Canim senin resmin varsa bi yorum yapabilirim istersen artik o kadar cok baktikki kizlarla az cok anliyorum

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Mayıs ıcın Turgay beyden randevu aldım. Ailemle yasıyorum cok agrı sızınız oldu mu acaba ailem farkeder mı bide yolculukta zorlandınız mı nasıl gectı lutfen bilgilendirebilir misiniz

az önce turgay beyin asistanı ile konustum. 20 dakikayı aşkın konuştu. Sanki kendilerini çok övdü gibi geldi. Bilmiyorum belki de su an herseye şüpheli yaklaştığım içinde öle hissetmiş olabilirim. Bi de turgay beyin reklamını yapan çok fake hesap varmış burda tabii hepsi banlanmış admin tarafından. o da kafamı karıştırdı. ayyy bilemedim yaa şimdi bende böyle konuşup bedavadan kafa karıştırmak istemem.

Yani ben islem olan bircok arkadasa ozel den yazdım bende dun mesaj attım ama cok ılgılenmedıler ne yalan soyluyım hatta 2000 yapar mısınız dedim ikna ederim dedi sadece yani 3 mesaj anca atmıştır bana oyle soyluyım sizinle konusması iyi degıl mı aslında bende benle hıc ılgılenmedıler diye dusunuyodum

Ne zaman islem yaptırmayı dusunuyosun canım bide karar verince bilgilendirir misin hangi doktora karar verdıgını

Kızlar asistan tabiki över hatta doktor da kendini över. Kime giderseniz gidin bu böyle olacaktır. Kimse yoğurdum ekşi demez. Belli başlı bu konuyla ilgili ünlenmiş doktorlar var. Sizde olumlu sonuç alan arkadaşlara bakın en azından başarı oranı artacaktır herşey biraz da şans çok da kafanızı karıştırmayın zaten zorlu bir süreç.

Kizlar ben evlenip olumlu sonuc aldim sukur.. asistana gelince evet ilgisiz biraz kisa kisa cevaplar veriyo ben de o yuzden pek sevememistim ama tabi isimin gorulmesine baktim.. simdi bilemiyorum cok kisi yaziyosa ayni sorulari herkes soruyosa ondan öyle yapiyo olabilir.. kime yaptirirsaniz yaptrn sonuc mutlaka olumlu oluyo birsuru arkadasimiz var baskalarina yaptran herkesin oluyo kanamasi sizin de olcak üzmeyin kendinizi

Ay ınsallah iste bı kurtulsak bizde sen ne guzel kurtulmussun ama bende yazıcam buraya surecimı agustos gibi hayırlısıyla dugunum biraz sans biraz nasip ısı bu isler ben elimden geleni yapıyorum artık

Ay ınsallah iste bı kurtulsak bizde sen ne guzel kurtulmussun ama bende yazıcam buraya surecimı agustos gibi hayırlısıyla dugunum biraz sans biraz nasip ısı bu isler ben elimden geleni yapıyorum artık
Bende öyleydim gecmis sayfalardan belki okumussunuzdur bi umut sonuc bekliodum yazsalar diye. İnanamiyorum hala ama benim de bitti iste sükür Rabbim herkesi kurtarsin bu dertten

Bende öyleydim gecmis sayfalardan belki okumussunuzdur bi umut sonuc bekliodum yazsalar diye. İnanamiyorum hala ama benim de bitti iste sükür Rabbim herkesi kurtarsin bu dertten
Off valla bende aldım artık randevu zaten cok zamanımda yok aslında daraltma da dusundum ama onun ıcın yeterli butcem yoktu ınsallah sorun olmaz ondan once aktif bı ılıskı surecim olmustu ama okuduklarıma gore vajına ılıskıden sonra eski halini alıyomus sadece dogum sırasında yapısı degısıyomus ama neyse onemlı olan kan gelmesi zaten

Daraltmaya hic gerek yok zaten dar dikiliyo benimki hala tam acilmadi iliskiye girebiliyorum ama girisi dar biraz simdi iyiki öyle diyorum ama cunku zamanla genisliyo zaten

Kızlaaar yarın tam 3 hafta dolacak ağrı sızı hiçbir şey kalmadı ama akıntım var açık renk su gibi bile diyebilirim normal midir? Ara ara geliyor hepsi bir arada geliyor akıntının geldiğini hissediyorum o bile zorlanıyor geçerken, inşallah tutmuştur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…