- 22 Mart 2019
- 70
- 37
- 8
- 31
Aynen biz istemedik yani kimse istemez boyle olsun yargılayan yargılasın yani bosver ıyı yapmışsın ınsallah sonucun basarili olur dugun var mı ufukta canimBu arada Allah'a şükür benim operasyon sonrası dahil hiç kanamam olmadı, bir tek kabız oldum geçen çok hafif bir kan geldi bir damla bile sayılmaz o kadar. Allah'ım herkesin gönlüne ferahlık versin, biz istemeden düştük bu yollara alnımızın akıyla çıkalım inşallah... Sizlerden olumlu sonuçlar gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki umarım hepimiz hakettiğimiz yerde oluruz. ♥
13 nisan da gidicem turgay karakaya'ya. Karar verdiğim bi doktor yok aslında. Çünkü hepsi kendilerine göre bu işin piri! Biri diyor lazerle işlem yapalım hem kolay hem ağrısız ama birleşmeden önce muhakkak gel ! biri diyor lazer bir işe yaramıyor, birleşmeden önce çağıran doktorlara itibar etmeyinNe zaman islem yaptırmayı dusunuyosun canım bide karar verince bilgilendirir misin hangi doktora karar verdıgını
İyi cok kalmamıs canim senın yasadiklarını bize bilgilendirır mısın13 nisan da gidicem turgay karakaya'ya. Karar verdiğim bi doktor yok aslında. Çünkü hepsi kendilerine göre bu işin piri! Biri diyor lazerle işlem yapalım hem kolay hem ağrısız ama birleşmeden önce muhakkak gel ! biri diyor lazer bir işe yaramıyor, birleşmeden önce çağıran doktorlara itibar etmeyinay hiç sevmem kafa ağrıtan işleri ama daha önce giden yapan sonuç alanlarla konuşmak daha mantıklı. Tabii fake olmayan!
eğer turgay karakaya ya o gün işlem olursam özelden bilgi veririm canımİyi cok kalmamıs canim senın yasadiklarını bize bilgilendirır mısın
Bana atmadin canimYani ben islem olan bircok arkadasa ozel den yazdım bende dun mesaj attım ama cok ılgılenmedıler ne yalan soyluyım hatta 2000 yapar mısınız dedim ikna ederim dedi sadece yani 3 mesaj anca atmıştır bana oyle soyluyım sizinle konusması iyi degıl mı aslında bende benle hıc ılgılenmedıler diye dusunuyodum
Cok normal canim akinti oluyo evet hatta o akinti bayagi suruyoKızlaaar yarın tam 3 hafta dolacak ağrı sızı hiçbir şey kalmadı ama akıntım var açık renk su gibi bile diyebilirim normal midir? Ara ara geliyor hepsi bir arada geliyor akıntının geldiğini hissediyorum o bile zorlanıyor geçerken, inşallah tutmuştur ya.
Hersey yolunda gidiyo canim iylesiyodur artik kayniyodur dikislerinKızlar benimde 3. Haftam sayılır adet oldum. Ağrım batmam yanmam kaşınmam geçti. Umarım herşey yolunda gidiyordur
Canim sen sonuc aldın mıBana atmadin canim
Çoook teşekkür ederim, ipler ne zaman düşüyor yan düğüm yerleri var mı bilgin? Henüz görmedim ben bir şey 22. Günüm.Cok normal canim akinti oluyo evet hatta o akinti bayagi suruyo
Düğün yok ya daha aday bile yok, kafam rahat olsun diye yaptırdım o şekilde yaşamak psikolojimi bozuyordu umarım tutar da düzelirim. Ameliyat sonrasında 8kilo verdim ilk günler stresten düşünün.Aynen biz istemedik yani kimse istemez boyle olsun yargılayan yargılasın yani bosver ıyı yapmışsın ınsallah sonucun basarili olur dugun var mı ufukta canim
Kime yaptırdınBen de ankarada oldum ve cok sukur bu anlatilanlardan hicbirini yasamadim. Sanirim yasli doktorlara karsiyim diye mi bilmiyorum ama iyi gecti benim surecim. Hatta simdi vajinoplasti ve labioplastiyi dusunuyorum. Biraz arastirip parayi da denk getirebilirsem hemen gun almayi dusunuyorum hymenoplasti yapan doktoruma.
Kubra zengin altintasKime yaptırdın
Duymamıştım geçmiş olsunKubra zengin altintas
Canım evlendin mi bende yaptırmak istiyorum ama gerçek gecesinde kanamazsa die korkuyorumBu arada Allah'a şükür benim operasyon sonrası dahil hiç kanamam olmadı, bir tek kabız oldum geçen çok hafif bir kan geldi bir damla bile sayılmaz o kadar. Allah'ım herkesin gönlüne ferahlık versin, biz istemeden düştük bu yollara alnımızın akıyla çıkalım inşallah... Sizlerden olumlu sonuçlar gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki umarım hepimiz hakettiğimiz yerde oluruz. ♥
Ben evlenmedim ufukta evlilik yok buna rağmen yaptırdım çünkü psikolojik olarak çöküntüdeydim. Kanayıp kanamayacağını yaşayıp göreceğiz artık.Canım evlendin mi bende yaptırmak istiyorum ama gerçek gecesinde kanamazsa die korkuyorum
Anlaşılmıyor değilmiBende öyleydim gecmis sayfalardan belki okumussunuzdur bi umut sonuc bekliodum yazsalar diye. İnanamiyorum hala ama benim de bitti iste sükür Rabbim herkesi kurtarsin bu dertten
hmm canım inşallah kanar ya bende ne yapcami bilmiyorum ilişkim var uzun süredir ona bu durumu acikladim kabul etti ama evlenince başına kalkmasından çekiniyorumBen evlenmedim ufukta evlilik yok buna rağmen yaptırdım çünkü psikolojik olarak çöküntüdeydim. Kanayıp kanamayacağını yaşayıp göreceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?