- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Aynen canim benim orda kanamam yoktu yurudukce kanamıs herhalde Pet takıyorlar orda zaten orada vardı kan ama doktor beye sordum sorun yok dedi gercı hala ben ikna olmadım ama ınsallah cidden sorun yokturcanım amelıyat 15-20 dakıka suruyor sonra senı bır odaya alıyorlar orda 10 dakıkka falan yatıyorsun herhangı bır kanama olurmu olmazmı dıye yarım saate cıkarsın yururken hafıf hafıf kısa adımlarla yuru cok dıkkat cektırmezsın merak etme
Harika anlatmassın canımKızlar biz gittik Manolya yla gayet Güleryüz’le karşıladı hemşire hanım olsun Turgay bey olsun manolyanın da dediği gibi ilk odaya alıyor işlem hakkında bilgi veriyor sonrasında ne yapacağını anlatıyor sonra ödemeyi yapıyorsunuz Turgay beye . Sonra hemşire hanım odaya alıyor hazırlıyor kalçadan ağrı kesici iğne yapılıyor İnan’ın eli hafif ben sadece sıçradım o da beklemediğim anda birden vurduğu için :) sonra o bölgeyi temizliyor krem falan sürüyor uyuşturmak için iğne yapıyor ama cidden acımıyor pek sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz. Operasyon sırasında sohbet ediyor Turgay bey de olsun hemşire hanımda zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ben. İşlem bitince dinlenmeye alıyorlar. Hemşire hanım tekrar anlatıyor iyileşme süresinde neler yapılacağını Turgay bey ilaçları yazıp nasıl kullanılacağını anlatıyor şahsi numarasını da veriyor bir dahaki kontrol tarihini de söylüyor. Korkmayın cesaretinizi toplayın beklemeyin biz olduk bitti şimdi iyileşmesi için çabalıcaz bir de güzel sonuç olursa Allah’ın izniyle başka da bişi istemem
Harika anlatmassın canım
Aynen canımSağol Tatlım baştan sona anlatmaya çalıştımaylarca biz çok sıkıntı çektik süreci öğrenmek adına, bizden sonraki arkadaşlara yardımcı olsun kafalarında soru işareti kalmasın
Geçmiş olsun canımKızlar biz gittik Manolya yla gayet Güleryüz’le karşıladı hemşire hanım olsun Turgay bey olsun manolyanın da dediği gibi ilk odaya alıyor işlem hakkında bilgi veriyor sonrasında ne yapacağını anlatıyor sonra ödemeyi yapıyorsunuz Turgay beye . Sonra hemşire hanım odaya alıyor hazırlıyor kalçadan ağrı kesici iğne yapılıyor İnan’ın eli hafif ben sadece sıçradım o da beklemediğim anda birden vurduğu için :) sonra o bölgeyi temizliyor krem falan sürüyor uyuşturmak için iğne yapıyor ama cidden acımıyor pek sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz. Operasyon sırasında sohbet ediyor Turgay bey de olsun hemşire hanımda zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ben. İşlem bitince dinlenmeye alıyorlar. Hemşire hanım tekrar anlatıyor iyileşme süresinde neler yapılacağını Turgay bey ilaçları yazıp nasıl kullanılacağını anlatıyor şahsi numarasını da veriyor bir dahaki kontrol tarihini de söylüyor. Korkmayın cesaretinizi toplayın beklemeyin biz olduk bitti şimdi iyileşmesi için çabalıcaz bir de güzel sonuç olursa Allah’ın izniyle başka da bişi istemem
Geçmiş olsun canım
İnşallah canım iyice bi dinlen dikkat et kendine inşallah sonuç alacaksınAmin inşallah güzel şekilde geçer tamamen canım teşekkür ederim
İnşallah canım iyice bi dinlen dikkat et kendine inşallah sonuç alacaksın
Onun için ilaç verdi miİnşallah canım benimTek korkum kabızlık
Benim bayağı işe yaramıştıŞurup verdi canım umarım işe yarar
Benim bayağı işe yaramıştı
evet turgay beydıTeşekkür ederim cnm. Senin doktorunda Turgay bey miydi ?
ınsallah canım sen dıkkat et benım 21. gunumde cok az kanamam oldu ama sıkıntı yok ben dıkkat etmeye devam etmıstımAynen canim benim orda kanamam yoktu yurudukce kanamıs herhalde Pet takıyorlar orda zaten orada vardı kan ama doktor beye sordum sorun yok dedi gercı hala ben ikna olmadım ama ınsallah cidden sorun yoktur
Ediyorum canim zaten senin tutmus mu kontrole gittin miınsallah canım sen dıkkat et benım 21. gunumde cok az kanamam oldu ama sıkıntı yok ben dıkkat etmeye devam etmıstım
Ediyorum canim zaten senin tutmus mu kontrole gittin mi
Yok canim dun oldum daha yanlıs hatırlıyor olabılırsınCANIM bız nelızle bırbırımızınkıne baktık bırde aynadan baktık tutmus ama kontrole haftaya gıdecegız 5 ay oldu ınsallah tutmustur sen daha onceden olmamısmıydın benmı yanlıs hatırlıyrum
İnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galibaKizlar ben turgay beye islem yaptirmistim. 4. Ayimda kontrole gittim tutmamis bir daha dikelim dedi. Ben cok kapiz olmustum. Kapiz olmamaya dikat edin. Saniyorum ki benimki de o yuzden tutmadi onun disinda cok dikkat ettim cunku. Moralimi bozmak istemiyorum ama yeniden ayni acilari yasayacagim icin cok tedirginim. Dua edin ikinci islemimde tutsun artik kurtulayim biktim bu yukten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?