Aaa evet canım ponfirikyam benimAynı şeyi yazmışız burada bile.
Canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık merak etme geçiyor bugünler de bi şekildeTedirgin oluyorum valla çok düşünme diyorum kendime bu kadar ama bi aksilik olmasından korkuyorum kızlar teşekkür ederimmm
Guzel haberlerinizi bekliyoruz bizi habersiz bırakmayın canım
Kizlar ben sonuc alanlardanim lütfen korkmayin hemen bozulcak bisey degil dikkat edin temiz tutun yeterli.. cok ters bi hareket yapmadiginiz sürece tutar.
Amaan kuzum bunlar da gecer hepsi geciyo bikac ay önce bende öyleydim :) simdi cok sukur gecti bitti bile.. tutar korkmayinCanım benim inşallah tutar ben çok dikkat ediyorum Emin’im ki diğer kızlar da ediyordur ama tuttu mu tutmadı mı düşüncesi insanı mahvediyor
Ben seni yazılarının cogunu okudum canım sen bu konu hakkında cokta bilgi sahibisin lutfen bize yardimci ol benim 4 gun kanamam oldu bugun 6. Gunum ve 2 gundur kanama yok sence bi sorun var mıdırKizlar ben sonuc alanlardanim lütfen korkmayin hemen bozulcak bisey degil dikkat edin temiz tutun yeterli.. cok ters bi hareket yapmadiginiz sürece tutar.
Canım sen adet olmamıs mıydın adet kanıdır belki onlarBen seni yazılarının cogunu okudum canım sen bu konu hakkında cokta bilgi sahibisin lutfen bize yardimci ol benim 4 gun kanamam oldu bugun 6. Gunum ve 2 gundur kanama yok sence bi sorun var mıdır
Anladım canim ınsallah bısey yokturBen cok adet olurum Cunku fok azkanama geldi 1 gun cok geldi sadece
Kizlar tutmus cok sukur darisi yaptirmak isteyenlerin yaptiranlarin basinaGuzel haberlerinizi bekliyoruz bizi habersiz bırakmayın canım
Cok sukur tutmus canim yaHadi bakalım Kızlar Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin bekliyoruz
Ay cok sevindim ya valla bılla boyle insanların tutunca cok seviniyorum peki bısey dedi mi baska canim artık bozulmaz dimi evlenene kadarCok sukur tutmus canim ya
Canim saglam dedi artik rahatca hareket edin edi ama agda yasakmis orayi cekicegi icin esneme olursa kanama olasiligini azaltir dedi agda disinda orasi zamanla etlesiyo iyce kanama miktari garanti oluyo dedi bide dogumda doktor anlamaz dedi bide zamanlar iyce acilip yirtiliyomus iliskiye girdikce canimAy cok sevindim ya valla bılla boyle insanların tutunca cok seviniyorum peki bısey dedi mi baska canim artık bozulmaz dimi evlenene kadar
Hadi bakalım canim hersey gonlunuzce olsun ınsallah darısı bizim basımızaCanim saglam dedi artik rahatca hareket edin edi ama agda yasakmis orayi cekicegi icin esneme olursa kanama olasiligini azaltir dedi agda disinda orasi zamanla etlesiyo iyce kanama miktari garanti oluyo dedi bide dogumda doktor anlamaz dedi bide zamanlar iyce acilip yirtiliyomus iliskiye girdikce canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?