Aynen canim benim orda kanamam yoktu yurudukce kanamıs herhalde Pet takıyorlar orda zaten orada vardı kan ama doktor beye sordum sorun yok dedi gercı hala ben ikna olmadım ama ınsallah cidden sorun yoktur

Harika anlatmassın canım

Geçmiş olsun canım

kızlar sabahları AÇ karnına büyük bardak su ve yanında 3 adet koyu renk kayısı yediğinizde de (her sabah) kabızlığı önlüyor hem de doğal yöntem. çok şekerli olduğu için ben şurup kullanamadım ama bu şekilde süreci rahat bir şekilde geçirmiştim tavsiye ederim :)

Aynen canim benim orda kanamam yoktu yurudukce kanamıs herhalde Pet takıyorlar orda zaten orada vardı kan ama doktor beye sordum sorun yok dedi gercı hala ben ikna olmadım ama ınsallah cidden sorun yoktur
ınsallah canım sen dıkkat et benım 21. gunumde cok az kanamam oldu ama sıkıntı yok ben dıkkat etmeye devam etmıstım

Kizlar ben turgay beye islem yaptirmistim. 4. Ayimda kontrole gittim tutmamis bir daha dikelim dedi. Ben cok kapiz olmustum. Kapiz olmamaya dikat edin. Saniyorum ki benimki de o yuzden tutmadi onun disinda cok dikkat ettim cunku. Moralimi bozmak istemiyorum ama yeniden ayni acilari yasayacagim icin cok tedirginim. Dua edin ikinci islemimde tutsun artik kurtulayim biktim bu yukten

İnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…