Ben seni yazılarının cogunu okudum canım sen bu konu hakkında cokta bilgi sahibisin lutfen bize yardimci ol benim 4 gun kanamam oldu bugun 6. Gunum ve 2 gundur kanama yok sence bi sorun var mıdır
Canim muhtemelen bi sorun yoktur. Ama daha cok yeni iyilessin 3. 4. Haftanda falan anlasilir kapaliysa tutmustur ozelden foto atarsan da yorum yaparim. Ama sen dikkat etmeye devam et cok da kasma temiz tut ai harekt yapma bisey olmaz.. ben üstüne bile pat diye oturmustum bi kere düstüm daha dogrusu koltuga 10 dk boyunca sızladi baya onda bile bisey olmamis masallah hala duruyo iliski yasadigim halde :))
Bu arada kime yaptrdin

Guzel haberlerinizi bekliyoruz bizi habersiz bırakmayın canım
selam canım
dun gıderken uçağı falan kaçırdık sonra tekrar bılet aldık nelızle ama gıttık doktor cok iyi tutmus kanaman kesın olur dedı ama darmış bu ıyımı kötumu anlamadım kafama onu taktım sadece ılıskıde zorlanırsın dedı ama açılır dedı pekı açılmazsa doktora gptururse anlarmı esım dedım yok dedı anlamaz ama açılır sadece gırerken senın canın yanar dedı bende yansın dedım tek anlamasında

Acmadı mi yani canım bana da dar diktim cok darsa accam dedi kontrolde

Turgay beye yaptirdim turgay beye resim attimda distan anlasilmiyor dedi icini acmayada korkuyyorum agrim hala devam ediyor cunku
Canm yeni galiba sen daha foto falan cekme dikkat et su an bi iki hafta gecsin net olarak sonra foto cekersin
Nekadar zaman oldu yaptirali canim
Tam ben sorcaktim sen sormussun :)
Acmadı mi yani canım bana da dar diktim cok darsa accam dedi kontrolde
Kizlar bana da öyle demiati zaten canom bu süreci yasarken hep okudu biliyo da :) benimki de cok dardi ama tavsiyem bol kayganlastrciyla ilk iliskinizi yasamaniz yoksa ilk gun biz onsuz denedik imkani yok girmedi.. beni kurtaran darlik oldu acikcasi genis olsa esim yine inanmazdi buna eminim.. dar olmasini heyecanima verdi kastin kendini dedi. Yani üzülmeyin sonuc olarak öyle böyle geciyo hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…