Canım seninde mi tutmadı kalıcı ben konuya yeni dahil olduğum için soruyorum da?

he yok bende çok dikkat ettim kontroldede olumlu sonuç aldım ama araştırma evresinde birkaç dr la tlf da görüşmüştüm onların söylediğini söyledim yani çoğu doktor geçici işlemi savunuyor

Kızlar kalıcı yaptırdık diyelim tutmadı gecici yapıyormu doktor birde bu gecicide aynı kalıcı gibimi yapılıyor agrısı acısı varmı ? Dügünden3 gün önce flan yaptırcm onu bılıyorumda ıslem nasıl onu bılmıyorum gecicicede pansuman varmı yan yatma yan oturma vs ? Gecici yaptıranlar garanti dıyorlar dogrumu?

Sen en başından beri hepimize umut serpiyorsun allah işini rast getirsin canım

Bu bahsettiklerinin hiç biri yok canım... Kalıcı işleme göre çok daha rahat bir işlem

Canım benimde en çok korktuğum bu durum hadi kanamamayı esnek derim ama ellerse veya tam ilişkiye girerken ipleri hissederse felaketim olur hiçbir açıklaması yok yani. Sorucam üç gün sonra randevum
Benim doktorum kesinlikle elle ve oral yolla ilişki yaşama ilkinde dedi demek ki ip ihtimali var cidden

Kızlar Bayadır giremiyorum buraya ama size umut olsun diye yazayım dedim ben henuz kontrole gitmedim ama benle birlikte islem olan bı arkadasım vardı o buraya uye degil islem olurken tanıstık numaralarımızı aldık birbirimize haber verelim diye o kontrole gitti ve tutmus bende en kısa zamanda gıdıcem umarım benimkı de tutmustur

kuzum sen başka bir doktora daha kontrole gitmeyi düşünüyor musun ya ben düşünüyorum ama evlilik gibi durum olursa mı gitsem ne yapsam kararr veremedim
Gidicem canim baska doktora daha bide hani o kisimlarda bi yerde agri var bisey hissediyorum icinde sanki diyodum ya o yuzden de baska doktora gidip hem onu sorup hem kontrl olmak istiyorum

Darısı başına ve tüm bekleyenlere olsun inş

Baya gerilere gittim ama bulamadım Kime yaptırmıştın canım sen? Turgay beyden geçici de memnun kalan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…