- 22 Mart 2019
- 70
- 37
- 8
- 31
Canım merhaba için rahat olsun karşına cıksa ne olacak ya aptal kendi derdine yansın. Napcaklar semi zorla doktora mı götüttürecek hic sanmam hem kim şüphe ederse etsin öylebir sey yaşanmadı gerekirse doktora bile giderim dersin iş tamam olur yani doktorlar senin iznin dahilinde hareket eder canını sıkma işlemi yaptır kurtulArkadaşlar meraba daha önce de takip ediyordum hatta burdaki yazılar sayesinde biçok şeyi öğrendim ve karar kıldım. Aylarca büyük savaslar verdim maddi manevi yıprandım çabaladım. Sonunda 1 nisan da Turgay Beye kalıcı flep için gidicem. Lakin bana bunu yapan beni bu hale getiren şerefsizin ilerde karsima çıkma ihtimali var mı diye korkularım da yok değil. Çabalarım boşa gitmekle kalmayıp rezil olurum herkese. Kızlar sizce geçmişimiz peşimizi gerçekten bırakacak mı??
Canım sen mustafa beye mi gittin özelden yazdım bakar mısın ?11.günüm bugün, hiç ağrım kalmadı hafif kaşınıyor nadiren. Hareketlerime dikkat etmeye devam ediyorum bacaklarımı açmadan yürüyorum diyebilirim.
Kendim için yapicam zaten. Hem ben hala bakire hissediyorum ki kendimi.. TURGAY Beyekalıcı yaptıracam evlilik 3 yıl sonra filan anca.. dayanır mı o zamana kadar. Sen yaptın mı canım işlem? Şuan durum ne?Canım merhaba için rahat olsun karşına cıksa ne olacak ya aptal kendi derdine yansın. Napcaklar semi zorla doktora mı götüttürecek hic sanmam hem kim şüphe ederse etsin öylebir sey yaşanmadı gerekirse doktora bile giderim dersin iş tamam olur yani doktorlar senin iznin dahilinde hareket eder canını sıkma işlemi yaptır kurtul
Bende aynı senin gibiyim ve hiç bir sey net değil birkerelik biseydi benim ki...Kendim için yapicam zaten. Hem ben hala bakire hissediyorum ki kendimi.. TURGAY Beyekalıcı yaptıracam evlilik 3 yıl sonra filan anca.. dayanır mı o zamana kadar. Sen yaptın mı canım işlem? Şuan durum ne?
Yapılsada öyle bir riske girme bence canımKızlAr devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur bilginiz varmı
Napim canım başka özeller öok pahalıYapılsada öyle bir riske girme bence canım
Canım ben turgay beye diktirdim evlendim bilgi için ilk mesajıma bakabilirsinArkadaşlar meraba daha önce de takip ediyordum hatta burdaki yazılar sayesinde biçok şeyi öğrendim ve karar kıldım. Aylarca büyük savaslar verdim maddi manevi yıprandım çabaladım. Sonunda 1 nisan da Turgay Beye kalıcı flep için gidicem. Lakin bana bunu yapan beni bu hale getiren şerefsizin ilerde karsima çıkma ihtimali var mı diye korkularım da yok değil. Çabalarım boşa gitmekle kalmayıp rezil olurum herkese. Kızlar sizce geçmişimiz peşimizi gerçekten bırakacak mı??
Canım ben turgay beye diktirdim evlendim bilgi için ilk mesajıma bakabilirsin
Normal endişe etmeArkadaslar ben işlemi oldum acayip kasıntılar var arada sızı falan oluyo normalmi bu?
Normal endişe etme
Ne zaman dıktırdın? ne zaman evlendin?
Burda yazdım cnmBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Kanaman oldu mu eşin bisey anlamadı dimi? Bende turgay bey e gidicemCanım ben turgay beye diktirdim evlendim bilgi için ilk mesajıma bakabilirsin
Çıkmazlar dimi ya geçmis peşimizi bırakmalı.. Sen işlem olmuşsun nasıl orası kapalı duruyor muBen şişli medde oldum cnm sen ne zaman olacaksın? yasadığın il küçükmü?
bu arada bendede tehdit olmadı hic ama ilerde ne olur bilinmez yinede whattsap konusmasını sılmedım ama oldugu gıbı yedeklemem lazım artık telımde durmamalı ben sanmıyorum karsımıza cıkacaklarını yani
Burda yazdım cnm
[/QUOTE
Sana o kötülüğü yapandan kurtuldun mu karşına çıkarsa naparsin eşinle konuşursa filan ben bundan da korkuyorum
O salak çoktan evlendi karısı gebe :)Kanaman oldu mu eşin bisey anlamadı dimi? Bende turgay bey e gidicem
Canım birde geçmis peşini bıraktı mi? Evliliğin nasıl geçiyor korkun var mı geçmişinle ilgili. Ben korkuyorum nedense kuruntu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?