Ya canim ben bısey hissetmiyorum 10 gun oldu ama hemen ıyılesır mı boyle agrı sızı otururken kalkarken yanma falan olmuyo iste biraz kasıntı var o kadar sanki hıc ameliyat olmamısım gıbı cok da dikkat ediyorum canımKızlar 3 hafta üzerine oturmak için cok erken. 6 hafta dikkat etmek gerekiyor tam anlamda ama kişiden kişiye de değişiyor tabiki ben garantiye alın dikkat edin derim 6 hafta kdr
Canım gözün aydın benimde dar doktor öyle demişti günden güne açılıyor seninde öyle olur muhtemelenselam canım
dun gıderken uçağı falan kaçırdık sonra tekrar bılet aldık nelızle ama gıttık doktor cok iyi tutmus kanaman kesın olur dedı ama darmış bu ıyımı kötumu anlamadım kafama onu taktım sadece ılıskıde zorlanırsın dedı ama açılır dedı pekı açılmazsa doktora gptururse anlarmı esım dedım yok dedı anlamaz ama açılır sadece gırerken senın canın yanar dedı bende yansın dedım tek anlamasında
Actı mı canım ya cok dar olursa acarım dedi ama hıc actıgı kimseyi duymadım simdiye kadarCanım gözün aydın benimde dar doktor öyle demişti günden güne açılıyor seninde öyle olur muhtemelen
Yok ilişkiye girdikçe açılıyor demek istedim doktorun açtığını bende hiç duymadım böyle bişeye çok gerekte yok zaten hiç girememe gibi bi durum oluyorsa o vajinismus olurActı mı canım ya cok dar olursa acarım dedi ama hıc actıgı kimseyi duymadım simdiye kadar
Turgay bey bana darsa accam ben dedi ama herhalde hıc actıgı olmamıs ondan sordum canımYok ilişkiye girdikçe açılıyor demek istedim doktorun açtığını bende hiç duymadım böyle bişeye çok gerekte yok zaten hiç girememe gibi bi durum oluyorsa o vajinismus olur
Arkadaşlar merhaba bi sene olacak neredeyse başımdan geçen kötü olaydan sonra buraya üye olalı.. hemen dikim yapmak istiyordum o hali beni çok sarsmıştı ama daha sonra acele etmemeye karar verdim psikolojik olarak daha fazla zarar görmemek için kızlıkla ilgili olan her şeyden uzak durdum buradanda.. İzmir’de çok iyi doktorlar yokmuş maalesef İstanbul’u düşünüyorum oraya da nasıl giderim bilmiyorum ailemden dolayı tek başına bir yere göndermeleri imkansız gibi nolur bana dua edin bir fırsatını bulup gideyim belki sizlerinde duasıyla Allah bana bir kapı açar da kurtulurum.. hayatımda kimse yok bu durumumdan dolayı kimseyle konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü bana evlilik derse nasıl halledeceğini bilmiyorum bu sorunu. her an biri gelip ister diye ödüm kopuyor hayatımın en güzel yaşlarında bir insan tanıyıp yuva kurma hayalini elimden alan o şerefsiz gününü gün ediyor bense omuzlarımda bu yükle nasıl bir çıkış yolu bulurum da gün gelir evlilik nasip olursa ailemin başını eğmeden çıkıp giderim diye düşünüyorum.. hala atlatamadım çevredekiler bana evlilik bahsi yapınca sanki anlayacaklar diye ödüm kopuyor o şerefsize inanmanın bedelini kendimi harcayarak ağır ödüyorum.. nolur bu yazımı okuyan bakire kızlar evlenmeden bu hataya düşmeyin sizi evlilik vaadiyle kandırıp kullandıklarında dünya başınıza yıkılıyor ..
