Geçmiş olsun canım hangi doktora yaptırdın

Geçmiş olsun canım sen hangi doktora yaptırdın

Kızlar bugün 3. Günüm hiç ağrım yok fakat öğlen yürürken bişeyler geldiğini hissettim baktığımda kahverengi katı sıvı arası formda pıhtı gelmişti adetin son günlerindeki gibi bu normal bişey mi yoksa zarar mı gördü benim gibi olan var mıydı içinizde çok korktum bişey olduysa diye

Şükrü bey cnm :)
sen yaptırdınmı?
Yok canım yapmadım henüz turgay beyi düşünüyorum ama hala karar veremedm geçiciyide düşünüyorum aslında onu mu yapsam diye nasıl karar vercem bilmiyorum gittikçe zamanım daralıyo daha çok stres yapar oldum. Ne kadara yaptı canım fiyat

Evlilik falan varmı yakında?

Var ama net tarih henüz belli değil kısmetsr yazın nişan var. Zaman su gbi geçiyo bi bakmışım düğün yaklaşmış ama bende hal bişey yok. Sen me kadara yaptırdın

İndirimle 2500 bence panık yapma ya zamanın var
içine sindiyse git yaptır cnm öyle acılı bır ıslem falanda degıl yani
hakkında hayırlısı olur ıns

İndirimle 2500 bence panık yapma ya zamanın var
içine sindiyse git yaptır cnm öyle acılı bır ıslem falanda degıl yani
hakkında hayırlısı olur ıns
Umarım fiyatlar artmaz tam olarak maddiyatıö yeterli değil canım umarım bendeyapıp kurtulurum. Senin varmı yakında düğün fln

Umarım fiyatlar artmaz tam olarak maddiyatıö yeterli değil canım umarım bendeyapıp kurtulurum. Senin varmı yakında düğün fln

Turgay beyın baya ındırım yaptıgını duymustum 2.250 yazan olmustu galıba doktorlar yardımcı oluyorlar artık yükselecegını sanmam cnm ınsallah sende yapıp kurtulursun
Ayyyy insallah cnm bu sene olur yaaa :))))) öyle dua edıyorum allah hepımızı mutlu etsın ıns

İnşallah canım hayırlı mutlu haberlerini mutlaka yaz ama olurmu umut olursunuz bize :)

İnşallah canım hayırlı mutlu haberlerini mutlaka yaz ama olurmu umut olursunuz bize :)

Tabiki cnm yazarım. Artık mutlu olalım yaaa yüzümüz gülsün bence artık hakedıyoruz
Hepimiz mutlu olalım hersey yolunda gitsin insallah seninde nişan evlilik olumlu sonuç haberini alırız cnm :)

Ne
canım bişey dicem işlem sonrası nasıl evdekiler fln anlamıyo dimi oturmada kalkmada bi sorun varmı agrı sızı fln

Ne

canım bişey dicem işlem sonrası nasıl evdekiler fln anlamıyo dimi oturmada kalkmada bi sorun varmı agrı sızı fln

Biraz değişiklik oluyor tabiki ama hastayım falan dersin süreklı uyursun falan 1 haftaya baya düzeliyo bence ondan hiç korkma

Biraz değişiklik oluyor tabiki ama hastayım falan dersin süreklı uyursun falan 1 haftaya baya düzeliyo bence ondan hiç korkma
İyi çok şükür vala korkmuyorum desem yalan olur hem evdekilerden hem sevgilimden görüşünce fln dikkat çekmesin diye ama öyleyse inaşllah bende bi şekilde atlatırım

İyi çok şükür vala korkmuyorum desem yalan olur hem evdekilerden hem sevgilimden görüşünce fln dikkat çekmesin diye ama öyleyse inaşllah bende bi şekilde atlatırım

1 - 2 hafta falan görüşme sevgılınle cok dikkat etmen lazım sonucta dıkılen bir kısım var
onada birsey uydur hastayım falan de cok dıkkatlı olmak lazım hersey doktora baglamak olmaz
en iyi doktor olsa dahi biz dikkat etmezsek iyileşmez sonucta biz elimizden geleni yapalım yani

Kesinlikle haklısın canım rabbim hepimiizi bu dertten kurtarsın inşallah yaşadıklarmız kolay değil geröekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…