Bence normal değil canım doktorunu bilgilendir bu konuda ve çaresine bakKızlar selam. Benim 25 gündür aşırı kanamam var reglim çok uzadı kesilmiyorda parca halinde geliyor gelirken çok zorlanıyor sizde oldumu böyle bisey 4.ayimdayim
Canım 25 gündür neden duruyorsun niye duruyorsun ara hatta gidebiliyorsan git doktora ihmal etmeKızlar selam. Benim 25 gündür aşırı kanamam var reglim çok uzadı kesilmiyorda parca halinde geliyor gelirken çok zorlanıyor sizde oldumu böyle bisey 4.ayimdayim
Korkma bence canım doktorun ne diyorsa o dogrultuda hareket et,rabbim yardım eder içini ferah tut sen ve duanı eksik etmeKızlar tüm mesajları okudum neredeyse ve aranıza katıldım geçen hafta bugün flep yöntemi ile kalıcı dikim yaptırdım Mustafa Nuri Alihanoğlu hocaya. 5. Günümde adet oldum, bunun bir zararı olmadığını söylediler. Batikon sürdüm bir kaç kez mikrop kapma son diye ama doktoru aradım sonra kullanmalı mıyım diye hayır oraya hiç bir şey sürmeyeceksin dedi. Tüm sürecim çoğunuzla aynı hareketlerime çok dikkat ediyorum açıl kontrol etmek istedim bugün dikiş göremedim çok da kurcalayamadım korktum açıkçası kontrol ederken dikişler de bozulma olmuş mudur? Bir de batikon bişey yapmaz öyle değil mi? Doktor sürme deyince korktum ya. Mavimsi bir leke geldi batikon sürünce ipin renginden sanırım korkuyorum. Allah kimseye böyle dert vermesin.
Geçmiş olsun canım Allah hepimizi kurtarsın her doktor farklı şekilde yapmamızı söylüyor işlemden sonraki süreçte ben 3 hafta kullandım batikonu o şekilde söyledi doktor sende seninki nasıl diyorsa öyle yap kolayca atlatırsın inşallahKızlar tüm mesajları okudum neredeyse ve aranıza katıldım geçen hafta bugün flep yöntemi ile kalıcı dikim yaptırdım Mustafa Nuri Alihanoğlu hocaya. 5. Günümde adet oldum, bunun bir zararı olmadığını söylediler. Batikon sürdüm bir kaç kez mikrop kapma son diye ama doktoru aradım sonra kullanmalı mıyım diye hayır oraya hiç bir şey sürmeyeceksin dedi. Tüm sürecim çoğunuzla aynı hareketlerime çok dikkat ediyorum açıl kontrol etmek istedim bugün dikiş göremedim çok da kurcalayamadım korktum açıkçası kontrol ederken dikişler de bozulma olmuş mudur? Bir de batikon bişey yapmaz öyle değil mi? Doktor sürme deyince korktum ya. Mavimsi bir leke geldi batikon sürünce ipin renginden sanırım korkuyorum. Allah kimseye böyle dert vermesin.
Kontrol ederken esnetmiş miyimdir? 7. Günüm. Elim ayağım boşandı resmen ya ne zor şeymiş bu diktirmeden daha rahattım...Geçmiş olsun canım Allah hepimizi kurtarsın her doktor farklı şekilde yapmamızı söylüyor işlemden sonraki süreçte ben 3 hafta kullandım batikonu o şekilde söyledi doktor sende seninki nasıl diyorsa öyle yap kolayca atlatırsın inşallah
Canım kontrol etme bence 33 gün oldu ben hala açıp bakamıyorum hafif bakmaya çalıştım ama çok açmadım senin daha erken hiç risk alma bence sabırlı ol biraz birşey olmamıştır inşallah kan falan gelmedi değil miKontrol ederken esnetmiş miyimdir? 7. Günüm. Elim ayağım boşandı resmen ya ne zor şeymiş bu diktirmeden daha rahattım...
Problem şu ki adetim ben daha 5. Günümde oldum... Tüm aksilikler beni buluyor, titriyorum resmen.Canım kontrol etme bence 33 gün oldu ben hala açıp bakamıyorum hafif bakmaya çalıştım ama çok açmadım senin daha erken hiç risk alma bence sabırlı ol biraz birşey olmamıştır inşallah kan falan gelmedi değil mi
Benimde 4. Günde olmuştum biraz zor oldu ama bir sorun olmadı çok açmadıysan bisey olacağını düşünmüyorum canım kötü düşünmeProblem şu ki adetim ben daha 5. Günümde oldum... Tüm aksilikler beni buluyor, titriyorum resmen.
Temizliği ıslak mendille yapıp kuruladın mı sende?Benimde 4. Günde olmuştum biraz zor oldu ama bir sorun olmadı çok açmadıysan bisey olacağını düşünmüyorum canım kötü düşünme
yanma hissediyorum, normal mi?
Yanma normal bende hissediyordum ben ıslak mendil kullanmadımTemizliği ıslak mendille yapıp kuruladın mı sende?
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum umutsuzkelebek, olmayacakmış gibi. Kendimizi kandırıyormuşuz gibi... Allah'ım bir kapı açsın bize...Yanma normal bende hissediyordum ben ıslak mendil kullanmadım
Dediğim gibi her doktor farklı şekilde söylüyor ıslak mendili duymamıştım hiç ama bilmiyorum bi bildiği vardır neden öyle söylesinBana ıslak mendil kullan dedi, kurula dedi. Benim doktorum mu enteresan, anlamadım ya.
Karamsar olma şu anda daha Yeni sayılır canın acıyor olabilir psikolojik olarak kolay değil bunu biliyorum ve yaşıyorum bende zaman zaman o şekilde düşünebiliyorum ama elimizden geleni yaptık güzel bir hayat kurabilmek için inşallah sonucu da güzel olacakKendimi hiç iyi hissetmiyorum umutsuzkelebek, olmayacakmış gibi. Kendimizi kandırıyormuşuz gibi... Allah'ım bir kapı açsın bize...
İnşallah inşallah...Dediğim gibi her doktor farklı şekilde söylüyor ıslak mendili duymamıştım hiç ama bilmiyorum bi bildiği vardır neden öyle söylesin
Karamsar olma şu anda daha Yeni sayılır canın acıyor olabilir psikolojik olarak kolay değil bunu biliyorum ve yaşıyorum bende zaman zaman o şekilde düşünebiliyorum ama elimizden geleni yaptık güzel bir hayat kurabilmek için inşallah sonucu da güzel olacak
Dediğim gibi her doktor farklı şekilde söylüyor ıslak mendili duymamıştım hiç ama bilmiyorum bi bildiği vardır neden öyle söylesin
Karamsar olma şu anda daha Yeni sayılır canın acıyor olabilir psikolojik olarak kolay değil bunu biliyorum ve yaşıyorum bende zaman zaman o şekilde düşünebiliyorum ama elimizden geleni yaptık güzel bir hayat kurabilmek için inşallah sonucu da güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?