
AYDOĞANLAR kızılayda YKM den köşeyi dönüp İzmir Caddesine Doğru giderkenki sırada bulunuyo Kahvaltı takımı tencerelerimi falan ordan aldım ben Noble Life ın ürünlerini falan satıyo ben içine girdimmi çıkamıyorum mutlaka uğramanı tavsiye ederim :)
lilypos çook teşekkür ederim hızlı cevabın için.. Yemek porselen takınları v.s bulabilir miyim orada ?
Kızlar bugün Ankara Kızılay Kayalara gittim fiyatlar müthişti gerçekten. Brabantia baharatlık 60 TL idi etiket fiyatı 110 TL normalde. Benim kendime aldığım 12 kişilik royal king bone china takım 900 TLydi, Kayalarda 750 ye düşmüş çok üzüldüm. Çatal kaşık bıçak takımları da piyasaya göre uygun. Kesinlikle bakın derim. Çıkrıkçılardaki Kayalarla Kızılaydaki Kayaların fiyatları aynı değil Kızılaydaki daha uygun.
Kızlar bugün Ankara Kızılay Kayalara gittim fiyatlar müthişti gerçekten. Brabantia baharatlık 60 TL idi etiket fiyatı 110 TL normalde. Benim kendime aldığım 12 kişilik royal king bone china takım 900 TLydi, Kayalarda 750 ye düşmüş çok üzüldüm. Çatal kaşık bıçak takımları da piyasaya göre uygun. Kesinlikle bakın derim. Çıkrıkçılardaki Kayalarla Kızılaydaki Kayaların fiyatları aynı değil Kızılaydaki daha uygun.
Kızılay'daki kayalar tam olarak ne tarafta ? Konuda sanki tarif edilmişti ama bulamadım..
lilypos'un yazmasıyla çıkrıkçılar yokuşuna gitmiştim..Orada 3 tane kayalar var.Üçündende ayrı fiyat almıştım..En uygun olanından alacaktım ama siz Kızılay deyince kafam karıştı.Oraya da bakmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?