- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
İnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galiba
[/QUOTE
Ilac bana hic etki etmedi. Ilk haftam cok kotuydu anca ucuncu haftamda rahatlayabildim cok zorladim. Kayisi cayi cidden etkili ama
Canım saat 10 gibi indim havaalana 11.30 gibi muayenede oldum. Turgay beyın yanına aldılar hemen zaten biraz bilgilendirme yaptı sonra hemen ameliyata aldılar 15 dakika gibi surdu ameliyat once agrı kesici vuruyorlar baldırdan daha sonra uyusturucuyu vajınaya vuruyorlar ilk bısey hissetmedim sonra bazı kısımlar acıdı ama dayanılmıcak Bi acı degil sonra hemsıre gibi bayan var sevimli o giydirdi beni temizledi odaya aldılar
Kızlar çok geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar mutlu haberlerle gelirsniz. Bişey sormak istiyorhm yeni havaalanında çok uzakmı turgay beyin muayenesi neyle gittinizKızlar biz gittik Manolya yla gayet Güleryüz’le karşıladı hemşire hanım olsun Turgay bey olsun manolyanın da dediği gibi ilk odaya alıyor işlem hakkında bilgi veriyor sonrasında ne yapacağını anlatıyor sonra ödemeyi yapıyorsunuz Turgay beye . Sonra hemşire hanım odaya alıyor hazırlıyor kalçadan ağrı kesici iğne yapılıyor İnan’ın eli hafif ben sadece sıçradım o da beklemediğim anda birden vurduğu için :) sonra o bölgeyi temizliyor krem falan sürüyor uyuşturmak için iğne yapıyor ama cidden acımıyor pek sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz. Operasyon sırasında sohbet ediyor Turgay bey de olsun hemşire hanımda zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ben. İşlem bitince dinlenmeye alıyorlar. Hemşire hanım tekrar anlatıyor iyileşme süresinde neler yapılacağını Turgay bey ilaçları yazıp nasıl kullanılacağını anlatıyor şahsi numarasını da veriyor bir dahaki kontrol tarihini de söylüyor. Korkmayın cesaretinizi toplayın beklemeyin biz olduk bitti şimdi iyileşmesi için çabalıcaz bir de güzel sonuç olursa Allah’ın izniyle başka da bişi istemem
Havaistle gittim canim 1 saat falan suruyo havaistle 18 liraydı kredi kartı banka kartı yada İstanbul kart gecıyo sadece nakit para almıyorlar canımKızlar çok geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar mutlu haberlerle gelirsniz. Bişey sormak istiyorhm yeni havaalanında çok uzakmı turgay beyin muayenesi neyle gittiniz
Ay iste bende bundan korkuyorum canım ya ucretsız dıkerım dedi bızede ama aynı acıları tekrar yasıcan cok uzuldum canım inşallah bu sefer tutarKizlar ben turgay beye islem yaptirmistim. 4. Ayimda kontrole gittim tutmamis bir daha dikelim dedi. Ben cok kapiz olmustum. Kapiz olmamaya dikat edin. Saniyorum ki benimki de o yuzden tutmadi onun disinda cok dikkat ettim cunku. Moralimi bozmak istemiyorum ama yeniden ayni acilari yasayacagim icin cok tedirginim. Dua edin ikinci islemimde tutsun artik kurtulayim biktim bu yukten
Aynen canım yeterli olmuyor gece kayısı cayi İctım sımdıde kayısıyı suda bekletmıstım onun da yedim hayırlısı bakalımİnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galiba
Senin doktorun kimdi canimİnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galiba
Canım sekreter bı mesaj atıyor neyle gıdebılcen fiyatı ve suresi ara bi istersenKızlar havaalanindayim gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin manolyacım cok mutlu oldum balımmm bide kizlqr ben sabiha gokcenden bakirkoye en uygun fiyata nasil giderim yardimci olur musunuz
Ben işlem olmadım canımSenin doktorun kimdi canim
İnsallah canımAy yok okuduysa tepki vermesi lazımdı bencee okumamistir
Anladım canım ne zaman olmayı dusunuyosun ve kime olmayı dusunuyosunBen işlem olmadım canım
%99 geçici olacağım gökçen hanıma. Kalıcı yaptırabilecek olsaydım Turgay beyi tercih ederdimAnladım canım ne zaman olmayı dusunuyosun ve kime olmayı dusunuyosun
Kızlar çok geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar mutlu haberlerle gelirsniz. Bişey sormak istiyorhm yeni havaalanında çok uzakmı turgay beyin muayenesi neyle gittiniz
Ilayda senin adinada cok sevindim insallah tutar kontrole ne zaman gideceksiniz dikkat edilmesi gereken seyler neler bide siz iyi cesaret edip birbirinizi bulmussunuz kotu amaclari olan biride cikabilirdi karsiniza Allah yuzunuze bakmis ikinizinde
Neden gecıcıye karar verdin canim daha garanti olduğu İcin mj%99 geçici olacağım gökçen hanıma. Kalıcı yaptırabilecek olsaydım Turgay beyi tercih ederdim
Şartlarım ona daha uygun gibi göründüğü için canımNeden gecıcıye karar verdin canim daha garanti olduğu İcin mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?