Canim bende okula gidiyorum diye cıktım evden dusun eger kafana koyduysan yapamıcan sey yok gercekten dedim ki ben su gun bu ameliyatı olucam inan 2 ay onceden aldım ucak biletimi param tam degıldı hatta dısımden arttırdım oyle soyluyım bı cıkolatayı bile almadım yeri geldi borc aldım giderken bıkac kısıden aaa birikmedı param kısmet degilmıs demedim yani kafana koy bende İzmir dusundum once baktım olmuyor giderim İstanbula ya dedim hayatımda hıc dogru duzgun sehır dısına cıkmıs insan degilım otobuse bile binmem pek ben korkarım ucaga bindim. Once kafana koyacaksın. O gun bı aksilik olmaması İcin elimden geleni yaptım o gunu ince ince hesapladım soyle giderim su saatte dönerim. Zaten ucaklar uzakları yakın edıyomus gercekten. Ucakla 1.5 saate indim ıstanbula, havaalanıyla klinik arası da o kadar surdu yaniArkadaşlar merhaba bi sene olacak neredeyse başımdan geçen kötü olaydan sonra buraya üye olalı.. hemen dikim yapmak istiyordum o hali beni çok sarsmıştı ama daha sonra acele etmemeye karar verdim psikolojik olarak daha fazla zarar görmemek için kızlıkla ilgili olan her şeyden uzak durdum buradanda.. İzmir’de çok iyi doktorlar yokmuş maalesef İstanbul’u düşünüyorum oraya da nasıl giderim bilmiyorum ailemden dolayı tek başına bir yere göndermeleri imkansız gibi nolur bana dua edin bir fırsatını bulup gideyim belki sizlerinde duasıyla Allah bana bir kapı açar da kurtulurum.. hayatımda kimse yok bu durumumdan dolayı kimseyle konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü bana evlilik derse nasıl halledeceğini bilmiyorum bu sorunu. her an biri gelip ister diye ödüm kopuyor hayatımın en güzel yaşlarında bir insan tanıyıp yuva kurma hayalini elimden alan o şerefsiz gününü gün ediyor bense omuzlarımda bu yükle nasıl bir çıkış yolu bulurum da gün gelir evlilik nasip olursa ailemin başını eğmeden çıkıp giderim diye düşünüyorum.. hala atlatamadım çevredekiler bana evlilik bahsi yapınca sanki anlayacaklar diye ödüm kopuyor o şerefsize inanmanın bedelini kendimi harcayarak ağır ödüyorum.. nolur bu yazımı okuyan bakire kızlar evlenmeden bu hataya düşmeyin sizi evlilik vaadiyle kandırıp kullandıklarında dünya başınıza yıkılıyor ..
Selam bende yaptıracağım. Kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorum. Sen hangi doktora yaptırmıştın canım ?Canim bende okula gidiyorum diye cıktım evden dusun eger kafana koyduysan yapamıcan sey yok gercekten dedim ki ben su gun bu ameliyatı olucam inan 2 ay onceden aldım ucak biletimi param tam degıldı hatta dısımden arttırdım oyle soyluyım bı cıkolatayı bile almadım yeri geldi borc aldım giderken bıkac kısıden aaa birikmedı param kısmet degilmıs demedim yani kafana koy bende İzmir dusundum once baktım olmuyor giderim İstanbula ya dedim hayatımda hıc dogru duzgun sehır dısına cıkmıs insan degilım otobuse bile binmem pek ben korkarım ucaga bindim. Once kafana koyacaksın. O gun bı aksilik olmaması İcin elimden geleni yaptım o gunu ince ince hesapladım soyle giderim su saatte dönerim. Zaten ucaklar uzakları yakın edıyomus gercekten. Ucakla 1.5 saate indim ıstanbula, havaalanıyla klinik arası da o kadar surdu yanidun 2. Haftam bitti nasıl gectı anlamıyorsun bile. Umarım sonucumu da alırım yaptırmak isteyen herkes cidden yaptırsın hıc zor bısey degil ameliyat hatta en kolay kısmıymıs. Beklemek daha zor inan ki o stres daha zor. Tutacak mı tutmucak mi diye dusunmek daha zormuş. Keske daha önce yaptırsaymısım hayatıma birini almadan bu kadar kucuk bı operasyon İcin yıllarca naparım diye dusundum evlilikten hep kaçtım. Sonra biri cıktı kısmet olunca dilin tutulur derler ya tamam dıyıvermısım unutuvermısım sorunumu ama ölümden Baska herseyın caresı gercekten varmıs canim
Kaç yaşındasın çalışıyor musun kendin halledebilirsinArkadaşlar merhaba bi sene olacak neredeyse başımdan geçen kötü olaydan sonra buraya üye olalı.. hemen dikim yapmak istiyordum o hali beni çok sarsmıştı ama daha sonra acele etmemeye karar verdim psikolojik olarak daha fazla zarar görmemek için kızlıkla ilgili olan her şeyden uzak durdum buradanda.. İzmir’de çok iyi doktorlar yokmuş maalesef İstanbul’u düşünüyorum oraya da nasıl giderim bilmiyorum ailemden dolayı tek başına bir yere göndermeleri imkansız gibi nolur bana dua edin bir fırsatını bulup gideyim belki sizlerinde duasıyla Allah bana bir kapı açar da kurtulurum.. hayatımda kimse yok bu durumumdan dolayı kimseyle konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü bana evlilik derse nasıl halledeceğini bilmiyorum bu sorunu. her an biri gelip ister diye ödüm kopuyor hayatımın en güzel yaşlarında bir insan tanıyıp yuva kurma hayalini elimden alan o şerefsiz gününü gün ediyor bense omuzlarımda bu yükle nasıl bir çıkış yolu bulurum da gün gelir evlilik nasip olursa ailemin başını eğmeden çıkıp giderim diye düşünüyorum.. hala atlatamadım çevredekiler bana evlilik bahsi yapınca sanki anlayacaklar diye ödüm kopuyor o şerefsize inanmanın bedelini kendimi harcayarak ağır ödüyorum.. nolur bu yazımı okuyan bakire kızlar evlenmeden bu hataya düşmeyin sizi evlilik vaadiyle kandırıp kullandıklarında dünya başınıza yıkılıyor ..
