Kızlar selam. Benim 25 gündür aşırı kanamam var reglim çok uzadı kesilmiyorda parca halinde geliyor gelirken çok zorlanıyor sizde oldumu böyle bisey 4.ayimdayim

Kızlar selam. Benim 25 gündür aşırı kanamam var reglim çok uzadı kesilmiyorda parca halinde geliyor gelirken çok zorlanıyor sizde oldumu böyle bisey 4.ayimdayim
Canım 25 gündür neden duruyorsun niye duruyorsun ara hatta gidebiliyorsan git doktora ihmal etme

Kızlar tüm mesajları okudum neredeyse ve aranıza katıldım geçen hafta bugün flep yöntemi ile kalıcı dikim yaptırdım Mustafa Nuri Alihanoğlu hocaya. 5. Günümde adet oldum, bunun bir zararı olmadığını söylediler. Batikon sürdüm bir kaç kez mikrop kapma son diye ama doktoru aradım sonra kullanmalı mıyım diye hayır oraya hiç bir şey sürmeyeceksin dedi. Tüm sürecim çoğunuzla aynı hareketlerime çok dikkat ediyorum açıl kontrol etmek istedim bugün dikiş göremedim çok da kurcalayamadım korktum açıkçası kontrol ederken dikişler de bozulma olmuş mudur? Bir de batikon bişey yapmaz öyle değil mi? Doktor sürme deyince korktum ya. Mavimsi bir leke geldi batikon sürünce ipin renginden sanırım korkuyorum. Allah kimseye böyle dert vermesin.

Ağrılarım geçti, 7. Günüm bugün işte ama kontrol ettikten sonra hafif bir yanma geldi ve yanma sürüyor. Normal mi?

Korkma bence canım doktorun ne diyorsa o dogrultuda hareket et,rabbim yardım eder içini ferah tut sen ve duanı eksik etme

Geçmiş olsun canım Allah hepimizi kurtarsın her doktor farklı şekilde yapmamızı söylüyor işlemden sonraki süreçte ben 3 hafta kullandım batikonu o şekilde söyledi doktor sende seninki nasıl diyorsa öyle yap kolayca atlatırsın inşallah

Kontrol ederken esnetmiş miyimdir? 7. Günüm. Elim ayağım boşandı resmen ya ne zor şeymiş bu diktirmeden daha rahattım...

Bakınca gözükmüyor benim dikişlerin sürür dikişi bu sen göremezsin dedi doktor göremiyorum deyince.

Kontrol ederken esnetmiş miyimdir? 7. Günüm. Elim ayağım boşandı resmen ya ne zor şeymiş bu diktirmeden daha rahattım...
Canım kontrol etme bence 33 gün oldu ben hala açıp bakamıyorum hafif bakmaya çalıştım ama çok açmadım senin daha erken hiç risk alma bence sabırlı ol biraz birşey olmamıştır inşallah kan falan gelmedi değil mi

Problem şu ki adetim ben daha 5. Günümde oldum... Tüm aksilikler beni buluyor, titriyorum resmen.

Bana ıslak mendil kullan dedi, kurula dedi. Benim doktorum mu enteresan, anlamadım ya.
Dediğim gibi her doktor farklı şekilde söylüyor ıslak mendili duymamıştım hiç ama bilmiyorum bi bildiği vardır neden öyle söylesin
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum umutsuzkelebek, olmayacakmış gibi. Kendimizi kandırıyormuşuz gibi... Allah'ım bir kapı açsın bize...
Karamsar olma şu anda daha Yeni sayılır canın acıyor olabilir psikolojik olarak kolay değil bunu biliyorum ve yaşıyorum bende zaman zaman o şekilde düşünebiliyorum ama elimizden geleni yaptık güzel bir hayat kurabilmek için inşallah sonucu da güzel olacak

İnşallah inşallah...

Hepsi gecıcı kızlar bendede aynı pıskolojık sorunlar mevcuttu cok güzel tuttu şükür şimdi moralim 10 numara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…