Bu arada Allah'a şükür benim operasyon sonrası dahil hiç kanamam olmadı, bir tek kabız oldum geçen çok hafif bir kan geldi bir damla bile sayılmaz o kadar. Allah'ım herkesin gönlüne ferahlık versin, biz istemeden düştük bu yollara alnımızın akıyla çıkalım inşallah... Sizlerden olumlu sonuçlar gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki umarım hepimiz hakettiğimiz yerde oluruz.

Aynen biz istemedik yani kimse istemez boyle olsun yargılayan yargılasın yani bosver ıyı yapmışsın ınsallah sonucun basarili olur dugun var mı ufukta canim

Kızlar benimde 3. Haftam sayılır adet oldum. Ağrım batmam yanmam kaşınmam geçti. Umarım herşey yolunda gidiyordur

Ne zaman islem yaptırmayı dusunuyosun canım bide karar verince bilgilendirir misin hangi doktora karar verdıgını
13 nisan da gidicem turgay karakaya'ya. Karar verdiğim bi doktor yok aslında. Çünkü hepsi kendilerine göre bu işin piri! Biri diyor lazerle işlem yapalım hem kolay hem ağrısız ama birleşmeden önce muhakkak gel ! biri diyor lazer bir işe yaramıyor, birleşmeden önce çağıran doktorlara itibar etmeyin ay hiç sevmem kafa ağrıtan işleri ama daha önce giden yapan sonuç alanlarla konuşmak daha mantıklı. Tabii fake olmayan!

İyi cok kalmamıs canim senın yasadiklarını bize bilgilendirır mısın

Bana atmadin canim

Cok normal canim akinti oluyo evet hatta o akinti bayagi suruyo

Aynen biz istemedik yani kimse istemez boyle olsun yargılayan yargılasın yani bosver ıyı yapmışsın ınsallah sonucun basarili olur dugun var mı ufukta canim
Düğün yok ya daha aday bile yok, kafam rahat olsun diye yaptırdım o şekilde yaşamak psikolojimi bozuyordu umarım tutar da düzelirim. Ameliyat sonrasında 8kilo verdim ilk günler stresten düşünün.

Ben de ankarada oldum ve cok sukur bu anlatilanlardan hicbirini yasamadim. Sanirim yasli doktorlara karsiyim diye mi bilmiyorum ama iyi gecti benim surecim. Hatta simdi vajinoplasti ve labioplastiyi dusunuyorum. Biraz arastirip parayi da denk getirebilirsem hemen gun almayi dusunuyorum hymenoplasti yapan doktoruma.

Kime yaptırdın

Canım evlendin mi bende yaptırmak istiyorum ama gerçek gecesinde kanamazsa die korkuyorum

Ben evlenmedim ufukta evlilik yok buna rağmen yaptırdım çünkü psikolojik olarak çöküntüdeydim. Kanayıp kanamayacağını yaşayıp göreceğiz artık.
hmm canım inşallah kanar ya bende ne yapcami bilmiyorum ilişkim var uzun süredir ona bu durumu acikladim kabul etti ama evlenince başına kalkmasından çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…