Kızlar havaalanindayım gece sabaha kadar hic uyumadim o odaya girincede bi duygusallastim utandimm igne yaparken biraz agridi ama sonradan acisini hissetmedim. Yanimda arkadasim vardi hep elimi tuttu ve ameliyati izledi gayet sıcak samimilerdi simdi sadece tutmasıni beklicem azıcık batma var bende onun dışında bi sey yok cok hafifte kanamam oldu doktor normal oldugunu soyledi. Yan odaya aldıklarında kurtulmanin sevincini yasadim sacmaladim guldum eglendim kendi kendime :) simdi tutar insallah az önce lavaboya gittim ve bi dikis gordum pedde ama onemsemedim bi sey yoktur heralde bundan sonra kotuyu dusunmek yok :) bu arada benim kontrolumde 14 unde insallah denk gelirde tanisiriz kizlar

Hadi gözün aydın canım geçmiş olsun bak güzelce atlattın
pansumanlarına dikkat et atlatma hiç oturmana kalkmana da dikkat et inşallah denk geliriz

Canim gecmıs olsun ınsallah tutar dıkıs inan 2 gunden sonra cok alısıyosun yarın falan pansumandan sonra biraz yanabilir 3. Gunden sonra hafifliyor artık benim sadece yururken batıyo biraz o kadar da olur dıkıs neden gordum onu anlamadım canım kanama normalde dıkıs ilk defa duydum ınsallah tanisirız canım

Tesekkur ederim canlarr :) simdilik yururken bi sey yokta nasil dengeli oturcami felan bilemedim.ucakta :) ama batma var bende cok

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında dugun ne zaman
Hepimiz için inşallah net tarih yok henüz canım nişan bile yaptırmadım korkudan :/
[/QUOTE]
Yok canm oyle dusunme gecıcı dusunuyon bide bıkac gun once halletcen bısey zaten kaccak korkacak bısey yok guzel dusun guzel olsun

Çok sevindim cnm kurtulmuşsun.. doktorun turgay karakaya mıydı ? Ayyy kızlar tek tek ameliyat oluyor sıra bana geliyor korkmaya başladım. İğne dikişşş ..

Çok sevindim cnm kurtulmuşsun.. doktorun turgay karakaya mıydı ? Ayyy kızlar tek tek ameliyat oluyor sıra bana geliyor korkmaya başladım. İğne dikişşş ..
Yok canım hıc korkma ben bile basardıysam hıc ucaga binmedim hıc İstanbula gitmedim ablamla aynı odayı paylasiyorum ve her dakika tepemde ben bile hallettıysem herkes halleder ameliyat falanda bende gozumde buyutmustum canım biraz cekınme illaki oluyor ama yani oturdugunla kalktığın bir oluyo masadan emin ol yani o kadar kucuk bu ıslemkı bu kadar zaman bosuna endıselenmısım tabıkı ameliyat olunca endıse bıtmıyo tuttu mu tutmadı mı baslıyor bu seferde

Bende manolya gibi hic ucaga binmedim ve yanimda bilen olmadan istanbula gitmemistim ama sora sora bagdat bulunuyo canımm benim biraz canımm tatli oldugunfan igne vururken acı hissettim sadece sonra dikis nasil oldu valla bilmedim. Bende kaynanamgilden kurtulamiyorum Zirt birt cagiriyorlar nasil yapcam bilmiyom kardeşimle de ayni odada kaliyorum o sıkıntı degilde bu bi ay nasil geccek bakalim

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı. Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende bu ameliyatı olacağım. Harun Özkan hocaya giden ve olumlu sonuç alan varsa lütfen yazsın.

Canımm harun hocadan olumlu sonuç alanları okumustum burda ben ama cok pahali diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…