- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Insallah canım bı bizde atlatsak Allahın izniyle yuzumuze gozumuze bulastırmadanCanm yeni galiba sen daha foto falan cekme dikkat et su an bi iki hafta gecsin net olarak sonra foto cekersin
Tam ben sorcaktim sen sormussun :)
Kizlar bana da öyle demiati zaten canom bu süreci yasarken hep okudu biliyo da :) benimki de cok dardi ama tavsiyem bol kayganlastrciyla ilk iliskinizi yasamaniz yoksa ilk gun biz onsuz denedik imkani yok girmedi.. beni kurtaran darlik oldu acikcasi genis olsa esim yine inanmazdi buna eminim.. dar olmasini heyecanima verdi kastin kendini dedi. Yani üzülmeyin sonuc olarak öyle böyle geciyo hepsi
İnsallah atlaticaksiniz canm.. benim tavsiyem ben iliskiden önce kontrole gitmedim ilk iyilesme süresi gecince bi doktora gittim sonra gitmedim.. tavsiyem iliskiden önce gidebiliyosaniz bi gidin 1 2 hafta ömce falan.. benim kanamam az oldu ama Allahtan dardi da lafi bile edilmedi..Insallah canım bı bizde atlatsak Allahın izniyle yuzumuze gozumuze bulastırmadan
Canim turgay beye mı gorunelım ama bana cok uzak dugunden once gidemem ki orayaİnsallah atlaticaksiniz canm.. benim tavsiyem ben iliskiden önce kontrole gitmedim ilk iyilesme süresi gecince bi doktora gittim sonra gitmedim.. tavsiyem iliskiden önce gidebiliyosaniz bi gidin 1 2 hafta ömce falan.. benim kanamam az oldu ama Allahtan dardi da lafi bile edilmedi..
Ama diger yaptiranlarin cok olmustu sakaryanin falan.. yani yapi meselesi galiba ya da bilmiyorum iste siz gidin nolur nolmaz bi yorum alın belki gecici atar üstüne bisey yapar olumsuz bi durum olursa
Yoo baska doktor da olurCanim turgay beye mı gorunelım ama bana cok uzak dugunden once gidemem ki oraya
Gozle goruncek kadar kanaman olduysa sorun olmaz canım zaten herkesten sakir sukur kan gelecek diye bısey yokİnsallah atlaticaksiniz canm.. benim tavsiyem ben iliskiden önce kontrole gitmedim ilk iyilesme süresi gecince bi doktora gittim sonra gitmedim.. tavsiyem iliskiden önce gidebiliyosaniz bi gidin 1 2 hafta ömce falan.. benim kanamam az oldu ama Allahtan dardi da lafi bile edilmedi..
Ama diger yaptiranlarin cok olmustu sakaryanin falan.. yani yapi meselesi galiba ya da bilmiyorum iste siz gidin nolur nolmaz bi yorum alın belki gecici atar üstüne bisey yapar olumsuz bi durum olursa
Tamam canım sagol tavsiyen için bunu mutlaka uygulucam o zamanYoo baska doktor da olur
evet senınkıde dardı canım cok ıyı hatırlıyorum allaha sukurler olsun kurtuldun vaalhı :) ben doktora gıtmeden agdayada gıttım doktorada dedım ağdaya gıttım dıye gıtme bence dedı ondan bırdaha gıtmıyecegım agdayaCanm yeni galiba sen daha foto falan cekme dikkat et su an bi iki hafta gecsin net olarak sonra foto cekersin
Tam ben sorcaktim sen sormussun :)
Kizlar bana da öyle demiati zaten canom bu süreci yasarken hep okudu biliyo da :) benimki de cok dardi ama tavsiyem bol kayganlastrciyla ilk iliskinizi yasamaniz yoksa ilk gun biz onsuz denedik imkani yok girmedi.. beni kurtaran darlik oldu acikcasi genis olsa esim yine inanmazdi buna eminim.. dar olmasini heyecanima verdi kastin kendini dedi. Yani üzülmeyin sonuc olarak öyle böyle geciyo hepsi
Kuzum peki havaalanından çok uzun sürdümüevet senınkıde dardı canım cok ıyı hatırlıyorum allaha sukurler olsun kurtuldun vaalhı :) ben doktora gıtmeden agdayada gıttım doktorada dedım ağdaya gıttım dıye gıtme bence dedı ondan bırdaha gıtmıyecegım agdaya
Malesef canım ben sadece istanbulu arastirdimHerkese selam çoğu yazdıklarınızı okudum Allah herkese gönlünce güzellikler nasip etsin geçmişte yaşanılan hata yada istenmeyen şeyleri unutup sıfırdan bir hayata merhaba diyenler için çok sevindim.. Darısı bizlere cesaret edip bu işlemi yaptırmak isteyenlere diyorum.. Bursa için duyduğunuz yaptırdığınız tavsiye edebiliceğiniz doktor var mı? Lütfen banada yardımcı olur musunuz!
1 saat kadar suruyo canım havaalanındanKuzum peki havaalanından çok uzun sürdümü
Benidr yol öok korkutuyo kızlar ya yetişemezsem fln diye bide yalnız olunca1 saat kadar suruyo canım havaalanından
Canım bende korktum yetısemezsem diye ama yarım saat turgay beyle ısın en fazla ben yattım ılaydayı bekledim belki 1 saatten fazla sonra ılayda operasyon gecırdı o dinlendi cıktım gittim cok erken gıtmısım bide sabah 10 da indim İstanbula geri 5 de ucagım vardıBenidr yol öok korkutuyo kızlar ya yetişemezsem fln diye bide yalnız olunca
Kizlar ne zaman üstüne oturabilirz acaba bilginiz var mı
Turgay beyin sekreteri 3 hafta demıs ama bende beklıcem garanti olsun diye ayımı tam tamamlayıp oyle oturcam sanırımCanım bence 5-6 Haftadan sonra oturulur garanti olsun diye ben kontrol e gidene kadar yan oturmaya devam etmeyi düşünüyorum
Kizlar ne zaman üstüne oturabilirz acaba bilginiz var mı
Hadi ya kontrole giderken otobusle gideyim dedim nasıl yapcam o zaman rahat edemem kıben doktor muayenesine 6. haftamın içindeyken gitmiştim ve hiç oturmadım o güne kdr kontrolden sonra temkinki oturmaya başladım. Turgay bey 6 hafta kesinlikle oturulmamasını söylüyor
Hadi ya kontrole giderken otobusle gideyim dedim nasıl yapcam o zaman rahat edemem kı
Aynen canim bu surecte yatmak en guzelışehir dışından gelen arkadaslara sorabilirsn onlar bacak bacak üstüne fln atıp oturuyorlardı sanırım benim öyle bi sıkıntım olmadığı için hiç oturmadım iyileşme sürecinde otobüs kullandığımda da hep ayakta gittim geldim normal arabayada bindim ama hep yan oturdum ben
en tuhafıda eve gelen misafirler olunca oluyordu berbattı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?