Ankara da fal

elifderrya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
4
0
1
34
Herkese merhaba iki gün önce sırf eylence sine arkadaşlarla fal baktırmaya gittik bir arkadaşım önermişti masal cafeyi orada Soner bey diye biri varmış ona gittik beni çok şaşırttı gerçekten çok iyi

merhaba eğer söylediğin kişiyse ben iki üç sene önce gitmiştim tesadüfen çok memnun kalmıştım ikinci kez gittiğimde oradan ayrılmıştı çok üzülmüştüm :-( tekrardan oraya gelmiş sanırım en kısa zamanda gideceğim çok mutlu oldum şimdi :-)

kızlar gerçekten memnun kaldınız mı bu masal cafe nerede tam olarak

bende gittim kredi kartımı verdim limitimin tamamını çekti...

asla önermiyorum dolandırıcının tekidir kendisi....

şu yukarıda ki 4 üyelikte ona aittir.

ben kızılayda devrim e gidiyorum 3. gözdeydi en son hala ordadır umarım gayet memnunun ne dese yasıyorum resmen sizinle hem bi abla gibi konusuyo hemde gerçekden dediklerini yasıyosunuz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

ben kızılayda devrim e gidiyorum 3. gözdeydi en son hala ordadır umarım gayet memnunun ne dese yasıyorum resmen sizinle hem bi abla gibi konusuyo hemde gerçekden dediklerini yasıyosunuz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Ben de gonul rahatligiyla kib lerim.

bende kızılayda sibele gidiyorom sayesinde artık nısanlıyım bana cok yol gosterdı allah razı olsun davinci sude de kendisı konur 1 /
21/15 tavsiye ederim..

Herkese merhaba iki gün önce sırf eylence sine arkadaşlarla fal baktırmaya gittik bir arkadaşım önermişti masal cafeyi orada Soner bey diye biri varmış ona gittik beni çok şaşırttı gerçekten çok iyi[/QUOTE
Bazıları gerçekten bu konuda başarılı benimde var birtanem falcım sanki kaderimi o yazmış gibi fal.bakiyor

bende gittim kredi kartımı verdim limitimin tamamını çekti...

asla önermiyorum dolandırıcının tekidir kendisi....

şu yukarıda ki 4 üyelikte ona aittir.

yıllardır soner beyin müşterisiyim hiç yanında post makinası taşıdığını görmedim çalıştığı yerlerde genelde garsonlar ve kasiyerler hesap alır sizin bu yorumunuz belliki onu kıskanan bir falcı olduğunuz yada onun daha önceki çalıştığı yerlerden bir cafe sahibi olduğunuz çok belli yazık çok yazık size ve sizin gibi düşünenlere buradaki fake falcı hesaplarına madem böyle bir mağduriyetiniz vardı neden yasal yollara baş vurup hakkınızı aramadınız?
herşey kredi kartı extranızda belli olurdu neden hakkınızı burda arıyorsunuz ben hep gittim bu arada gayet güzel çokta büyük paralar ödemedim belliki siz burda fake bir falcı hesabısınız böyle ucuz numaralarla bir diğeriniz öbürünü kötüleyerek bir yerlere gelemezsiniz allah herkesin nasibini ayrı ayrı verir iyi günler..

Soner için yapılan bu yorumu görünce çok şaşırdım.İki yıldır tanırım hiç bir kötülüğünü görmedim.Hatta çok da severim,Ankara dışına sık sık çıkmam gereken bir işim var.Her geldiğimde bi yanına uğrarım.Bence çok kaliteli biri.Tarot ve su falında üstüne tanımam.Bu yorumlardaki karalama kampanyasını ayırd etmek çok da zor olmasa gerek.Gidip bizzat kendisiyle tanışın.Hala masal cafede Konur2 sokakta.

Herkese merhaba uzun yıllardır medyumluk hayatında bir çok tecrübe ve bilgi edinmiş bir kişiden bahsetmek istiyorum. Hisleri çok kuvvetli. Aşk para huzur gibi konularda net ve kesin cevaplar alabilirsiniz.Yıllardır baktığı fallar çıkıyor diye geri dönüşü çok oluyormuş.Enerjisini iyi yönde kullanmayı seviyor.Ben ve bir çok arkadaşım çok memnun kaldık denemek isteyen arkadaşlara öneririm konur 1 sokakta turuncu kültür falcı kadrosunda çalışıyor.Medyum Sibel daha öncedende evim cafenin en iyi falcısı olarak biliniyordu aranızda bilenler vardır kesinlikle.

Back
X