- 22 Mart 2019
- 70
- 37
- 8
- 31
Canim kendin bakınca gorebılıyo musun bısey olsa farkedılır dimi ıyılestıkten sonradaKızlar bu arada iyileşme süreci 6hafta derlerdi de inanmazdım. 6hafta sonunda resmen yeniden doğuyorsunuz hiçbir şekilde yürürken kasılma batma, silerken acı hiçbir şey kalmıyor. 2 ay bitti çok şükür ve normal hayatıma devam ediyorum, bacaklarımı açarak uyumak dünyanın en güzel hissi. Hepinize çok geçmiş olsun.
Kızlar bu arada iyileşme süreci 6hafta derlerdi de inanmazdım. 6hafta sonunda resmen yeniden doğuyorsunuz hiçbir şekilde yürürken kasılma batma, silerken acı hiçbir şey kalmıyor. 2 ay bitti çok şükür ve normal hayatıma devam ediyorum, bacaklarımı açarak uyumak dünyanın en güzel hissi. Hepinize çok geçmiş olsun.
Canim kendin bakınca gorebılıyo musun bısey olsa farkedılır dimi ıyılestıkten sonrada
Oldum canım 1 hafta oluyoSen işlem oldunmu cnm?
Kızlar bu arada iyileşme süreci 6hafta derlerdi de inanmazdım. 6hafta sonunda resmen yeniden doğuyorsunuz hiçbir şekilde yürürken kasılma batma, silerken acı hiçbir şey kalmıyor. 2 ay bitti çok şükür ve normal hayatıma devam ediyorum, bacaklarımı açarak uyumak dünyanın en güzel hissi. Hepinize çok geçmiş olsun.
Yok güzelim henüz bir şey yok.düğün varmı yakında cnm?
Hiç cesaret edip bakamadım ki balık etliyim zaten bu şekilde olanların zormuş görmesi kendilerinin, doktor da içeriden yaptım daratmaya hiç gerek yok dedi.Canim kendin bakınca gorebılıyo musun bısey olsa farkedılır dimi ıyılestıkten sonrada
Anladm canim bende balık etlıyım göremem o zamanHiç cesaret edip bakamadım ki balık etliyim zaten bu şekilde olanların zormuş görmesi kendilerinin, doktor da içeriden yaptım daratmaya hiç gerek yok dedi.
Hiç elleme gerek yok bizler doktor değiliz nihayetinde. Bana kalırsa diktirmek sürecinde düğünden sonra olumlu sonuç alanlarla aynı şeyi yaşadıysak tutmuştur ki benim adetim bile kanal daraldığı için çok zor geliyor mesela, hissediyorsun bir zaman sonra. Canınızı sıkmayın kızlar iyi düşünelim iyi olsun...Anladm canim bende balık etlıyım göremem o zaman
Doktordan tuttu cumlesını duysam kurcalamam canim zaten neden yalan soylesın doktor canımıza kastı mi var yani bu sakaya gelecek bısey degil sonuc olarakHiç elleme gerek yok bizler doktor değiliz nihayetinde. Bana kalırsa diktirmek sürecinde düğünden sonra olumlu sonuç alanlarla aynı şeyi yaşadıysak tutmuştur ki benim adetim bile kanal daraldığı için çok zor geliyor mesela, hissediyorsun bir zaman sonra. Canınızı sıkmayın kızlar iyi düşünelim iyi olsun...
Aynen canim dikkat ediyoruz sonuctaTurgay hoca tutmazsa işlemi ücretsiz yaptığını söyledi bence tuttuysa neden bidaha uğraşsın ki kızlar güveniyor demek ki kendine diye düşünüyorum hadi para alsa tamam
Canım kimde olmuştun ameliyatı? Bu arada kanal daraldıgı için zor geliyo dedin ya canım kanamanda azalma oldumu peki adet kanamasında dikimden sonrAHiç elleme gerek yok bizler doktor değiliz nihayetinde. Bana kalırsa diktirmek sürecinde düğünden sonra olumlu sonuç alanlarla aynı şeyi yaşadıysak tutmuştur ki benim adetim bile kanal daraldığı için çok zor geliyor mesela, hissediyorsun bir zaman sonra. Canınızı sıkmayın kızlar iyi düşünelim iyi olsun...
İzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğluda oldum. Azalma olmadı ama şöyle ki tuvalete oturunca boşalıyor kanama, ayaktayken yine geliyor ama zor geliyor.Canım kimde olmuştun ameliyatı? Bu arada kanal daraldıgı için zor geliyo dedin ya canım kanamanda azalma oldumu peki adet kanamasında dikimden sonrA
İzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğluda oldum. Azalma olmadı ama şöyle ki tuvalete oturunca boşalıyor kanama, ayaktayken yine geliyor ama zor geliyor.
Canim duscek olsa turgay bey adetten hemen sonra gelin derdi bide geciktirici kullanmanıza gerek yok demıs kullansan iyi olur derdiBen korkuyorum o süreçte dikişlere bişi olur mu orası hep ıslak olcak ya dikişler zamanından önce düşer mi diye
Hayır hic alakası yok orası yapı gereği zaten hep ıslak. Sürekli akıntı oluyor. Fazlasını ped çekiyor zaten. Pansumana dikkat edildiği sürece ve de sık sık ped degiştirilirse hic bi problem olmaz. Bende işlemin 5. Gününde adet olmuştum.Ben korkuyorum o süreçte dikişlere bişi olur mu orası hep ıslak olcak ya dikişler zamanından önce düşer mi diye
Hayır hiçbir sıkıntı olmuyor, orası zaten hep ıslak biliyorsun salgısı var.Ben korkuyorum o süreçte dikişlere bişi olur mu orası hep ıslak olcak ya dikişler zamanından önce düşer mi diye
Aynı şeyi yazmışız burada bile.Hayır hic alakası yok orası yapı gereği zaten hep ıslak. Sürekli akıntı oluyor. Fazlasını ped çekiyor zaten. Pansumana dikkat edildiği sürece ve de sık sık ped degiştirilirse hic bi problem olmaz. Bende işlemin 5. Gününde adet olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?