İnşallh senin gbi cesaretimi toplayıp gidebilirim inşallah olumlu sonuş alırda kurtulursun canım. Bişeh sormak istiyorum hayatında biri var iyileşme süresnde nasıl uzak durabiliyosun ne bilim oturmanda veya yakınlaşmak istemesinde fln şimdi erkekler nişandan snra daha fazla şey isteyebiliyolar ne de olsa evlenecez ayagına yapmak istemeyince üstten bi dokunayımlar fln oluyo bundan çok korkuyrm işteCanim bende okula gidiyorum diye cıktım evden dusun eger kafana koyduysan yapamıcan sey yok gercekten dedim ki ben su gun bu ameliyatı olucam inan 2 ay onceden aldım ucak biletimi param tam degıldı hatta dısımden arttırdım oyle soyluyım bı cıkolatayı bile almadım yeri geldi borc aldım giderken bıkac kısıden aaa birikmedı param kısmet degilmıs demedim yani kafana koy bende İzmir dusundum once baktım olmuyor giderim İstanbula ya dedim hayatımda hıc dogru duzgun sehır dısına cıkmıs insan degilım otobuse bile binmem pek ben korkarım ucaga bindim. Once kafana koyacaksın. O gun bı aksilik olmaması İcin elimden geleni yaptım o gunu ince ince hesapladım soyle giderim su saatte dönerim. Zaten ucaklar uzakları yakın edıyomus gercekten. Ucakla 1.5 saate indim ıstanbula, havaalanıyla klinik arası da o kadar surdu yanidun 2. Haftam bitti nasıl gectı anlamıyorsun bile. Umarım sonucumu da alırım yaptırmak isteyen herkes cidden yaptırsın hıc zor bısey degil ameliyat hatta en kolay kısmıymıs. Beklemek daha zor inan ki o stres daha zor. Tutacak mı tutmucak mi diye dusunmek daha zormuş. Keske daha önce yaptırsaymısım hayatıma birini almadan bu kadar kucuk bı operasyon İcin yıllarca naparım diye dusundum evlilikten hep kaçtım. Sonra biri cıktı kısmet olunca dilin tutulur derler ya tamam dıyıvermısım unutuvermısım sorunumu ama ölümden Baska herseyın caresı gercekten varmıs canim
Amin inşallah affeder tövbelerimizi kabul eder kimse bu sıkıntıya düşmek istemez hele ki böyle bi dünyada. Sayfada çok mesaj var canım ben en son okuduğumda 1000. Sayfalar vardı şimdi 2000 geçmiş buradan yaptıran ve yaptırıp sonuş alan arkadaşlardan yardım istiyorum doktor konusunda. Şu an gidemeyeceğim ama gitmek için hazırlık yapacağım artık.Rabbim affetsin canım hepimizi, inşallah samimi gerçek ve kesin bi tövbe edelim şu en önemli mübarek günlerde. Bu büyük yanlışı temizlemenin ilk ve tek çaresi evvela budur.
İstanbul’da doktorlar var bu sayfayı baştan okumanı ve fikir edinmeni tavsiye ederim hatta şuan aktif olarak burada bulunan arkadaşlardan da bilgi alabilirsin. Maddi olarak imkanlarını toparlamaya bak. Uzaklardan gelen bir sürü arkadaş oldu. İnşallah sende gelebilirsin, telaş etme.
