11.günüm bugün, hiç ağrım kalmadı hafif kaşınıyor nadiren. Hareketlerime dikkat etmeye devam ediyorum bacaklarımı açmadan yürüyorum diyebilirim.

Canım merhaba için rahat olsun karşına cıksa ne olacak ya aptal kendi derdine yansın. Napcaklar semi zorla doktora mı götüttürecek hic sanmam hem kim şüphe ederse etsin öylebir sey yaşanmadı gerekirse doktora bile giderim dersin iş tamam olur yani doktorlar senin iznin dahilinde hareket eder canını sıkma işlemi yaptır kurtul

Kendim için yapicam zaten. Hem ben hala bakire hissediyorum ki kendimi.. TURGAY Beyekalıcı yaptıracam evlilik 3 yıl sonra filan anca.. dayanır mı o zamana kadar. Sen yaptın mı canım işlem? Şuan durum ne?

Kendim için yapicam zaten. Hem ben hala bakire hissediyorum ki kendimi.. TURGAY Beyekalıcı yaptıracam evlilik 3 yıl sonra filan anca.. dayanır mı o zamana kadar. Sen yaptın mı canım işlem? Şuan durum ne?
Bende aynı senin gibiyim ve hiç bir sey net değil birkerelik biseydi benim ki...
Insallah istediğin gibi olur herşey...

KızlAr devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur bilginiz varmı

Canım ben turgay beye diktirdim evlendim bilgi için ilk mesajıma bakabilirsin

Ne zaman dıktırdın? ne zaman evlendin?
Burda yazdım cnm

Canım ben turgay beye diktirdim evlendim bilgi için ilk mesajıma bakabilirsin
Kanaman oldu mu eşin bisey anlamadı dimi? Bende turgay bey e gidicem
Canım birde geçmis peşini bıraktı mi? Evliliğin nasıl geçiyor korkun var mı geçmişinle ilgili. Ben korkuyorum nedense kuruntu yapıyorum

Çıkmazlar dimi ya geçmis peşimizi bırakmalı.. Sen işlem olmuşsun nasıl orası kapalı duruyor mu

Slm kızlar benim 45 gün falan oldu yaptıralı ama ne derece tuttu bilmiyorum bakmaya çalıştıgımda kapalı gibi umarım bir sorun yoktur bıktım artık inş bu sefer tutar. Tutan arkadaşlardan özelden resim rica edebilir miyim karşılaştırcam kendimle bu aralar dr.a gitme şansım yok ama sonucuda merak ediyorum

Kızlar diktirdikten sonra olan bu yanma ağrı ne zaman geçiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…