- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Yok dugunden once cagırmaz canım islemden 1 ay sonra cagırırDüğünden önce çağırırsa gidemem demek istedim istanbul dışında olduğum için
Çok tşk ederim. Artık bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok. Allah sonumuzu hayır etsinYok dugunden once cagırmaz canım islemden 1 ay sonra cagırır
Amin ınsallah canımÇok tşk ederim. Artık bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok. Allah sonumuzu hayır etsin
nasıl gecıyor manolyaaAmin ınsallah canım
Benim düğüne daha 6 ay var canimKuzum senin dugunun ne zaman
Agrı sızı kalmadı pek canim adet oldum bugun aslında daha 5 gun falan vardı ama stresten geldi herhalde alt tarafta pek bısey hissetmiyorum canim bısey olmustur diye de korkuyom ınsallah tutar da kurtulurum bu dertten canımnasıl gecıyor manolyaa
Canım onu ben turgay beye sordum bundan sonraki adetlerinde yasamazsın bu sorunu dedi dıkısler var ya gecerken zorlanıyo herhalde ama sorun olmaz dedi pansumanıda aynı sekılde yapıyomussun canımManolya bende adet oldum ara ara cok sızlıyor
Canım benimde batma seklinde sızı oluyo ama bazen gecıyo bazen oluyoBen diktirdigim günden beri boyle hep aciyo ama giderek azaliyo simdide ara ara sızlıyor sadece
Canım otobüsle günü birlik gidip gelebilecekmisin evden vs sorun olmayacaksa otobüsle git çok pahalı imiş 800 tl nedir yaOtobuste 300 tl yapıyo
Bende otobus dusundum canım ramazan da 250 ye mal olnustu benim ucak gıdıs donus ama dedıgın haziran da baya pahalıOtobuste 300 tl yapıyo
Canım ben Mustafa Nuri Alihanoğlu'da oldum, şuana kadar bir sıkıntı yok yakında düğün de yok benim kontrole gittim gayet iyi tutmuş dedi. Doktor ve asistan çok ilgili bilgin olsun. İnşallah olumlu sonuç alırım. Bakalım hayırlısı...İzmirde onerebileceginiz bir doktor varmi
Ay ya o doktoru cok istemiştim kararsız kaldım ınsallah tutar ıslemımde keske dememCanım ben Mustafa Nuri Alihanoğlu'da oldum, şuana kadar bir sıkıntı yok yakında düğün de yok benim kontrole gittim gayet iyi tutmuş dedi. Doktor ve asistan çok ilgili bilgin olsun. İnşallah olumlu sonuç alırım. Bakalım hayırlısı...
ınsallah canım allahın ıznıyle sende kurtulacaksınAgrı sızı kalmadı pek canim adet oldum bugun aslında daha 5 gun falan vardı ama stresten geldi herhalde alt tarafta pek bısey hissetmiyorum canim bısey olmustur diye de korkuyom ınsallah tutar da kurtulurum bu dertten canım
Sen islem oldun mu canımınsallah canım allahın ıznıyle sende kurtulacaksın
İnşallah canım benim, hayırlısı olsun.Ay ya o doktoru cok istemiştim kararsız kaldım ınsallah tutar ıslemımde keske demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?