- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
Canım seninde mi tutmadı kalıcı ben konuya yeni dahil olduğum için soruyorum da?
darısı bizim başımıza canım inşallahhe yok bende çok dikkat ettim kontroldede olumlu sonuç aldım ama araştırma evresinde birkaç dr la tlf da görüşmüştüm onların söylediğini söyledim yani çoğu doktor geçici işlemi savunuyor
darısı bizim başımıza canım inşallah
Sen en başından beri hepimize umut serpiyorsun allah işini rast getirsin canımCanim üzüldüm senin icin ama sikma canini elbet bunda da bi hayir vardir. Belki de baska doktora yaptrcaktin tuttu harika dicekti ama kanamicakti bilemeyizki.
Gecici kesin sonuc icin rahat olsun. İpler konusunda da hiic endise etme bak ben iliski yasamis biri olarak konusuyorum sana. Bi erkek asla anlamaz. Ne dicek oraya dokunup aaa burda ip var sen dikimmi yaptrdin mi dicek? İmkansiza yakin bi ihtimal bu emin ol. Erkekler bizim kadar ayrintili dusunmuyolar. Benimki de normal bi girise göre cok cok dardi yani nerdeyse tamamen kapaliydi ama sukur ki anlamadi hicbisey bakti da yani. O halde anlamadi. Anlamaz senin tavirlarin önemli. Zaten gecicide kullanilan ip de öyle kalicidaki gibi belli olan bi ip degilmis merak etme galiba misina gibi tam bilkiyorum ama
Bu bahsettiklerinin hiç biri yok canım... Kalıcı işleme göre çok daha rahat bir işlemKızlar kalıcı yaptırdık diyelim tutmadı gecici yapıyormu doktor birde bu gecicide aynı kalıcı gibimi yapılıyor agrısı acısı varmı ? Dügünden3 gün önce flan yaptırcm onu bılıyorumda ıslem nasıl onu bılmıyorum gecicicede pansuman varmı yan yatma yan oturma vs ? Gecici yaptıranlar garanti dıyorlar dogrumu?
Benim doktorum kesinlikle elle ve oral yolla ilişki yaşama ilkinde dedi demek ki ip ihtimali var ciddenCanım benimde en çok korktuğum bu durum hadi kanamamayı esnek derim ama ellerse veya tam ilişkiye girerken ipleri hissederse felaketim olur hiçbir açıklaması yok yani. Sorucam üç gün sonra randevum
Sen geçici mi yaptırmıştın cnm kalıcı değilmiydi senin yanlış mı hatırladım kiBenim doktorum kesinlikle elle ve oral yolla ilişki yaşama ilkinde dedi demek ki ip ihtimali var cidden
Kalıcıydı geçicinin şartlarını sorunca böyle söyledi yani:)Sen geçici mi yaptırmıştın cnm kalıcı değilmiydi senin yanlış mı hatırladım ki
Gidicem canim baska doktora daha bide hani o kisimlarda bi yerde agri var bisey hissediyorum icinde sanki diyodum ya o yuzden de baska doktora gidip hem onu sorup hem kontrl olmak istiyorumkuzum sen başka bir doktora daha kontrole gitmeyi düşünüyor musun ya ben düşünüyorum ama evlilik gibi durum olursa mı gitsem ne yapsam kararr veremedim
Darısı başına ve tüm bekleyenlere olsun inşKızlar Bayadır giremiyorum buraya ama size umut olsun diye yazayım dedim ben henuz kontrole gitmedim ama benle birlikte islem olan bı arkadasım vardı o buraya uye degil islem olurken tanıstık numaralarımızı aldık birbirimize haber verelim diye o kontrole gitti ve tutmus bende en kısa zamanda gıdıcem umarım benimkı de tutmustur
Baya gerilere gittim ama bulamadımKızlar Bayadır giremiyorum buraya ama size umut olsun diye yazayım dedim ben henuz kontrole gitmedim ama benle birlikte islem olan bı arkadasım vardı o buraya uye degil islem olurken tanıstık numaralarımızı aldık birbirimize haber verelim diye o kontrole gitti ve tutmus bende en kısa zamanda gıdıcem umarım benimkı de tutmustur
Sorun yoktur muhtemelen.icini rahat tutKızlar benim dikişlerim hala duruyor çok zorlamadım bi şey olmasın diye bozulsa bi kanama bi şey oluştur dikişler durmazdı demi lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Turgay beye kalıcı yaptırdım canım ama gecıcı de basarisiz olan doktor duymadım turgay beyde basarılıdır buyuk ihtimalBaya gerilere gittim ama bulamadımKime yaptırmıştın canım sen? Turgay beyden geçici de memnun kalan var mı ?
Amin canim ınsallahDarısı başına ve tüm bekleyenlere olsun inş
Canım lütfen sonucunu bizle de paylaş herkese umut olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınTurgay beye kalıcı yaptırdım canım ama gecıcı de basarisiz olan doktor duymadım turgay beyde basarılıdır buyuk ihtimal
BEnce yok bilen duyan cnm en son taaa Cuma gece girmiş 00:24 gibi birsey yazıyordu son giriş tarihi ben de cok meraktayım şimdiye kdr 2 dk olsa gelir diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?