nasıl önce hmnoplasti yaptırılıp sonra vajinoplasti yaptırılıyor arkadaş öyle yazmış tm tersi olması lazım aslında

hmm canım inşallah kanar ya bende ne yapcami bilmiyorum ilişkim var uzun süredir ona bu durumu acikladim kabul etti ama evlenince başına kalkmasından çekiniyorum
Simdi bu “kabul edilecek” bi konu degil. Burdan başta kendini aşağı çekmişsin. Bu senin için bir problemse yolumuza devam etmeyelim eğer degilse edelim ayarında bi konuşma olmalıydı. Belkide öyledir sen hızlıdan öyle anlattın. Her neyse erkeklere bunu baştan anlatmak dünyanın en büyük hatası. Ya evlenmeden diktirmek lazım yada öyle şeylere takılıp takılmayacağını zaman içerisinde çözmüş olursun evlendiginiz gece bir sürpriz olacak degil. Takılmayacagını düşünmüyorsan yptırmazsın. Ama işte bizim hatamız baştan biz eksikmişiz gibi bunu onlara anlatıp zaten 1-0 yenik başlıyoruz. Oysa bişey olmamış gibi davransak bunlar olmayacak. Zaten algıyı biz yaratıyoruz bi nebze. Umarım ilerde sorun sıkıntılarınız arttığında bu durumu diline dolamaya başlamaz. Yanlış anlama modunu düşürmek istemiyorum. Ama birçok erkek bu konuda çok karaktersiz. Seninki nasıl biri sen biliyorsun Cok cok mutlu olun...
Onun dışında zaten söylemişsin diktirmenin bi anlamı yokki. Sonradan kıvırırım falan diyosan bilemiyorum ama bizzat söyledin artık bitti o mühür yapıştı sana :)

Erken mi yaptırdım acaba diyorum bazen ufukta evlilik yok ya, umarım bir sorun çıkmaz o zamana kadar ..
Canim benimde ufukta evlilik yok ama yaptirip kurtulmak istedim yaptirdim bu ara sunuda diyim ben burda bi arkadasla tanistim o 2016 da yaptirmis turgay beye nisani olcak bisey olmusmudur esneme zedelenme fln diye korkuyodu turgay beye kontrle gitti hic bisey olmamis canim iki sene gecmesine ragmen bisey olmuyo bence

7-8 sene dir hayatım da suana kadar brsey söylemedim ben zaten bu durum var istersen devam edelim yoksa da etmeyiz dedim kabul etti

7-8 sene dir hayatım da suana kadar brsey söylemedim ben zaten bu durum var istersen devam edelim yoksa da etmeyiz dedim kabul etti
Yani şunu da diyebilirdi bu kadar zaman neden sakladın beni kandırdın ıvır zıvır helal olsun. Sonuçta 8 yıl diyorsun zaten sorun olsa bile nasıl bi anda kesip atabilecek ki adam ama bunca zamandan sonra tepki vermemesine şaşırdım. Hic söylemeseydin madem bu kadar zamandan sonra bundan dolayı istemezsen devam etmeyiz demek ona ayıp olmuş

Hayır ilişkimiz başladı 1 sene sonra söyledim ayrılmak istiyorum dedim o ayrılmak istemci 8 senedir haberi var ama en son geçen sene bunun için ayrılmayı düşündü sindiremiyorum demişti saygı duydum ama yine geldi yapamıyorum deyip konusunu açmadı bnde bidaha konusunu açıp yada ima fln edersen hayatndan giderim ddm asla brsey demedi ogün bugündür geçenlerde de ailesini yolladı istemeye böyle bir durum ışte canim

Ay hadi İnşallah

Kızlar yarın kontrolüm var hepinizden dua bekliyorum. Umarım tutmuştur size bilgisini vericem inşallah

Benim düştü canım bilmiyorum ki hangisi normal yani doktor ipin düşmesi normal dedi bana panik yaptım düştü diye ama düşmemesi daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…