Bende olmamisti pekKızlar diktirdikten sonra olan bu yanma ağrı ne zaman geçiyor ya
Kızlar diktirdikten sonra olan bu yanma ağrı ne zaman geçiyor ya
Canim senin resmin varsa bi yorum yapabilirim istersen artik o kadar cok baktikki kizlarla az cok anliyorumSlm kızlar benim 45 gün falan oldu yaptıralı ama ne derece tuttu bilmiyorum bakmaya çalıştıgımda kapalı gibi umarım bir sorun yoktur bıktım artık inş bu sefer tutar. Tutan arkadaşlardan özelden resim rica edebilir miyim karşılaştırcam kendimle bu aralar dr.a gitme şansım yok ama sonucuda merak ediyorum
Turgay karakayaHangı doktor cnm?
Turgay karakaya
Turgay karakaya
Ufukta evlilik yok canım 1 ay sonunda kontrole gidince bakıcaz bakalım sonrası allah kerimGecmiş olsun cnm insallah güzel sonuç alırsın
Normal canim evet cok normal korkmaArkadaslar ben işlemi oldum acayip kasıntılar var arada sızı falan oluyo normalmi bu?
Kasima canim sakin kendini tut kasinmasi normal bisey iylesiyodurBazen resmen kasımak istıyorum cnm o kadar kasıntı oluyo umarım tutarhepımız kurtuluruz ıns
Ne zaman islem yaptırmayı dusunuyosun canım bide karar verince bilgilendirir misin hangi doktora karar verdıgınıaz önce turgay beyin asistanı ile konustum. 20 dakikayı aşkın konuştu. Sanki kendilerini çok övdü gibi geldi. Bilmiyorum belki de su an herseye şüpheli yaklaştığım içinde öle hissetmiş olabilirim. Bi de turgay beyin reklamını yapan çok fake hesap varmış burda tabii hepsi banlanmış admin tarafından. o da kafamı karıştırdı.ayyy bilemedim yaa şimdi bende böyle konuşup bedavadan kafa karıştırmak istemem.
Ay ınsallah iste bı kurtulsak bizde sen ne guzel kurtulmussun ama bende yazıcam buraya surecimı agustos gibi hayırlısıyla dugunum biraz sans biraz nasip ısı bu isler ben elimden geleni yapıyorum artıkKizlar ben evlenip olumlu sonuc aldim sukur.. asistana gelince evet ilgisiz biraz kisa kisa cevaplar veriyo ben de o yuzden pek sevememistim ama tabi isimin gorulmesine baktim.. simdi bilemiyorum cok kisi yaziyosa ayni sorulari herkes soruyosa ondan öyle yapiyo olabilir.. kime yaptirirsaniz yaptrn sonuc mutlaka olumlu oluyo birsuru arkadasimiz var baskalarina yaptran herkesin oluyo kanamasi sizin de olcak üzmeyin kendinizi
Bende öyleydim gecmis sayfalardan belki okumussunuzdur bi umut sonuc bekliodum yazsalar diye. İnanamiyorum hala ama benim de bitti iste sükür Rabbim herkesi kurtarsin bu derttenAy ınsallah iste bı kurtulsak bizde sen ne guzel kurtulmussun ama bende yazıcam buraya surecimı agustos gibi hayırlısıyla dugunum biraz sans biraz nasip ısı bu isler ben elimden geleni yapıyorum artık
Off valla bende aldım artık randevu zaten cok zamanımda yok aslında daraltma da dusundum ama onun ıcın yeterli butcem yoktu ınsallah sorun olmaz ondan once aktif bı ılıskı surecim olmustu ama okuduklarıma gore vajına ılıskıden sonra eski halini alıyomus sadece dogum sırasında yapısı degısıyomus ama neyse onemlı olan kan gelmesi zatenBende öyleydim gecmis sayfalardan belki okumussunuzdur bi umut sonuc bekliodum yazsalar diye. İnanamiyorum hala ama benim de bitti iste sükür Rabbim herkesi kurtarsin bu dertten
Daraltmaya hic gerek yok zaten dar dikiliyo benimki hala tam acilmadi iliskiye girebiliyorum ama girisi dar biraz simdi iyiki öyle diyorum ama cunku zamanla genisliyo zatenOff valla bende aldım artık randevu zaten cok zamanımda yok aslında daraltma da dusundum ama onun ıcın yeterli butcem yoktu ınsallah sorun olmaz ondan once aktif bı ılıskı surecim olmustu ama okuduklarıma gore vajına ılıskıden sonra eski halini alıyomus sadece dogum sırasında yapısı degısıyomus ama neyse onemlı olan kan gelmesi zaten
Aynen canım genişliyorDaraltmaya hic gerek yok zaten dar dikiliyo benimki hala tam acilmadi iliskiye girebiliyorum ama girisi dar biraz simdi iyiki öyle diyorum ama cunku zamanla genisliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?