- 11 Eylül 2016
- 116
- 16
- 98
- 30
Daha kontrole gitmedim canım evlilik yok benim henüz. Kontrole gidince haber vereceğim.Ponfirikya kanadı mı peki
Bende 3 sene önce falan yaptırmış sayılırım çünkü evlilik yok şuan, aday da yok. Hareketlerin falan gayet normaldi demi 3buçuk sene boyunca her hareketi yapabilirim korkmadan ve buna rağmen bozukluk olmamış demi?Kızlar meraba benim düğüne 1 sene var şu an ciddi ilişkim ve doktora gittim kontrol olmaya ben diktireli 3 buçuk sene olcak ilk günkü gibi duruyomuş düğünüm sanırım seneye yazın olur diye düşünüyorum o zaman buraya kanıyıp kanamıycagını yazıcam ama çok korkuyorum ya kanmazsa diye doktor bi sıkıntı yok dedi inş o zamanda sorunsuz anlatırda boğazmanzarası gibi size güzel haberler veririm şimdiden sitrese girdim umarım uzun süre geçmesine ragmen kanamam iyi olur
Canım benim nısanlımda uzman bende mayıs ıcın randevu aldım keske aynı gun denk getirip gitseydik bizde hıc konusamıyoruz ya hep canı sıkkın beni uzmemek ıcın konusmasak dıyo hepBen cok telasliyim ve psikolojim mahvolmus durumda bi aydir odadan cikmiyorum sadece sizin mesajlarinizi okuyorum gece gunduz nisanlim uzmancavus diyarbakirda onlada cok konusamiyoruz o yuzden sadece tek arastirma konum bu ve kafayi yedim gercekten
Az bişey canın yanar dedi doktor bana. Bende razıyım buna kanasın da gerisi önemli değil dedim. Çift kat flep yaptırdım iki ay sonra sonuçları da paylaşacağımofff yemin ederim sitresten beyin kanaması geçiricem çarşamba sabah uçucam kafam çok karışık kızlar çift kat fleep yaptıran yok mu aranızda çok mu zor yırtılıyor çift olursa garanti olur gibi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilen varsa aydınlatsın lütfeenn
Bogaz manzarasının tek kat bile acımıs sanirim bana oyle demıstı yani cift kat cok acır diye bende vazgectım sonradan onemlı olan kan gelmesi zaten benim canım cok kıymetlidir bide elim kesilsin oturur aglarım bakalım nasıl dayanıcazAz bişey canın yanar dedi doktor bana. Bende razıyım buna kanasın da gerisi önemli değil dedim. Çift kat flep yaptırdım iki ay sonra sonuçları da paylaşacağım
Sen atlattın mi canımKızlar allah hepinizin yardımcınız insallah işleminizi olur güzel sonuçlar alırsınız
bir sürü yeni kızlar görüyorum üzülmeyin kızlar allah büyük dua edin insallah hepiniz atlacaksınız
Siz neden çift kat yaptırdınız tutması ve kanaması daha mı garanti olur sanki biri tutmasa diğeri tutar gibi bi his var içimde kilodan dolayıda endişem var ve bir daha istanbula gitme şansımda olmayacak bi forumda okumuştum zaten çift kat dikiyorum demiş turgay bey. Sanırım çift kat yaptırıp sonuç alan yokAz bişey canın yanar dedi doktor bana. Bende razıyım buna kanasın da gerisi önemli değil dedim. Çift kat flep yaptırdım iki ay sonra sonuçları da paylaşacağım
Sen atlattın mi canım
Siz neden çift kat yaptırdınız tutması ve kanaması daha mı garanti olur sanki biri tutmasa diğeri tutar gibi bi his var içimde kilodan dolayıda endişem var ve bir daha istanbula gitme şansımda olmayacak bi forumda okumuştum zaten çift kat dikiyorum demiş turgay bey. Sanırım çift kat yaptırıp sonuç alan yok
Alıntı yapmayı bilmiyorum cevapla dedim canım inşallah hepimiz atlatırız dikişler dökülmeyecek diye korkuyorum bende iki aydaCanım ben işlem oldum ama beklemedeyim insallah olumlu sonuc alırım bende
Hepimiz atlatacağız kızlar allahın izniyle
Alıntı yapmayı bilmiyorum cevapla dedim canım inşallah hepimiz atlatırız dikişler dökülmeyecek diye korkuyorum bende iki ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?