Ah canım çok şükür o stresten kurtuldun kafan rahattır şimdi ben maalesef geçen sene mezuniyetten sonra yaşadım bu durumu şimdi aileme ne söyleyip gidebilirim düşünüyorum tabi İstanbul’a gittiğimi söylemeyeceğim ancak dışarıya bi yere gitmek için de ne uydurabilirim bilmiyorum hem günübirlik olunca yetiyor mu bu süre git gel yapmaya ameliyattan sonra ağrı sızı olmuyorum yatıp dinlenmek gerekmiyor muCanim bende okula gidiyorum diye cıktım evden dusun eger kafana koyduysan yapamıcan sey yok gercekten dedim ki ben su gun bu ameliyatı olucam inan 2 ay onceden aldım ucak biletimi param tam degıldı hatta dısımden arttırdım oyle soyluyım bı cıkolatayı bile almadım yeri geldi borc aldım giderken bıkac kısıden aaa birikmedı param kısmet degilmıs demedim yani kafana koy bende İzmir dusundum once baktım olmuyor giderim İstanbula ya dedim hayatımda hıc dogru duzgun sehır dısına cıkmıs insan degilım otobuse bile binmem pek ben korkarım ucaga bindim. Once kafana koyacaksın. O gun bı aksilik olmaması İcin elimden geleni yaptım o gunu ince ince hesapladım soyle giderim su saatte dönerim. Zaten ucaklar uzakları yakın edıyomus gercekten. Ucakla 1.5 saate indim ıstanbula, havaalanıyla klinik arası da o kadar surdu yanidun 2. Haftam bitti nasıl gectı anlamıyorsun bile. Umarım sonucumu da alırım yaptırmak isteyen herkes cidden yaptırsın hıc zor bısey degil ameliyat hatta en kolay kısmıymıs. Beklemek daha zor inan ki o stres daha zor. Tutacak mı tutmucak mi diye dusunmek daha zormuş. Keske daha önce yaptırsaymısım hayatıma birini almadan bu kadar kucuk bı operasyon İcin yıllarca naparım diye dusundum evlilikten hep kaçtım. Sonra biri cıktı kısmet olunca dilin tutulur derler ya tamam dıyıvermısım unutuvermısım sorunumu ama ölümden Baska herseyın caresı gercekten varmıs canim
23 yaşındayım yeni mezun oldum çalışmıyorum ama bu yaz bir işe girip birikim yapmayı düşünüyorum kendim halledebilirim elbette ailem bana sıkıntı çıkarmasa izin konusunda gider gelirim bi gün içinde ama atıyorum izmire gidiyorum desem bile bana izin vermezler verseler bile yanına gittiğimi söylediğim arkadaşımı da ararlar diye korkuyorum benim durumumu kimse bilmiyor en yakın arkadaşım bile söyleyemiyorum güvenemiyorum bu konuda herkes ne tepki verir bilemiyorsun ki e sonra arkadaşım Yanımda değilsin Nereye gittin der işler sarpa sarar diye korkuyorumKaç yaşındasın çalışıyor musun kendin halledebilirsin
:) tüp bebek tedavisini de aynı doktora olmuşsunuz sanırım :)bende uzun süre araştırdım bir arkadaşım daha önce Doç.Dr. Gökalp Öner'e kalıcı kızlık zarı diktirdi bana o tavsiye etti benim işlemden 2 ay sonra başka bir doktora gidip muayene oldum kızlık zarın duruyor hiçbir sıkıntı yok DEDİ yani adam gerçekten çok iyi dikmiş herkese öneririm
Uçak ile günü birlik gidip geri dönebilirsin bulunduğun ilde işinin olduğunu söyleyip çıkabilirsin evden başka ilde olacağını söylemene gerek yok ki. Yatıp dinlenmek şart değil ama bazı şeylere dikkat etmek gerekiyormuş onu işlem yaptırıp tutan arkadaşlar detaylıca anlatır zaten. Korkma birikim yapmak önemli ben de sen gibi işsizim mezuniyet sonrası. Çalışmaz halimle az biraz yaklaştım gerekli olan meblağa sen de yaparsın ümitsiz olma...23 yaşındayım yeni mezun oldum çalışmıyorum ama bu yaz bir işe girip birikim yapmayı düşünüyorum kendim halledebilirim elbette ailem bana sıkıntı çıkarmasa izin konusunda gider gelirim bi gün içinde ama atıyorum izmire gidiyorum desem bile bana izin vermezler verseler bile yanına gittiğimi söylediğim arkadaşımı da ararlar diye korkuyorum benim durumumu kimse bilmiyor en yakın arkadaşım bile söyleyemiyorum güvenemiyorum bu konuda herkes ne tepki verir bilemiyorsun ki e sonra arkadaşım Yanımda değilsin Nereye gittin der işler sarpa sarar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?