Kızlar kısmetse bu yaz evlenıcem ama sımdıden cok heyecan yaptım umarım ilk ilişkim gibi olur cok kanamam olmustu benım :\ keske sonuc alanlarda yazsa yaa
umarım belırgın bır kanama yasarımda size gelısmelerı yazarım kızlar bana dua ne olur :) ben sıze edıyorum

8. Günümdeyim hafif kanamam var adet kanaması mı değil mi, bilmiyorum. Adetle birlikte bu durumu atlatmak çok zor... Yanma devam ediyor, hafif batmalar da var.

İnşallah kanar canım ki kanamaması için bi neden yok tutmuşsa.mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah bizi haberdar et

9. Günümdeyim hiç kanamam yok, adetim bitiyor kahverengi lekelerim var adet bitiş göstergesi. Gerginlik ve batma da varla yok arası, oturmama kalkmama dikkat ediyorum. Mayısın 4ünde kontrole gideceğim, inşallah alırım müjdeli haberi inşallah...

Kızlar benimde 1 hafta oldu kanamam durdu. Yanma ve batma nadir oluyor. Oturmam kalkmam düzeldi yinede dikkat ediyorum umarım tutmuştur. Yakın zamanda ilişki yaşayacak olan var mı ?

Arkadaşlar meraba daha önce de takip ediyordum hatta burdaki yazılar sayesinde biçok şeyi öğrendim ve karar kıldım. Aylarca büyük savaslar verdim maddi manevi yıprandım çabaladım. Sonunda 1 nisan da Turgay Beye kalıcı flep için gidicem. Lakin bana bunu yapan beni bu hale getiren şerefsizin ilerde karsima çıkma ihtimali var mı diye korkularım da yok değil. Çabalarım boşa gitmekle kalmayıp rezil olurum herkese. Kızlar sizce geçmişimiz peşimizi gerçekten bırakacak mı??

Bende onu cok merak edıyorum ama en iyi sen tanırsın onu böyle bırsey yaparmı?

Annemi arattırdım aramayın onu dedi o da tamam demiş. Şuan bir sorun yok. Ilerde de olmaz dimi

İnsallah olmaz herhalde bu kadar büyük günaha giremez yaa
sen işlemini yaptır cnm o tür seyleri düsünme birsey olmaz

Bırakmak zorunda karakterine bagli biraz ama. Bence yapmaz milletin derdimi yok bakireligimizle ilgilencek

Canım sen evlenmiştin dimi turgay Beye flep yaptırmıştın. 1 nisanda gidicem bende kalıcı için. Öneriyor musun doktoru? Kanaman oldu mu? Eşin de anlamadı dimi hiçbişey? Son olarak sana o kötülüğü yapan cani karşına çıkarsa ne yaparsın?

Bırakmak zorunda karakterine bagli biraz ama. Bence yapmaz milletin derdimi yok bakireligimizle ilgilencek
Canım sen evlenmiştin dimi turgay Beye flep yaptırmıştın. 1 nisanda gidicem bende kalıcı için. Öneriyor musun doktoru? Kanaman oldu mu? Eşin de anlamadı dimi hiçbişey? Son olarak sana o kötülüğü yapan cani karşına çıkarsa ne yaparsın?

Allah belasini versin onun ne yapcamki yapcak bisey yok. Allaha havale ettim onu. Cikcak kadar da artik igrenc bi insansa zaten ne yapayim?
Evet ben evlendim de olumlu sonuc da aldim da dügunun ne zaman ?

Allah belasini versin onun ne yapcamki yapcak bisey yok. Allaha havale ettim onu. Cikcak kadar da artik igrenc bi insansa zaten ne yapayim?
Evet ben evlendim de olumlu sonuc da aldim da dügunun ne zaman ?
Düğün yok henüz olsada 3 yıl sonra anca . Yeni biri var şuan kaybetmek istemiyorum onu lanet olay yüzünden ve şerefsizin teki yüzünden . Ben kendimi hala bakire hissediyorum ki .. işlemden sonra o kabustan uyanıcam sadece. Tek sorun geçmişin tam anlamıyla peşimi bırakması . Çevremden kimse suanki durumunu bilmiyor bile. Ben ve şerefsiz biliyoruz sadece. Bu yüzden korkuyorum bazen

Sen kurtuldun mu o pislikten ?şuan yeni biri var mı ?işlemin ne durumda ? Cevaplarsan hepsini çok sevinirim

Ben kurtuldum cnm 6 aydır bir kez bile aramadı şükür zaten geçmiş mesajları var bende evlenicez sen benim eşimsin beraber olalım diye yaptıgı baskı ve kesin evlenicez dıye sözleri var bende whatsaapta
onlar benım garantım yanlıs bırsey yaparsa direk polise verırım o yüzden cesaret edemez yoksa hapise atılır yani
ama sanmıyorum yapacagını zaten evlenmek istemıyordu kurtuldu yani neden basını belaya soksunkı ?
Bir kez oldu ve bana zorla yaptı bunu o yuzden basına belaya sokamaz onun basına kalmamı istemez O yüzden rahatım
Hayatımda biri var cnm

Bende tehtit olmadı hiç.fazka Kuruntu yapıyorum galiba. Anneme de tamam demiş zaten. Ama şuan konuştuğum kişi ile aynı ildeler. Bu beni korkutuyor. Sen ne zaman işlem oldun ? Kime oldun?

Bende tehtit olmadı hiç.fazka Kuruntu yapıyorum galiba. Anneme de tamam demiş zaten. Ama şuan konuştuğum kişi ile aynı ildeler. Bu beni korkutuyor. Sen ne zaman işlem oldun ? Kime oldun?

Ben şişli medde oldum cnm sen ne zaman olacaksın? yasadığın il küçükmü?
bu arada bendede tehdit olmadı hic ama ilerde ne olur bilinmez yinede whattsap konusmasını sılmedım ama oldugu gıbı yedeklemem lazım artık telımde durmamalı ben sanmıyorum karsımıza cıkacaklarını yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…