Kızlar çok geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar mutlu haberlerle gelirsniz. Bişey sormak istiyorhm yeni havaalanında çok uzakmı turgay beyin muayenesi neyle gittiniz

Kızlar çok geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar mutlu haberlerle gelirsniz. Bişey sormak istiyorhm yeni havaalanında çok uzakmı turgay beyin muayenesi neyle gittiniz
Havaistle gittim canim 1 saat falan suruyo havaistle 18 liraydı kredi kartı banka kartı yada İstanbul kart gecıyo sadece nakit para almıyorlar canım

Ay iste bende bundan korkuyorum canım ya ucretsız dıkerım dedi bızede ama aynı acıları tekrar yasıcan cok uzuldum canım inşallah bu sefer tutar

İnşallah bu sefer kabızlık sorunu çekmeden daha rahat geçirerek işlemin başarılı olur canım. Kayısı, form çay falan kullanmayı ihmal etmeyin. İlaç yeterli olmuyo galiba
Aynen canım yeterli olmuyor gece kayısı cayi İctım sımdıde kayısıyı suda bekletmıstım onun da yedim hayırlısı bakalım

Kızlar havaalanindayim gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin manolyacım cok mutlu oldum balımmm bide kizlqr ben sabiha gokcenden bakirkoye en uygun fiyata nasil giderim yardimci olur musunuz

Ilayda senin adinada cok sevindim insallah tutar kontrole ne zaman gideceksiniz dikkat edilmesi gereken seyler neler bide siz iyi cesaret edip birbirinizi bulmussunuz kotu amaclari olan biride cikabilirdi karsiniza Allah yuzunuze bakmis ikinizinde

Kızlar basıma ne geldi ılaydayla kurduğumuz bı grup daha var oradan tanıstıgımız biri ben ılayda ıste neyse dun mesaj geldi bakmadım ben yattım sekreterle konusmalarda vardı sabah kalktım ablam telefonumu almıs telefonum dustu flashla baktım dedi ama ya mesajları okuduysa suan basımdan asagı kaynar sular dokuldu resmen

Teşekkür ederiz canım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah Yani 1 saate yakın sürüyor havalimanında Bakırköy servisi var Manolyanın açıkladığı gibi rahat gidersin ama Bakırköy’e giden servislerin biri İDO iskelesi tarafına bırakıyor biri de Bakırköy’e meydan ama Bakırköy meydana gidene binin derim ben İDO ya gidene bindim Şirinevler’de inip metrobüse bindim ininde de 20-25 dk yürüdüm .

Ilayda senin adinada cok sevindim insallah tutar kontrole ne zaman gideceksiniz dikkat edilmesi gereken seyler neler bide siz iyi cesaret edip birbirinizi bulmussunuz kotu amaclari olan biride cikabilirdi karsiniza Allah yuzunuze bakmis ikinizinde

Canım teşekkür ederim inşallah sende rahatlıkla geçirirsin bu süreci içini ferah tut gittiğinde Turgay hoca da hemşire de detaylıca anlatıyor ne yapman gerektiği ile ilgili yazılı kağıda kadar veriyorlar rahat ol endişelenme İnan kolay geçecek aynen öyle şükür birbirimizi bulduk destek olduk sürekli haberleşiyoruz 12 Haziran’da kontrolümüz bakalım onu da ayarlayıp birlikte gidicez inşallah

Neden gecıcıye karar verdin canim daha garanti olduğu İcin mj
[/QUOTE]
Şartlarım ona daha uygun gibi göründüğü için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…