Oh, şükür. 1 ay oldu artık normal yaşamak istiyorum felçli gibi davrandım resmen bir ay çok sıktım kendimi...

Kızlar şimdi çıktım kontrolden daha net belli değil tam iyileşmemiş dikişlerim duruyormuş biraz geç iyileşiyorum sanırım 15 gün Sınra tekrar kontrole geleceğim

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır burayı takip ediyordum özellikle boğazmanzarasının yaşadığı sıkıntıları yakından takip etmiştim çokda dua ettim şükür tutmuş evlenmiş. Yaklaşık 1 yıldır erteliyordum dün bi anda turgay beyin sekreteri esra hanımı aradım görüştüm bi heves randevumu ve uçak biletimi aldım carsamba sabah orada olacağım çok korkuyorum utanıyorum aralıkta düğünüm var çarşamba günü ailemi nişanlımı nasıl idare edicem bilmiyorum birdaha da gitme şansim yok çift kat mi yaptirayim tek kat mi kafam allak bullak kontrolede gidemem ve kilolu biriyim kilolular çift kat yaptırıyor dedi esra hanım fakat ilişkide çok acısı olurmu çift katin ne yapayım bana da bi akıl verin ve çok utanıyorum (((

İlk defa duydum kilolu zayıf ayrımını ya..

Bende kilolu sayılırım inşaallah doktorum olması gerektiği gibi yapmıştır, hiç böyle bir konu geçmedi çünkü. Ayrıca utanmanı gerektirecek bir şey yok, bu elinde olan bir şey değil ve bu durumda olan tek kişi sen değilsin. Ben kapalı bir kızım ve aynı telaşları bende yaşadım ama doktor ve asistanın yaklaşımı çok önemli, yaptırdıktan sonra iyiki cesaretli olmuşum diyorsun.

Aslında ben açtım kilo konusunu benim sormamdaki maksat şuydu 1 yıl da sitresten kendimi yemeğe verdim 15 kilo aldım aralıkta da düğünüm var zayiflayinca sorun olurmu diye merak etmiştim. Kilolu bayanlar vücut ağırlığından dolayı tek kat tutmazsa korkusuyla çift kat istiyorlarmış ama tek kat da olur dedi. Cift kat yaptiran var mi ki daha mi garanti olur öyle

Canim bende kapaliyim

Çift kat çok zor yırtılıyor ve acı veriyor diye duymuştum, yine iyice konuş çünkü kararı verecek olan sensin.

Siz kime yaptirmistiniz turgay beye mi

İyi aksamlar kizlar uzun süredir mesajlariniz takip ediyorum ama cesaret edemedim aranıza katılmaya 5 mayısta turgay beye randevu aldım ama çok endişelerim var. Ilk bir ay boyunca hic mi hareket etmememiz gerekiyor. Dugunum 9. Ayda dugunde oynamamiz felan yasak mı? Bide kanayanlar lütfen yazsın bana psikolojim cok kotu durumda nasil pozisyonda iliskiye girmemiz gerekiyor

Dikim olanlar kabız olmamaya dikkat edin. Günde yarım çay bardağı kefir için. Doktor dufaloc şurup verdi ama onun etkisini pek görmedim.

dr şurup veriyor ancak ben iki üç kez dışında kullanmamıştım kabız olmamak iç bol su, siyah kayısı gibi şeyler tükettim. Kesinlikle üzerine oturmuyorsun ve buna yaklaşık 6 hafta dikkat etmen gerek, üç hafta boyunca baticon kullanıyorsun temizliğine son derece dikkat etmen gerek benim tavsiyem 1 hafta özellikle dinlenmeye çalış çok hareket gibi şeylerden kaçın zaten dr unda detaylı bilgi verecektir

Ne zaman iliskiye girebilecek hale geliyor. Ay ben annemlerin yaninda falan nasil ustune oturmadan durcam siz ne dedinizde oturmadiniz

Ben cok telasliyim ve psikolojim mahvolmus durumda bi aydir odadan cikmiyorum sadece sizin mesajlarinizi okuyorum gece gunduz nisanlim uzmancavus diyarbakirda onlada cok konusamiyoruz o yuzden sadece tek arastirma konum bu ve kafayi yedim gercekten

Ben cok telasliyim ve psikolojim mahvolmus durumda bi aydir odadan cikmiyorum sadece sizin mesajlarinizi okuyorum gece gunduz nisanlim uzmancavus diyarbakirda onlada cok konusamiyoruz o yuzden sadece tek arastirma konum bu ve kafayi yedim gercekten
Belim ağrıyor dersin ailene, ben öyle demiştim. Ayrıca üstüne oturmama olayı falan çok abartı bence ben oturdum ama bacaklarımı açmadım mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…